konrad1f Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 wersja minimalistycznahttp://motoyoungtimercup.pl/proszę o wszelkie krytyczne uwagi Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 przemek miały być krytyczne! chu*owe (jak krytyczne to krytyczne :D ) a Tak na poważnie to w zakladce KONTAKT rozjechała Ci się czcionka na literce "Ś" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 "2023 by Limo Service. All rights reserved." Widać projekt długoterminowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) programistą nie jestem - robione na darmowym szabloniebardziej chodzi mi o uwagi merytoryczne ;) Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Co prawda nie krytycznie :) ale super sprawa ,bedziemy z ciekawoscia obserwowac ten puchar ! Zobaczyc takie sprzety na torze to bedzie zajebista sprawa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Dla mnie ta klasa w tym roku jest bardzo interesująca dla tego tym baczniej bedę obserwował tę stronę, czy wyniki będą aktualne, profile zawodników, komentarze po danej rundzie itp. Zobaczymy co z tej strony będzie można wyciągnąć. Póki co tak jak kolega napisał (Konrad) jest to wersja minimalistyczna i trudno tu o krytykę czy też pochwałe, inicjatywa jest super. Ten kierowca na stronie głównej z pod kasku wygląda jak Loris Capirossi tak na marginesie. :) Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez MatMax78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 przecież to KONDZIU we własnej osobie ;D .... a nie tam LORIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ba, nawet można nabyć ten kombinezon drogą kupna, chyba że już sprzedany :) Mat, będziesz startował? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Będę te klasę obserwował w tym roku. Zobaczę co koledzy będą pokazywali (jakie czasy na jakich sprzętach itp.)Jak okaże się że jestem w miarę szybki(na jakiś speeddayach czy tez motopopołudniach) od początku na swoim sprzęcie (Yamaha2000) to sprzedam ją i uderzę w tę klasę. Ja nie jestem z bogatej rodziny, może inaczej mam duże koszty utrzymania póki co i nie stać mnie na występ tak jak innych kolegów w MP (mogę im tylko kibicować i trzymać za nich kciuki) i ta klasa daje takim jak ja spełnić w minimalnym stopniu jakieś marzenia z dzieciństwa.:) Więc zobaczymy. Nie wiem czy ktoś z Was będzie w tym roku startował w tej klasie ? Jak tak to proszę o odkrycie się, warto mieć kogoś kto będzie w tym kotle w tym roku. Rozumiem że Ty będziesz startował ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ja nie jestem z bogatej rodziny, może inaczej mam duże koszty utrzymania póki co i nie stać mnie na występ tak jak innych kolegów w MP (mogę im tylko kibicować i trzymać za nich kciuki) Nie jesteś jedyny, nawet nie wiesz ile wyrzeczeń i pracy nad sobą i wytrwałości muszą niektórzy włożyć w to, żeby móc coś tam pojeździć czy przygotować się do sezonu... Ja zapie**alam w robocie czasami po kilkanaście godzin dziennie żeby jakoś to wszystko ogarnąć. A tak naprawdę to dopiero początek, gdzie starty w R.600 a gdzie jakieś Mistrzostwa :D oczywiście jak kogoś stać, to i w R.600 można ze 100 koła wydać na sezon, sam nowy motur to połowa budżetu, a gdzie przygotowanie na full-wypasie i opony i reszta, znajdzie się na co wydawać, jak się ma skąd brać. Dla mnie to największa bolączka w pewnym sensie tego sportu, wiadomo że bogatemu nikt nie zabroni, ale niestety - kilku / nasto letni dzieciak nie może choćby nie wiem jak chciał podnosić swoich umiejętności, jeżeli nie ma $$$ - sory ale z motorynką biegać w koło trzepaka - można, ale gdzie się zajdzie, jak w tym czasie dzieciak z zapleczem finansowym będzie już upalał 125cc 2-suwa kilka lat. Taki lajf, taki sport. Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Rozumiem że Ty będziesz startował ? :) Plan jest pojawić się na jednej rundzie tylko, bo nie mam licencji, i w tym roku raczej nie wyrobię. Za 350zł (tyle kosztuje wyrobienie) mogę wybrać się do białej, a nawet gdybym miał licencję to i tak nie mam hajsu wystąpić we wszystkich czterech rundach. Może w przyszłym roku. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Masz rację w 100%. Każdy ma różną sytuację w życiu prywatnym i każdy orze jak może, tylko Ty jesteś chyba sam (nie wiem) ja póki co muszę robić przelewy na drobne rzeczy do R1 z konta mojej siostry bo jak moja ukochana by to zobaczyła to by mnie wypie.... z domu, ona tego nie rozumie nie stety,:) głupi byłem kiedyś i teraz muszę z tym sobie jakoś radzić.:) Nie ważne, każdy ma sytuację taka na jaką sam sobie zasłużył(ja od tego nie ucieka), mówią przecież że widziały gały co brały.:) Jakbym się cofną 15 lat wstecz to wszystkie pieniądze ładował bym w to co kocham najbardziej ale nie ma co narzekać trzeba kombinować tak jak wspomniałeś. Mimo wszystko ta klasa jest dla średnio zamożnych ludzi i pozwoli w minimalnym stopniu poczuć to co najlepsze dla prawdziwego motocyklisty.:) To fajnie Limo, będziemy w kontakcie. Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez MatMax78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 na www.motoyoungtimercup.pl w zakładce ciekawostki dodałem test nadesłany przez Daniela na temat zakupu i przygotowania SRADa 750 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Fajnie napisane. Ja na szpeja wydałem ok. 1000zł czyli maksymalnie po taniości i drugi 1000 na opony. Sprężyny liniowe i amor tył z 600RR 09, używki z ebaya, rolgaz z R6 07, owiewki torowe od CBR 900, do dopasowania, sety torowe w trakcie załatwiania. I to chyba tyle. Jeszcze sporo roboty przede mną. Konrad, a jeszcze się chciałem zapytać czy będzie tam jakiś podział na klasy czy wszystko w kupie, 600 750 i litry? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi