ernestZL Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 pierdzielisz... Duki fajne maszyny... Ale z krótki w uszach jestem na model który chciałbym mieć :sad: Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Pewnie że fajne :). Rzekłbym nawet że 996 to najpiękniejszy motocykl jaki kiedykolwiek wyprodukowano. Ale ja jednak wolę przyjemność z jazdy :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 (edytowane) Limo przestań, jeździsz F3jką :icon_twisted: wiem jestem h*jem... Edytowane 15 Stycznia 2012 przez ernestZL Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Hahahahaha. Właśnie o to chodzi że jeżdżę a nie czekam aż wróci z warsztatu :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Ducatistom się nie psuje, tylko bubkom, dla których Ducati, to "kolejnyzłoty łańcuch" do full wypasionej willi/bmw/łodzi z katamaranem i pivnicy pełnej viagry, bo już nie mogą... A niektórzy mają do nich serce, jeżdżą starym gratem na ropę, nawet własnego garażu nie mając, ale wolą 2 Ducati/lub niedługo 3, i tym się nie psują...bo wymiany części exploatacyjnych, servisowanie itp to chyba nie należy do elementów psucia się?? Limo dorośnij wreszcie i pogódź się z myślą, że żyjesz w głębokim błędzie przeniesionej przekazem podkorowym propagandy sukcesu japskich i nie tylko japskich firm...Ducati to JEDYNA europejska licząca się w wyścigach motocyklowych w konkurencji z japonią, a dla mnie to powód do dumy, tym bardziej, że w zasadzie to taka większa manufaktura...finansowo gdzie jej do konkurencji z Hondą, Kawasaki itp... Do wszystkiego trzeba jednak podejść z odrobiną rezerwy, nieważne czy to Ducati, czy nie motocykl używany, zawsze będzie dozą ryzyka i niepewności...ale trzeba mnieć tego świadomość...Ok. 98% motocykli używanych sprowadzonych do Polski to sztuki po mniejszych/większych paciakach/kraksach lub owinięciach dookoła słupa... i tego trzeba też mieć świadomość, kupno naprawdę bezwypadkowej sztuki to jak wygrać w totolotka 1 szansa na ileś tam milionów... Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Najlepiej kupować od znajomych, pewny sprzęt, znany Ci osobiście lub polecany przez wiele osób.Ja preferuję przeróbki Ducati na nakedy ale z Superbików, tym sposobem, masz:w pełni regulowane zawieszenie z możliwością podnoszenia opuszczania tyłu, najlepszą ramę, i najlepsze hamulce.Przemyśl sprawę kupna Superbika, założenia półki z kierownicą Fighterową(np. LsL), to i owo może to jakieś wyjście? http://www.ducati.or...eetfighter.htmlPozdr. J-999 Ja piernicze ale piękny... Limo dorośnij wreszcie i pogódź się z myślą, że żyjesz w głębokim błędzie przeniesionej przekazem podkorowym propagandy sukcesu japskich i nie tylko japskich firm...Ducati to JEDYNA europejska licząca się w wyścigach motocyklowych w konkurencji z japonią, a dla mnie to powód do dumy, tym bardziej, że w zasadzie to taka większa manufaktura...finansowo gdzie jej do konkurencji z Hondą, Kawasaki itp... No tak bym się nie rozpędzał ;) Aprilia jeżeli zsumujemy wyniki z WSBK i MotoGP/125/250 będzie miała lepsze statystyki wyników. Aż muszę sprawdzić z ciekawości :) Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Pewnie że fajne :). Rzekłbym nawet że 996 to najpiękniejszy motocykl jaki kiedykolwiek wyprodukowano. Ale ja jednak wolę przyjemność z jazdy :D Ja to nawet bym rzekł, że niby nie udane 999 jest piękne. Takie na termach + dyno i z pokrywą sprzęgła to bym przyjął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Do wszystkiego trzeba jednak podejść z odrobiną rezerwy, nieważne czy to Ducati, czy nie motocykl używany, zawsze będzie dozą ryzyka i niepewności...ale trzeba mnieć tego świadomość...Ok. 98% motocykli używanych sprowadzonych do Polski to sztuki po mniejszych/większych paciakach/kraksach lub owinięciach dookoła słupa... i tego trzeba też mieć świadomość, kupno naprawdę bezwypadkowej sztuki to jak wygrać w totolotka 1 szansa na ileś tam milionów... Pozdr. J-999Tutaj pozwolę się nie zgodzić.Wszystko zależy skąd i kto sprowadza motocykl. Co innego ładna, zadbana sztuka sprowadzona po konkretnych poszukiwaniach, a co innego motocykle z zagranicznych ubezpieczalni po dzwonach itp kupowane bez oglądania na żywo.Kupno używanego ducata w stanie niepozostawiającym wątpliwości co do bezwypadkowości to żaden problem. Ale nie o tym temat. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Teoś możemy nad tym dyskutować, do woli( chłopaki mieli parę sprowadzanych bezpośrednio od dealera bez przebiegu, a okazywało się, że niektóre miały paciaki), ale rzeczywiście nie o tym temat.Rinas... chodziło mi o Superbiki, dlatego ta niespójność...sorki...Mój brat ma Aprilkę, Ładnie toto lata, ostatnia szybka przejażdżka uświadomiła mnie, żegdyby w ogóle nie było Ducati, to miałbym na bank Aprilkę RSV 1000, tylko po przeróbce :icon_mrgreen: ...Luz...J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 pojezdzilem troche 1098s , ale nadal niewiem czemu musze za 4 letnie moto zaplacic wiecej niz za nowa zx10r , przeciez ohlinsa moge nawet do gs500 wsadzic :P tylko nieprzypisujcie legend i innych historyjek z propagandy HD Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 To proste, bo Ci ten motocykl nie pasuje i tyle, komu pasuje, to płaci.Ale w dalszym ciągu to nie na temat.J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 (edytowane) Moto ma dawac przyjemnosc z jazdy a nie postoju w serwisie.lewa w gore! Akurat tak się składa, że mam już 3 włoszkę i z żadną nie było większych problemów. Nie czytam i nie oglądam nawet ogłoszeń japonii. Z całym szacunkiem, nie interesują mnie te piździdła. Brak w nich dopracowanego detalu, linii, stylu i PRZYJEMNOŚCI Z JAZDY :icon_razz: Edytowane 17 Stycznia 2012 przez kamikazze Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Nie czytam i nie oglądam nawet ogłoszeń japonii. Z całym szacunkiem, nie interesują mnie te piździdła.więc wykreśl z profilu R1 na tor :icon_biggrin: Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 więc wykreśl z profilu R1 na tor :icon_biggrin: To torowy szpej, kupiłem by nie było żal pięknego moto :icon_razz: Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 I żebyś dojeżdżał do mety za każdym razem :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi