Bimbak Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Dziś wieczorem ma się u nas lekko popsuć pogoda ... w sobotę max 10 st.CNa razie zapowiada się na stablizację ciśnienia z soboty na niedziele i poprawę pogody od poniedziałku (max 16 st. C). Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Nie ma co sra* żarem. Grunt, że nie będzie śnieżycy (i miejmy nadzieję - wielkiej ulewy) :) . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Grunt, żeby skręcić przed Mostkiem! ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzak_675 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Chyba będzie dobrze :) Cytuj Tutaj niewygodne fakty też znikają ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prendi Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) MotoGP w TV - Tor Poznań Gdyby nie było lepszej opcji:Rozmawiałem z właścicielem Motelu Comet, który twierdzi, że ma u siebie BAR i polsat sport news. Zaprasza na oglądanie GP, ale po meczu Kolejorza.Można się u niego załapać na wyścig Moto 2 i Moto GP.Motel Comet, ul. Rynkowa 138 (dwie przecznice od wjazdu na tor). Pozdro Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez Prendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ja juz załatwiłem projektor, Jacek weźmiesz kompa i jakiś net bezprzewowody? Wiam na jakiej stronce mozna w necie oglądać. Co prawda jakość nie poraża, ale zawsze... Liczy sie klimat :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BubuPN Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) MotoGP możecie obejrzeć na Meczyki.pl tam zawsze są linki do streamów, ale jak chcecie się odwdzięczyć Mickowi za robotę i obejrzeć w HD bez pierdyliona reklam, to na ipla.tv jest też opcja obejrzenia za chyba 9 zeta / wydarzenie, więc to niewiele w porównaniu z Video Pass na MotoGP.com :) Oczywiście GP na ipla jest live. Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez BubuPN Cytuj MOTOGEN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Dokładnie, plan jest taki:- Songoku załatwia rzutnik- Sikor udostępnia konto na ipli- ja daję laptopa z 2 możliwościami netu- reszta próbuje nie wieszać na nas psów za to, że nic nie działa ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 No cóż, dla mnie Speed Day już się zakończył.. szkoda, że tym razem ja muszę napisać takiego posta, ale cóż, taki sport! wyje*ałem gruza na oleju rozrzuconym z motocykla Chełkowskiego, u którego korba postanowiła dowiedzieć się jak wygląda świat zewnętrzny. Foty podrzucę później, jak już się ogarniemy ze wszystkim. Szkoda, bo to była dopiero czwarta sesja, właśnie zaczynałem się jakkolwiek dogadywać z motocyklem i przypominać sobie jak się zapie**ala, a taka niespodzianka, wszystko wydarzyło się na hamowaniu do Sławiniaka, kiera do ogranicznika w lewo i natychmiast dupa na glebie. Co ciekawe, pierwsza myśl to 'ożeszkurwacojazrobiłemnibyźle!?!?!??!', goniona od razu 'chyba muszę się trochę obracać, żeby kombiaka nie przetrzeć na wylot, fuck'. A potem człowiek zdaje sobie sprawę, że dopóki szoruje po asfalcie, to nie jest to takie tragiczne. Głową nie uderzyłem, więc może stąd takie wrażenia. Natomiast motocykl.. ehh, tydzień lakierowania owiewek i wszystko w pizdu :D Ale co najważniejsze.. GŁOWA DO GÓRY. Ja się tak łatwo nie poddam. Na Most motur składam, więc juz za tydzień ciąg dalszy upalania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 oby jak najmniej takich akcji. btw kupiłem dzisiaj db killera i mi wyszło przy 5,5k 96,9 db, czyli jaki tako. Tylko, że jak go założyłem to myślałem, że będzie mega różnica, a to gówno, poza tym, że całkowicie zniwelowało basy, prawie wgl nie wyciszyło wydechu. Też tak macie? Po prostu dalej jest głośny na średnich i wysokich tonach (jeśli można to tak określić).Jestem trochę rozczarowany, ale trudno mieszczę się w limicie 98, wiec nie ma co rozpaczać. Żałuje tylko, że nie sprawdziłem ile mam bez db killera, bo mam wrażenie że różnica jest minimalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 dobrze ze Tobie nic. najgorsze jak se czlowiek cos roz*ebie, skreci, zwichnie, zlamie etc etc. wtedy jest padaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Tak było... Tak jest. Ale jeszcze będzie przepięknie, spokojnie :) Grunt to pozytywne myślenie, zawsze mogło być gorzej, np. mogłem się połamać, albo rozwalić sprzęt grubiej. Dzięki YUBY i tostek za wsparcie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor600rr Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Super, że się nie połamaleś. Sprzęt chyba mocno nie dostał...Powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Dzisiejszy SD upłynął pod znakiem dymu i ognia - na popołudniowej sesji mocnego dzwona zaliczył Oskaldowicz, który "zwarł" się z kimś na prostej start-meta. W efekcie mega długi szlif + pożar drugiego motocykla i wyjazd karetki :( Ale ogólnie jest pozytywnie, ciśniemy :) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Tor to także łzy i przygody o których chcemy szybko zapomnieć - choć wiele nas uczą. Jednak atmosfera była super, pogoda także dopisała mój "Dziadek" sprawował się rewelacyjnie - nic tylko czekać na kolejne SD choć pewnie spotkamy się na Panonni. Z Januszem rozmawiałem na szczęście nie jest tak źle jak mogłoby się wydawać tuż po całej sytuacji na prostej startowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi