Saltus Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 (edytowane) a xjr 1200/1300 albo zrx 1200 ? Edytowane 6 Maja 2012 przez Saltus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Z1000 . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Z1000sx ale pewnie za swiezy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 W tej cenie bierz z1000 model 03-05 b. ładny znajdziesz, albo lekko porysowany model nowszy od 06-07. Silnik OK, dobrze idzie z dołu. Zaiwechy miękkie i heble w porównaniu do Tuono lipa - ale ogólnie moto fajne. Bardzo zwrotne. Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Hej, przedział cenowy powiedzmy do 16 tysi ale to za rok może 2 więc raczej to co dziś kosztuje dwadzieścia. A wzrost mam raczej nikczemny 176 :P SV odpada,i inne fałki raczej też. No i dla pasażera też nie powinien być zbyt niedobry.Zakładam, że polatałeś troche dużą Vką... Hornet 900 powinien dać radę i spełnić oczekiwania, i jest w granicach budżetu, ale nie wiem jak dla pasażera Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 No właśnie dużą V nigdy nie jeździłem, obawiam się nieco kosztów eksploatacji, słabej góry i reakcji na gaz w ostrym złożeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herodom Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Bandyta 1250 s ew. 1250 gt ma wszystko o czym wspominasz, i można kupić w normalnej cenie zadbane egzemplarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 inazuma 1200 -klasyk , piekny klasyk z niesmiertelnym olejakiem ;)przyspieszenia atomowe elastycznosc zajebista reszta jak w kazdym nakedzie czyli wieje powyzej 160 ale dalem rade z v maxymalna na zlot do cz-wy dojechac ;) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 nie wiem czemu nikt tego nie zasugerował chyba że niedoczytałem, ale ... Triumph Speed Triple. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Bierz FZ1 , mocniejszy od Z1000 , z fazera latwym ruchem mozna pocisnac 180KM . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Bierz FZ1 , mocniejszy od Z1000 , z fazera latwym ruchem mozna pocisnac 180KM . Pozdrawiam to zdardź nam sekret jak ten ruch wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Benelli TNT kup :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 to zdardź nam sekret jak ten ruch wyglądajak bedziesz mial fz1 i bedziesz chcial to zrobic to sie zglos:) nie trzeba otwierac silnika;)ani montowac powercommandera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Mój Triumph by Ci przypasił, szeroka kiera, zbójnicki wygląd i zajebiście w zakrętach jeździ no i 150KM. Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEALER Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Zdecydowanie SpeedTriple....ewentualnie CB1000R, kwestia, czy znajdziesz w tej cenie....ale silnikowo => Trypel:) Edytowane 20 Czerwca 2012 przez DEALER Cytuj 93! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi