Limo Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Ja jestem całkiem pewien że widziałem takie coś w zeszłym sezonie u Lorenzo na którymś wyścigu, może to była jednorazowa sprawa, ale to chyba żaden obciach używać takiej gąbki. Sam mam z tym problem i pewnie skorzystam z rad :lalag:. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Limo - dla mnie to nie jest kwestia obciachu. Wiem, że jest wielu lepszych i dużo lepszych ode mnie, ale na SD jakoś nikt chyba nie wytyka tego palcami. Próbuję zminimalizować własne błędy, których jestem świadomy. Pomijam jeszcze te, których nie jestem świadomy :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Mnie uczyli zeby wlasnie juz przed zakretem miec przygotowana pozycje ,tak samo jesli naprzyklad nastepuja po sobie dwa zakrety w ta sama strone nie sadzamy dupska z powrotem na siedzenie tylko caly siedzimy w tej samej pozycji z tylkiem zwieszonym na jedna strone. Nie wiem moze ta zmiana pozycji podczas hamowania jest mozliwa jesli jestesmy krasnoludkiem i wazymy 50kg :) ale jak ktos jest ciezki to jednak na hamowaniu lecimy caly ciezarem do przodu i zmiana pozycji przy takim przeciazeniu jest duzo trudniejsza. W lewym zakrecie :lewy poldupek jest pozna siedzeniem ,prawym udem(wewnetrzna strona )zapieram sie o zbiornik a lewym kolanem sciskam zbiornik w miejscu gdzie mam stompgripa(i dzieki niemu sie nie slizgam) ,mam wtedy w miare odciazone rece i moge swobodnie sterowac statkiem kosmicznym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 odnosnie pozycji:PS. tak to malolaty z ama rozpierdalaja wiejskie festyny.... Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Mariusz, szukałem cały czas czegoś w tym temacie za dobrą cenę :sad: jutro mają przyjechać do mnie nowe IRC (w poniedziałek zamówiłem). Mogłeś mi ostatnio mówić że się zastanawiasz to bym się wstrzymał i byśmy się dogadali. Następne SD miałbym za darmo. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) To i ja się podepnę.Także mam koce na sprzedaż. Używane 2 sezony, kupione w Owiewki24, sprawne, w dobrym stanie, dogrzewają w zakresie 55 - 70 st. C (sprawdzone pirometrem) - 250 zł.Oprócz tego komplet stojaków (takie jak tu http://allegro.pl/podnosnik-motocyklowy-przod-tyl-stojak-combo-5-i4193333953.html), też po dwóch sezonach, stan db (kółka ok, gwinty całe, stojaki kompletne, trzymają się kupy) - 100 zł.Foty niedługo, zainteresowanym mogę podesłać. Całkiem możliwe, że będę na SD 15-16.05 i wziąłbym to ze sobą. Edytowane 8 Maja 2014 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Nie szkoda prądu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 To ja bym chętnie się zaopiekował stojakami jeśli jeszcze aktualne :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 To ja z drugiej strony.Może ktoś ma na sprzedanie koce, chętnie bym nabył, te kolegów powyżej posprzedawane:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzak_675 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Ja mam do sprzedania komplet 120/180 Slicków superbike Pro - można latać bez kocy - ja już jeżdże 4 speed-day i nie zużywają się wcale :) 7 paczek Cytuj Tutaj niewygodne fakty też znikają ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Ja mam do sprzedania komplet 120/180 Slicków superbike Pro - można latać bez kocy - ja już jeżdże 4 speed-day i nie zużywają się wcale :) 7 paczek Stanowczo odradzam NIEużywanie koców przy takich oponach. One same z siebie nie są zbyt przyczepne, ale to nie znaczy że są przewidziane na dużo cykli grzewczych. Bez koców po kilku dniach guma zrobi się twarda i o glebę będzie bardzo ławo Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Sikor nie został Ci gdzieś rolgaz z r6 ? bo na allegro bida ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Nie, kupiłem moto już z akcesoryjnym Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Sikor nie został Ci gdzieś rolgaz z r6 ? bo na allegro bida ...Nie kombinuj na Allegro min 100 u Yamahy 60zl. Osobiście przestałem korzystać z usług h a n d l a r z y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 O proszę, dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi