rafael Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Taka jest cena postępu niestety :) Ale każdy ma swoje zdanie na ten temat. Ja miałem A4 B7 z tym silnikiem w quattro i bardzo fajnie się tym latało, grzechotu żadnego nie było słychać, niemniej jednak zrobiłem nim tylko 3 tyś km, bo docelowo było przeznaczone na handel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Czy jest ktoś chętny z Warszawy ,żeby mi obejrzeć to auto? http://moto.allegro.pl/clk-3200-lift-amg-pakiet-super-stan-i2874774440.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 uderz to YUBEGO to jest ziom wiec Ci sprawdzi :)ale nie wiem czy warto... po zamieszczonych tylko 2 miejscach mozna sie spodziewac miny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) damian155 zajmuję się Mercami i działam na forum clk. Kup lepiej prawdziwe AMG a nie tylko wolnossące 3,2 z pseudo pakietem, lub mniejsze doładowane CLKa i wtedy zgłoś się do mnie a dam Ci części z których zrobisz sobie taką samą moc i oszczędzisz sporo $. Edytowane 18 Grudnia 2012 przez kubagsx Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Nie czytałeś tematu od początku. Nie zależy mi na żadnym pakiecie AMG. Szukam między innymi takiego auta z przyzwoitym stanie do jazdy z silnikami 2.0k lub 2.3k ostatecznie biorę właśnie pod uwagę 3.2 . Nie interesuje mnie CLK 55 AMG ponieważ nie posiadam takiej gotówki a auto mnie zeżre na stojąco. A skoro już tu jesteś to mam pytanie co do awaryjności tych jednostek. Jakieś wady, zalety kompresora a VS wolnossącej v6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 http://moto.allegro....2874774440.html Nie zależy mi na żadnym pakiecie AMGnie posiadam takiej gotówki a auto mnie zeżre na stojąco. No to w koncu czego Ty chcesz ? I jeszcze do 14 tysiecy ???? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 No to w koncu czego Ty chcesz ? I jeszcze do 14 tysiecy ???? Jeśli byś nie zaóważył to taki CLK 55 AMG nie mieści się w kasie którą dysponuje. I spali napewno w granicach 20L benzyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 No ale to Ty sam podales linka to tego AMG .....I jeszcze z prosba aby go zobaczyc ....Jak do tej pory motasz sie sam chyba nie wiadzac co kupic ....Jak dla kawalera to pewnie auto dla szpanu i na dupy, wiec .... wszystko lokujesz w auto a nie w rodzine.Nich pali i 20 litor ale jaki szacun na dzielni ....Bo jak tak dalej pojdzie to wiosna Cie zastanie ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Jakbyś dobrze zaóważył to auto nie jest clk55amg tylko ma pakiet wyposażenia AMG a silnik 3.2L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 ale w linku nie ma CLK 55 AMG ... tylko coś co próbuje wyglądać jak AMG ale nim nie jest bo to tylko CLK320 z pakietem szpoilerów i logiem AMG ;) Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Właśnie to staram się mu wytłumaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) No wiem, chodzilo mi o linka a potem o Twoj dopisek ze nie chczesz zadengo pakietu AMG ...A tenze wlasnie mial takowy.Ot i wszystko.No problemos amigos :biggrin: Edytowane 18 Grudnia 2012 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Dogadujecie się jak głuchy że ślepym normalnie hahaha :laugh: :laugh: :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 No wiem, chodzilo mi o linka a potem o Twoj dopisek ze nie chczesz zadengo pakietu AMG ...A tenze wlasnie mial takowy.Ot i wszystko.No problemos amigos :biggrin: Nie chodziło mi o pakiet stylizacyjny tylko pakiet silnikowy :D Luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 damian montuj kogoś żeby Ci oglądnął bo wyjątkowo ładna sztuka (przynajmniej wizualnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi