Katsumoto Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 (edytowane) Już za kilka godzin rusza 33 Rajd Dakar, jak to w ostatnich latach bywało, rajd odbędzie się w Ameryce południowej na terenie Argentyny, Chile i (co jest nowością) Peru. W tym roku nasz kraj będzie reprezentować 21 rodaków w rożnych teamach. Czy ktoś z Was żywo interesują się tym rajdem? Jakie macie typy na zwycięzców i jakie miejsca w tym gronie zajmą "nasi"? Czy Hołek stanie na podium, czy Rafał Sonik odkuje się po ubiegłorocznych odpadnienciu i (co "najważniejsze") Adaś dojedzie :icon_twisted: Mam pytanie do ludzi mieszkających za granica, czy na jakiś zagranicznych stacjach będą pełne relacje z tras rajdu tak jak to prare lat temu bylo (jeszcze jak rajd odbywał się w Afryce) na EuroSprocie, bo jak widzę relacje po kilka minut w polskiej tivi w dodatku tylko o orlen timie to mnie krew zalewa :banghead: edit 1. no to Sonik pojechał... Edytowane 31 Grudnia 2011 przez Katsumoto Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 czy Rafał Sonik odkuje się po ubiegłorocznych odpadnienciu no... na bank... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 http://sport.onet.pl/motorowe/dakar-2012/dakar-2012-polscy-quadowcy-usunieci-z-glownej-klas,1,4986191,wiadomosc.html To chyba akurat mi.in nt Sonika...Trzymam kciuki za Adasia :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 ja pie**ole... :icon_evil: Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Za duża szansa, że zwyciężą? Szlag mnie trafił. Sorry, od wielu lat Dakar to żenada, nie rajd. Przez wiele lat trasa była wyzwaniem, teraz wyzwaniem jest zgromadzenie kasy i nie odpadnięcie w wyniku decyzji sędziów :lapad: Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Za duża szansa, że zwyciężą? Szlag mnie trafił. Sorry, od wielu lat Dakar to żenada, nie rajd. Przez wiele lat trasa była wyzwaniem, teraz wyzwaniem jest zgromadzenie kasy i nie odpadnięcie w wyniku decyzji sędziów :lapad:Jaki w ogóle Dakar, jak to jest w Ameryce Płd :banghead: Dla mnie się skończył, jak się przenieśli. W afryce było czasem dramatycznie, ale po to jechali na ten rajd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Fakt, to już nie to samo, co kiedyś, ale żal chłopaków. Człowiek cały rok się przygotowuje, a tu taki kwas :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Bo z tymi przepisami jest coś w stylu - dajcie mi człowieka , paragraf się znajdzie - żenada :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Jeszcze nie wszyscy dobrze wytrzeźwieli po Sylwku a tu bum na pierwszym etapie (*) odpaliłem właśnie kompa a tu taki njus: http://www.scigacz.pl/Dakar,2012,tragiczny,poczatek,17396.html Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Szkoda zawodnika, Dakar nie zna litości. Ja żałuję, że nie mogę tego oglądać tak samo jak LeMans 24H bo nie mam Eurosportu :banghead: Czasami chyba Sportklub i pozostałe prostackie stacje coś burkną w temacie i tyle. Był taki czas, że o godzinie 22:20 już byłem przed TV i oglądałem zajawkę zadowolony, że zaraz zobaczę akcję :buttrock: To było gdzieś w gimnazjum :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaku Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 To jak to jest z chłopakami na quadach? Na głównej stronie dakaru są sklasyfikowani w normalnie w swojej kategorii - to już jest pewne, ostateczna decyzja? P.S. Zawsze wiedziałem, że TDM ma świetny motor ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Szkoda zawodnika, Dakar nie zna litości. Ja żałuję, że nie mogę tego oglądać tak samo jak LeMans 24H bo nie mam Eurosportu No co ty? Masz net, to masz i Dakar :) Poszukaj trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Net ? HA ! To jest jakiś ponury dowcip a nie internet. Korzystam z bezprzewodowego BemowoNet'u o oszałamiającej prędkości maksymalnej jednego mb (1mb) i to jeśli mam szczęście i jeśli się nie wysypał. Przeciętna prędkość oscyluje w granicach połowy tego. Na tym nie ma oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby. Jak nie chcesz płacić to faktycznie zostaje ci czytanie newsów lub znajomi z kablówką lub szybszym internetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Nie będę przytaczał skąd i dlaczego jest ten net. Ja należę do ludzi świadomych tego, że za darmo to nawet kopa w dupę nie można dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi