heniek128 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Ja dość liberalnie podchodziłem do wyboru kasku aż na koniec sezonu nie wyrżnąłem porządnie głową w asfalt (ból głowy trwał tydzień), prędkość była naprawdę mała (najwolniejszy zakręt) a strzał jednak mocny. Teraz jak będę kupował kask to tylko jeden z kilku najlepiej wypadających w teście sharpa ze szczególnym uwzględnieniem boków głowy. Głowę ma się tylko jedną a cena kasku niekoniecznie idzie w parze z jego bezpieczeństwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 To kup sobie Caberga V2, ma 5 gwiazdek i jest tani :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Tani, to jego jedyny atut :) Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Śmiejecie się z Cabergów, a ja w starym Brucie wywaliłem łbem w tirowskiego co mi wymusił... Było szybko... Mogę pokazać foty kask cały, środek pięknie zamortyzował, łeb był cały i nawet okulary całe były wedle świadków. Zastanawiam się nad tym nowym Carbonem bo ma DD, a ubiegłym rok przelatałem w voxie i uważam, że to bardzo fajny kask, gdyby nie zapięcie. A leży mi na łbie o niebo lepiej niż każdy badziewny Shoei ;). Wentylacja bardzo dobra, aerodynamika też, no dobra nakedem latałem, ale z flajskrina prosto w kask wsio szło, jakby nie siedział. Wady - waga i badziewna wajcha od blendy generująca w niektórych pozycjach wkurzający gwizd. Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 To kup sobie Caberga V2, ma 5 gwiazdek i jest tani :) bez przesady:), temat jest o garnku na tor a nie turystyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 A powiedzcie jakie są wymogi odnośnie kasku pod wyścig czy treningi na torach za granicąNie bardzo idzie znaleść info w necie Zapiecie DD ok norma homolokacja ??? ECE to chyba żadna homolokacja . Konkretnie Co sprawdzają ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Tego nikt nie wie. ;) A wracając na fc-moto masz X-lite'a 802 w dobrych wyprzedażach chyba z 7 stów taniej niż w louisie czy gdzieś tam. Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Używki?... Jeszcze za taką kasę za którą ma fg17... Jak HJC mu dobrze leży na głowie, to żaden shark nie licząc bodaj 9setek i na bank żaden Shoei nie będą mu pasować i odwrotnie... Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Yuby, kup sobie jakąś używke no name za <50zl. Jest tego trochę Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Śmiejecie się z Cabergów, Nie, ja się śmieję z testów Sharpa :P Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Po crash teście który zrobiłem, mogę stwierdzić, że jeżeli chodzi o strzały z przodu i z tyłu są w miarę wiarygodne ;). Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Shoei XR1100 - 050106-P i 023-0207, pomiędzy nimi E6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Jest jeszcze z dobrymi przecenami motoin.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Może ktoś sprzedaje koce grzewcze w bdb stanie co mu zbywają .. Ja, ale ze ściągaczami na sznurki (jeśli Ci nie przeszkadza) Organo był już umówiony z kim innym, więc jakby ktoś coś, to za 5 Władysławów mogą być Twoje ;). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 co prawda byłem dopiero 6 razy na torze i nikt mi kasku nie sprawdzał u Fiali sprawdzali stan techniczny moto miałem suomy apexa - i sprawdzal sie dobrze - ale odpadły boczki trzymjące szybkęsharka mierzyłem nie pasuje mi do mojej głowylasera carbona jak wkładam to w nim coś strzela może podjadę do leguta coś podpowie.... Zapraszam :) pogadamy na miejscu i może uda się coś dobrać :)) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi