songoku Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 spoko, przechodzi z kolejnymi wizytami, też tak miałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 jeszcze mam jedno pytanie dla obeznanych z tematem, czy w czasie motopopołudnia ściśle przestrzegaja podziału na grupy oraz czas na torze, czy bardziej luźno podchodzą do problemu?? czy można jeździć dłużej jak jedną sesję dla grupy B, na przykład? czy można również zostacna torze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Na Speed Day można, to podejrzewam, że na motopopołudniu też można. Mi się kilka razy zdarzało jechać z inną grupą, bo nie wyrobiłem się ze swoją. Osoby wpuszczające na tor wykazują zrozumienie, choć jest oczywiste, że wjeżdżając z "wolniejszą" grupą trzeba się pilnować i nie pałować, bo to nie fair w stosunku do tych, którzy sobie ćwiczą na mniejszym speedzie. 96,5 dB na przelotowych fajach? To ja bym chciał takie mieć... Mi wyszło 109, Sikorowi chyba 112, więc na pomiarze była kupa śmiechu z przewagą kupy ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) jeszcze mam jedno pytanie dla obeznanych z tematem, czy w czasie motopopołudnia ściśle przestrzegaja podziału na grupy oraz czas na torze, czy bardziej luźno podchodzą do problemu?? czy można jeździć dłużej jak jedną sesję dla grupy B, na przykład? czy można również zostacna torze??-tak, przestrzegają, nie podchodzą luźniej do tematu-nie - dostajesz nalepkę, jesteś przydzielony do grupy i jeździsz tylko w tym czasie, dodatkowo mogą obciąć czas gdy na przykład ktoś się wygrzmoci i trzeba go pozbierać-po co chcesz zostawać na torze? nikt Cię samego tam nie zostawi no i wiadomość z wczoraj - jutrzejsze moto-popołudnie, nie wiedzieć czemu, zostało odwołane Edytowane 30 Września 2012 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 no i wiadomość z wczoraj - jutrzejsze moto-popołudnie, nie wiedzieć czemu, zostało odwołane O koorwa. Specjalnie nie jechałem na SD, bo spodziewałem się tam tłumów. Liczyłem na jutrzejszy dzień. Fest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Czy wczorajsze moto popołudnie na torze Poznań odbyło się ? Ktoś może z Was był ?Czy są jakieś zmiany na tych treningach, czy wszystko jest po staremu, czyli start o 15, trzy sesje po 20 minut za 120zł ?Dla mnie to jest chyba dobra alternatywa(ja mam 120km do toru) 120zł za 60 minut ale pewnie zaraz coś zmienią (40zł za sesję, a na speeddeyu 90zł za sesję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Zapisz się do AW to będziesz płacił 70zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dommar Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 bylem wczoraj i wsyztsklo jest po staremu.Koszta egz pomiary i bilet w tej samej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Nie tak do końca po staremuAW się nie ogarnia, niektórym osobom z grup B i C przepadła jedna sesja powodu kolejek, parę osób dało sobie spokój i na tor nie wjechało.Aby zdać "egzamin" na motokartę trzeba było czekać w jednej kolejce a potem w drugiej po wlotkę a wszystko przez to, że ktoś nie pomyślał (bądź zrobił tak celowo) i do obsługi oddelegował tylko dwie osoby a do "egzaminowania" przewidział budkę w której mieściło się najwyżej 6/7 osób.Kiedyś wyglądało to bardziej cywilizowanie - "egzamin" przeprowadzany był w sali konferencyjnej w budynku administracyjnymŚmieszne jest także to, że AW wyciąga dodatkową kasę od osób mających kartę od 2010r. Czyżby zasady obowiązujące na treningach tak drastycznie się zmieniły? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) Jeszcze lepiej było na pierwszym motopopołudniu, gdzie dowiedziałem się przy kasie, że muszę zdawać moto kartę bo na stronie mieli źle wpisaną datę utraty ważności karty. W gratisie czekała mnie jeszcze niespodziewana wycieczka do bankomatu bo nie miałem gotówki przy sobie. Edytowane 9 Lipca 2013 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulNewadomke Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 leci ktoś z forum na następne ?bo nie ukrywam ze szukam mentora co by coś podpowiedział co robię źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Spróbuję się wybrać 22 lipca. Chętnie się poprzyglądam Paul. Ale nie licz na nic więcej poza kiwaniem głową z uznaniem stary wyjadaczu.Powiedzcie mi jak rozwiązać pomiar czasu. Jak już ściągnę RaceChrono to jak to dalej? Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Definiujesz sobie tor przejazdu, włączasz GPS w telefonie i jazda. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulNewadomke Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 własnie ogarnałem tego race chrono zajebista sprawa sie wydaje , walne sobie 8 punktow na poznaniu do bede wiedzial przynajmniej gdzie trace czas , a powiedz sikor , komórka ma byc na koniu czy wystarczy w kieszeni kombi zeby zlapała dobry sygnał ? Bo boje sie ze przy gruzie uszkodze smartpona :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e3dx Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 W kieszeni w kombi. Polecam jeszcze aplikacje "Pirelli Diablo superbiker". Jest dostępna na stronie pirelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi