tadeo Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 W zyciu nie dal bym 20 tys za 10 letniego golfa...szmelcvagen jest mocno przereklamowany .Przedw ywgłoszeniem takiej tezy powinieneś najpierw porównać chociażby stan wnętrza w Golfie i nie daj Boże w jakimś francuzie po przejechaniu 300 tys. Mój ma 336 i zarówno na plastikach jak i fotelach nie widać zużycia. Jest jeszcze 130KM ASZ Ale jak wspomniałem nie tylko golfy są na świecie.Jakaś A3 też może być super. A z silnikiem 1.8T jest świetna.Do tego może być quatro. Tyle że ciężko znaleźć zdrowy egzemplarz. Mi się nie udało, wszystko było zjedzone przez rudą.Co do 1.8T, to jest to bardzo fajna opcja, ale trafić nie zamęczonego, który nie wypija litra oleju na 1000 km jest niezmiernie trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Ja w tym zwiększonym budżecie to kupił bym Civica 8 generacji. Będzie najszybszy i najmniej awaryjny w porównaniu do jakichś Golfów czy Francuskich wynalazków. Sinik 1.8 140km zdał egzamin i ludzie chwalą za bezawaryjność, w miarę się odpycha i pali rozsądne ilości paliwa. Na zakrętach objeżdża większość aut z segmentu, no ale nie wszystkim pasuje klimat Hond. W środku jest faktycznie gorzej niż w Niemieckich autach i ogólnie wygląd też dość dyskusyjny ale jest to na pewno ciekawa propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) przejechaniu 300 tys. Mój ma 336 i zarówno na plastikach jak i fotelach nie widać zużycia. Kiedyś jechałem dacia logan z wypożyczalni -> na liczniku miała 280tys. a w środku stan prawie jak nówka :) Miał ktoś grande punto 95KM lub 120KM -> warto się w to pchać? Edytowane 2 Listopada 2016 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Ja w tym zwiększonym budżecie to kupił bym Civica 8 generacji. Będzie najszybszy i najmniej awaryjny w porównaniu do jakichś Golfów czy Francuskich wynalazków. Sinik 1.8 140km zdał egzamin i ludzie chwalą za bezawaryjność, w miarę się odpycha i pali rozsądne ilości paliwa. Na zakrętach objeżdża większość aut z segmentu, no ale nie wszystkim pasuje klimat Hond. W środku jest faktycznie gorzej niż w Niemieckich autach i ogólnie wygląd też dość dyskusyjny ale jest to na pewno ciekawa propozycja.Do tego nie ma dwumasy, DPF-a, start stopa, hejt stopa, ani żadnych innych durnych ekonowinek.Civic ma tylko dwa minusy: Welurowa tapicerka dosyć szybko się wyciera w newralgicznych punktach, a w przypadku hatchbacka nie każdemu pasuje wygląd w środku. No i oczywiście te niezajeżdżone bardzo trzymają cenę. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) a jak z rdzą ? Bo te VIII gen. to chyba się nieźle trzymają jak na japońca. p.s. o rany ale to trzyma cene, 2 peugoty by za to kupił. Edytowane 2 Listopada 2016 przez bonhart88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 http://allegro.pl/honda-civic-viii-2007-pierwszy-wlasciciel-i6584631670.html No jest chyba niezamęczona i w rozsądnej cenie. Ale kurde - ta deska w środku naprawdę mnie jakoś zniechęca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 a jak z rdzą ? Bo te VIII gen. to chyba się nieźle trzymają jak na japońca. p.s. o rany ale to trzyma cene, 2 peugoty by za to kupił.Moja 2007 z przebiegiem 84 000 nie ma nawet gramika rdzy. Cena nie bierze się z powietrza. Sporo jest samochodów z tego segmentu, które są połowę tańsze :) http://allegro.pl/honda-civic-viii-2007-pierwszy-wlasciciel-i6584631670.html No jest chyba niezamęczona i w rozsądnej cenie. Ale kurde - ta deska w środku naprawdę mnie jakoś zniechęca.Idzie się przyzwyczaić. Przynajmniej obrotomierz jest zegarowy. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 http://allegro.pl/honda-civic-viii-2007-pierwszy-wlasciciel-i6584631670.html No jest chyba niezamęczona i w rozsądnej cenie. Ale kurde - ta deska w środku naprawdę mnie jakoś zniechęca.Przejedź się tym i sprawdź na drodze, bo całkiem fajnie to wszystko funkcjonuje. Obręcz kierownicy idealnie mieści się między oboma wyświetlaczami. Jest czytelnie i ciekawie, mi się podobało to rozwiązanie. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) Przedw ywgłoszeniem takiej tezy powinieneś najpierw porównać chociażby stan wnętrza w Golfie i nie daj Boże w jakimś francuzie po przejechaniu 300 tys. Mój ma 336 i zarówno na plastikach jak i fotelach nie widać zużycia. moj francuz ma 270 tys obecnie a sadze ze trzeba doliczyc 100 i tez nie ma abosutnie zadncyh zniszczen w srodku , nie trzeszcza itp , wiec skoro nie widac roznicy, po co przeplacac . A jesli masz juz ponad 20 tys na puszke, to moze to Edytowane 2 Listopada 2016 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Chyba wezmę jednak to clio. Przemawia do mnie 43 tys przebiegu i fakt, że miałbym w cenie 24 miesięczną normalną gwarancję. Co prawda ten silnik 1,2 100KM nie brzmi zbyt dumnie, ale w mieście styknie a na trasę to ja mało wyjeżdżam.najwyżej Yuby nie wpuści mnie na parking koło swojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Tylko czy po miesiącu nie będziesz pluć sobie w brodę, że kupiłeś coś takiego? Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Chyba wezmę jednak to clio. Przemawia do mnie 43 tys przebiegu i fakt, że miałbym w cenie 24 miesięczną normalną gwarancję. Co prawda ten silnik 1,2 100KM nie brzmi zbyt dumnie, ale w mieście styknie a na trasę to ja mało wyjeżdżam.najwyżej Yuby nie wpuści mnie na parking koło swojego domu.Bierz kuźwa Hondę! Sprawdzony, ekonomiczny i trwały silnik na łańcuchu, a nie jakieś dałnsajzingowe gówno z kosiarki. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 honda nie, no kompletnie do mnie nie przemawia z wyglądu, co się bedę stresował odwracajac wzrok w czasie jazdy od deski rozdizelczej :)Dzisiaj się przejadę tym clio, a przy okazji co sądzicie o tym pojeździe?http://otomoto.pl/oferta/opel-corsa-1-3-cdti-edition-active-ecoflex-salon-toyota-carter-ID6yBAQ3.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Clio do Ciebie przemawia z wyglądu?!?! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 honda nie, no kompletnie do mnie nie przemawia z wyglądu, co się bedę stresował odwracajac wzrok w czasie jazdy od deski rozdizelczej :)Ja podczas jazdy to na drogę patrzę, ale ja dziwny jestem.... :) Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi