kamikazze Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 stosunek ceny do jakości najlepszy ma Gaerne GP1. Rewelacyjne kalosze! PolecamPS. Najlepsze i zarazem najdroższe są oczywiście Daytony Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Gaerne niewiele tańsze są... 100 PLN to niewielka różnica Torque Pro Out Air są za 1000 PLN, SIDI i Alpiny Supertech cos koło 1250 można ogarnąć. Ktoś ma jakies doświadczenia z Supertechami?YUBY a rozmiar dainesów masz taki sam jak Sidi? Czy gdzies mierzyłes w Wawie? Bo kupić moge z kombinezon.pl ale chciałbym przymierzć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Ktoś ma jakies doświadczenia z Supertechami? Ja miałem wcześniej SMX-Plus 2 czy 3 sezony, teraz mam Supertech/Airtech R wentylowane tez juz chyba 3ci sezon. Są GIT ! Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Sorki Rinas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSebas Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Dwie wersje stojaków, pod rolki i pod wahacz w jakimś turystyku, bądź sporcie z wyrwanym gwintem...Uchwyt pod rolki jest zrobiony z płaskownika w którym jest wywiercony otwór. Uchwyt pod wahacz jak widać z kontownika na który jest naklejona guma, aby nie porysować lakieru.Jak ktoś był by zainteresowany stojakami, crash padami na silnik, osie, cageami, rolkami, stelażami pod bagaż i wszelkimi innymi tego typu przedmiotami to zapraszam na pw po kontakt, koleś naprawdę dobrze to ogarnia i w rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Byłem dziś w MCS i mierzyłem Dainese - kompletnie nie mój typ buta, mam dość niską stopę i w ogóle mi nie leżały a poza tym jakoś wyglądem mnie nie przekonywały... Xpd jakiś najwyższy model też w kostkach dziwne patenty miał... jak do tej pory SIDI wygrywają, jutro podjadę alpinę zmierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 http://www.dunloppress.eu/dunlop-d212krlaunch/ Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc_Wroc Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Panowie szybkie pytanie, owiewki torowe z cbr RR 600 03-04 będą pasowały do cbr rr 05-06 ?mam do zakupienia komplet w dobrej monecie i nie wiem czy podpasuje, zestaw to czacha z bokami + pług, + zadupek (tutaj moga mocowania nie pasowac ale to nie jest wielki problem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Mam problem z ustawieniem - kto używa Lap Timer GPT ? Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zrobiłem sobie domowym sposobem dodatkowy shift light, który ma za zadanie wypalacz oczy :D Zrobiony jest z diody LED, która jest używana do produkcji oświetlania przy filmowaniu podwodnym (znajomy ma firmę co takie rzeczy produkuje)Nie wiem gdzie kupuje te diody, ale mają ponad 50% lumenów więcej niż cała reszta :)Wydaje mi się, że robi robotę :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 No fajnie, ale chyba Cię poniosło. Oślepnąć można :) . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 nie no nie ma tragedii... kurde ostatnio testowałem to na ałtobanie i pacze na filmiku, że mi moto wg obrotomierza się gręci do jakiś 14 500 i jeszcze odcinki nie ma... kurde mieli nie podnosić tak wysoko... czy to możliwe, że obrotomierz tak przekłamuje? na hamowni odcinka była gdzieś przed 14 000 :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Panie ,swiatło jak z pieruna !!! :) ale bedzie ciezko przegabic zmiane biegów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Chciałem ZDECYDOWANIE POLECIĆ kamerkę ION AIR PRO, którą dzięki uprzejmości Inter Motors miałem okazję nabyć! Jest naprawdę super, ale żeby nie być gołosłownym - nagrałem jakieś on-boardy, w wolnej chwili jak się ogarnę - to powrzucam :)Może i będzie trochę wstydu, bo akurat pierwsze nagrania - z ostatniego s-d to bardzo słabe czasy w moim wykonaniu, ale akurat przyjmijmy że będzie to prezentacja mozliwości kamerki, a nie moich ;P Przede wszystkim - jest mega funkcjonalna i wygodna w użyciu, obsługa jest dziecinnie prosta, nagrywa w FULL HD i nawet na duzym TV całkiem nieźle to wygląda! Dodatkowo można nią też robić zdjęcia. Ja już teraz bez niej na rower nie wychodzę :) na tor... też już bez niej nie będę wyjeżdżał ;) Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Tak, zdecydowanie laptimery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi