heniek128 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Jeśli stwierdzisz, że podróba to wyślij mi, chętnie przyjmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Motuli i Castroli podrabiają sporo, więc może porównałbym z jakimś innym 300V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszcz91 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 zakupiony w olpolu autoryzowany diler motula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Kurde żeby dealer sprzedawał podróbe... Ale z drugiej strony pod latarnią najciemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Jesli z tylu etykieta jest odklejana zeby przeczytac tekst, to oryginal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Jesli z tylu etykieta jest odklejana zeby przeczytac tekst, to oryginal.Nie sądzisz że ktoś mógł wpaść na pomysł żeby i to podrobić? Ewentualnie do starych opakowań dorabiają nowe zakrętki na wzór bo i z takim Castrolem się spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszcz91 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 więc jak to sprawdzić czy to oryginał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Najlepszym wyjściem będzie kupno innego oleju a ten wysłać mi za koszt wysyłki. Nie ma co ryzykować obrócenia panewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszcz91 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) dobra znalazłem telefon do motula http://www.motul.com/pl/pl/contact dzwoniłem do i jakiś człowiek stwierdził żeby nie kierować się nową barwą motula 300v i jeżeli olej pochodzi od autoryzowanego dilera olpol to w 200% jest oryginalny jak coś to mogę odsprzedać nowego oryginalnego świerzego motula 300v 10w40 za 230zł Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez barszcz91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samonek4 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Oj przejmujecie się tymi olejami za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Dlatego trzeba lać z orlenu tego nie podrabiają na pewno. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Wymiekam. Kupujecie taki a nie inny olej a później sracie w portki że pOdroba. Wystarczy kupić jakiś porzadniejszy wyrob i nie ryzykować podroby Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi