Skocz do zawartości

Moja przyczepa na motory:)

kivi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 11.06.2012 o 10:15, kivi napisał:

A nie ma przyczepy, na którą wejdą na luzie 3 sporty. A ta ma 165 cm i każda dzida ma dużo luzu. I jest bardzo niska i stabilnie sie prowadzi nawet przy 160 km/h.

Hej, to było pytanie bez ironii. Przyczepy na 3 Supermoto to się jeszcze znajdzie, ale żeby trzy sporty zapakować to już trzeba się nagimnastykować a i tak potrzebny jest jeden porysowany, żeby go w środek wstawić :) Dlatego pytam o szczegóły techniczne i koszty. Kwestie rejestracji też mnie interesują.

Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury

W dniu 11.06.2012 o 11:32, barteck_street napisał:

Jakie koszta?

Wlasnie daj na PW coby inni zawalu serca nie dostali.

Moglbys przy okazji podac dane techníczne.

dl., szer. Ladownosc i CMD ( Netto i tara )

Ladna !

:icon_mrgreen:

W dniu 11.06.2012 o 13:50, heniek128 napisał:

Wiem ale jak stoję obok volvo (mam swoje) to czuję się jak przystojniak.

Też mam swoje i uważam, że jest piękne. O ile je umyję. Jak to dobrze, że są różne gusta, bo wszyscy byśmy takimi samymi dzidami latali :)

Koniec offtopa ;)

Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom!

dmnz.jpg <== kliknij i polub :)

W dniu 11.06.2012 o 12:21, Saltus napisał:

identyczne (tylko w kolorze stalowym) są u mnie w wypożyczalni i już wiele razy nimi przewoziłem sprzęta, nie wiem skąd Twoje przekonanie, że się nie da takich kupić ?

Jak to możliwe,jak wszystko łącznie z projektem i wykonawstwem jest 100% moim pomysłem. Podobnie jak koła 175/50/13 german gleba style:)

24cefcm.jpg

kivi,Ty jednak grales Adama Słodowego!

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

W dniu 11.06.2012 o 20:48, piórko napisał:

Kivi MakGajwer :biggrin:! Ale ładna ona jest.

Faktycznie 3 motóry, to ten w środku mniejszy musi być i tyłem wjeżdżać :icon_mrgreen:.

Kivi, a Ty na Panonnię to by się nie wybrał?

Ee tam, stały 2 litry z brzegu (tzn. jeden to jak 600, bo R1 a drugi to prawie jak Hayabusa, bo mój TL :) ) i w środku Gix 600 i motocykle miały jeszcze luz. Załadowane były w takiej samej odległości od przedniego brzegu.

Sikor#44 Moto Training

https://www.facebook.com/Sikor44/