Limo Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 śledzie, batoniki i inne słodycze... ojtam ojtam... W5 do mycia kibli rządzi! Mówisz? W zeszłym tygodniu kupiłem ale jeszcze nie wypróbowałem. Już nie mogę się doczekać :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beanre Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Mówisz? W zeszłym tygodniu kupiłem ale jeszcze nie wypróbowałem. Już nie mogę się doczekać :DTwoja szczotka do mycia muszli będzie zachwycona! :D Cytuj Spowiedź przedśmiertną wymyślono po to, żeby zgromadzone cenne doświadczenie nie sczęzło razem z człowiekiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 A ja polecam pastę do mycia zabrudzonych rąk. Zrobiona jest z jakichś wiórek drzewa. Nie zawsze jest, ale jak się pojawia to kupuję 2 puszki. Ładnie smar z łap schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Z whiskaczy Passport w dobrej cenie i da się spożyć bez odruchów wymiotnych.Faktyvznie W 5 rządzi i słodycze.Patrzę na frekwencję w tym temacie i podjarka widzę straszna :) Co by było w Wolce Kosowskiej stolicy chińszczyzny.Jestem tam raz w tygodniu czasem dwa. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Też kupiłem pastę bhp (W5 of corz) i może jajec nie urywa ale większość czarnych plam zmywa, zostają tylko te hardkorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Tylko że do lidla jak robią promocje to musicie iść zaraz jak otwierają bo pięć po to już z gazetki wszystko wysprzedane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 A ja polecam pastę do mycia zabrudzonych rąk. Zrobiona jest z jakichś wiórek drzewa. Nie zawsze jest, ale jak się pojawia to kupuję 2 puszki. Ładnie smar z łap schodzi. Używam zwykłej gąbki do mycia naczyń z mydłem i jest rewela. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Zyggy - jak w łodzi jest jeden lidl, to może i faktycznie. Przesadzasz teraz znacznie. Chyba, że jest coś wyjątkowo chodliwego dla grupy wiekowej 60+, to może i szybciej towar schodzi i następnego dnia się nie da już nic znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 We wszystkich miastach koło mojej wioski trzeba ustawić się równo z otwarciem drzwi bo po średnio kilkudziesięciu minutach najlepszych pozycji już niema... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Używam zwykłej gąbki do mycia naczyń z mydłem i jest rewela.Na konkretnie upierdolone w smarach rączki stosuję płyn do mycia garów , ludwik jakiś . Niezawodny , niestety demoluje me aksamitne dłonie ... :laugh: :P Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Polecam "amerykańskie"ciastka z lidla a la pieguski. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ja poluje na chemię, wezmę z 50 złociszy i coś sobie sprawie. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ale reklamę LIDLA zrobiłem :D WOW :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Limo nie wiem i skoro chwalil to wie wiecej, takze trzeba bedzie sie wybrać- moze zlapie okazje zycia :P Limo skoro kolega tak mowi to wie,Ja nie wiem w sumie,bo nic nie kupowalem jeszcze w takich sklepach.ostatnio zastanawialem sie nad kluczami (zestaw) z biedronki, ale strach przed badziewiem wygral.moze ktos kupil ten zestaw?ja mam pare gratow (klucze roznego rodzaju) z Lidla i Biedronki i slowa zlego nie powiemlepsze niz to chujostwo z Leruła z kategorii Najniższa Cena. bo to co tam oferuja to nie miesci sie w kategorii przyzwoitości. nawet jesli cos kosztuje 2 zł to nie powinno sie rozpierdolic w amatorskim uzytkowaniu po 4 dniach. Lidl to w ogóle ma smaczne słodycze. I lody które smakują tak jak magnumy, też mają pyszną czekoladę i kosztują 1,6 zł. A ostatnio były czekolady ritter sport w promo po 3,33 zł. Więc nawet jak nie kupicie kasków czy czego tam, to można uzupełnić zapas słodyczy (i alko, dobre promo miewają)zapomnialas jeszcze o winach. ludzie biora kartonami.chleb slonecznikowy wchodzi na raz ;)i fajne sa te tygodnie meksykanskie czy francuskie gdzie mozna kupic spozywke w fajnych cenach (kuchnie regionalne). taaa i sie nam zrobil temat reklamowania Lidla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Na hasło FM 10% zniżki powinni dać Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi