ks-rider Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Bylo ztrabic kapelusznika ! 🤣 🙂 1 Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Godzinę temu, ks-rider napisał: Bylo ztrabic kapelusznika ! 🤣 Raczej umyślnie się rozklapił na całej drodze, trąbienie pewnie dałoby mu tylko przyjemność. : ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Jak lewa zajęta to znaczy że prawa wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 W dniu 5.06.2021 o 23:52, kiler napisał: Jak lewa zajęta to znaczy że prawa wolna W teorii tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 moja praktyka mówi mi że nie tylko w teorii 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 W dniu 7.06.2021 o 23:29, kiler napisał: moja praktyka mówi mi że nie tylko w teorii 🙂 Killer. Jak ktoś Ci na parkingu stanie na dwoch miejscach, to nie skorzystasz z żadnego. Nie ma wtedy, że lewy zajety a prawy nie. Oba zajetę w polowie, a polowa miejsca to za mało, aby zaparkować. Także znajdź sobie kolegę z chopperem ze starszych lat, gdzie mu sakwy odstają na pół metra, każ mu jechać środkiem i się spróbuj zmieścić z nim na jednym pasie. : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 2 godziny temu, Damian85 napisał: Oba zajetę w polowie, a polowa miejsca to za mało, aby zaparkować. Samochodem pewnie tak ale rozmawiamy tu o jeździe na 2oo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubekPL Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Mój kolega wczoraj sie ze mną pokłócił poniewaz zamierza kupic sobie 600 na pierwsze moto,według mnie to zle się skończy jak mówilem mu ze 600 to nie dobry pomysł na pierwsze moto to mnie zwyzywał i powiedzial ze się nie znam,A wy co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Ja sądzę, że temat za chwilę poleci w kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 2 hours ago, JakubekPL said: 600 na pierwsze moto, pytanie połączone z jednym z poprzednich, identycznych tematów. proszę o zapoznanie się z argumentacją, jak również skorzystanie z wyszukiwarki przed zadaniem kolejnych kolumbowych pytań jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 no ja myślę że np taki Vulcan 650 w czym by miał zaszkodzić jako pierwsze moto ?? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artu3131 Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Nie wspominając o Shadow 600.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekd55 Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 (edytowane) Cześć wszystkim! Chciałbym się Was poradzić czy Fazer 600 będzie dobrym wyborem na pierwszy motocykl. Dosiadałem już kilku różnych modeli, którymi byłem zainteresowany, ale że względu na mój wzrost (190 cm) nie było łatwo (celuję w nakeda/wersję z owiewkami). Na GSR miałem za bardzo zgięte kolana, Bandit przeraził mnie swoją masą. Nie chcę teraz kupować nic w stylu Versysa, V-Stroma - średnio mi się podobają. Okazało się, że najwygodniej mi na Fazerze, zarówno w wersji S1 jak i N (w sumie, to praktycznie takie same konstrukcje). Wiem, że Fazer to 98KM, ale mając rodzinę i olej w głowie wiem, że nie będę kręcić go za bardzo. Czy uważacie, że to dobry wybór na pierwszy motocykl? No i kolejne pytanie dotyczy ABS. Czy warto za wszelką cenę szukać wersji z ABS? Moto planuję pojeździć do 2 sezonów i później zmienić na coś bardziej docelowego. Pozdrawiam! Edytowane 1 Listopada 2021 przez dudekd55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 15 godzin temu, dudekd55 napisał: No i kolejne pytanie dotyczy ABS. Czy warto za wszelką cenę szukać wersji z ABS? Moto planuję pojeździć do 2 sezonów i później zmienić na coś bardziej docelowego. To czy inne moto ale ABS warto mieć. Jak długo sprzęt będziesz miał to nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekP Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Moim pierwszym motocyklem był Valec i żyje i jeżdżę do tej pory w całości. Komarków, Jawek i Emzetek nie wspominam. Jak ktoś w głowie ma kaszankę to średnio będzie. Jak myślący to da radę na wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi