Stan Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 na wtrysku idzie o wiele lepiej a jezeli gaznik chce dogonic to spali znacznie wiecejvn 1500 na gazniku i vn 1600 na wtrysku w ostrej jezdzie miejscami i spokojniejszej , takiej mieszanej - ten pierwszy spalil 8 litrow ten drugi 6,5ziarnko do ziarnka :icon_razz: przynajmniej ja takie mam doswiadczenia z tymale nie kloce sienajwazniejsze zeby jechaloi bastaszerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Podobny temat już kiedyś zakladalam-wtedy zdecydowalam się na Drag Stara 650 Classic. Kolejny sezon chę już przejeździć czymś mocniejszym. I tu pytanie, na co się przesiąść?Krótko:1. Ponieważ zawsze jeździmy grupą i robimy duższe trasy, brakuje mi mocy, co powoduje, że albo muszę męczyć silnik, albo reszta na mnie czeka. Witaj! wlasnie przesiadlam sie z Vulcana 750 na Honde Shadow 1100, wlasnie ze wzgledu na te dlugie trasy,bardzo polecam,jest niesamowicie wygodna,ma powera i nie buja jej przy byle wiaterku! jest ciezka to fakt ale nikt nie bedzie jej nosil na plecach!! Pozdrøwka Rusty :crossy: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdal Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 kobiecy Panowie Kobiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
restora Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Witam serdecznie!Mialam dylematy co do motocykla choppera jaki na początek i mysle nad Shadow 600 a z drugiej strony tak sie zastanawiam czy bedzie odpowiedni chociaz jest niski ale waży 200 kg czy dam sobie rade jak przystało na filigranową kobietkę :D Proszę o pomoc! Zastanawiam sie i do końca nie wiem czy dobry wybór proszę o odpowiedź z gory BARDZO DZIEKUJE i POZDRAWIAM :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Pewnie,że dasz sobie rade :buttrock: :D ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 polecam użycie wyszukiwarki i "pomęczenie" jej pod tym kątem. efektami mogą być tematy takie jak:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=54391http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=27383itp itdpo prostu nie jesteś pierwszą, która ma taki dylematgdybyś jeszcze później miała jakieś wątpliwości - dopisz swoje pytanie do tego tematu, który najlepiej do niego pasuje. stosujemy tu brzytwę ockhama ;> temat do oczyszczalni, nie ma sensu powtarzać po raz n-ty tych samych argumentówjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Na zlotach często widać dziewczyny na 600. Nie waga jest ważna w cruiserze tylko jego poręczność. Poprostu wskocz na motorek i zrób kilka kółek jak na nauce jazdy. Przecież nie będziesz go dźwigała co rusz z gleby a jak będzie trzeba wycofać do tyłu to ktoś zawsze pomoże. Cruisre jest niski i to mże być jego poważną zaletą. Inne motorki sąlżejsze ale siodełka są daleko od ziemi. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Restora, droga koleżanko, witamy na Forum. Czuj się tu dobrze, ale temat rzeczywiście zamykam, bo sporo już ich było. Powisi zamknięty, zajrzyj na linki powyżej i bedzie dobrze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam. Szukam motocykla dla kobiety na pierwsze moto.Wzrost: 170Wiek: 40Moto ma posiadać ABS i gmole, być lekkie i ładne. Styl podobny do tego: http://allegro.pl/honda-vtx-1300c-vance-hines-hypercharger-i1953546091.html . Z góry dziękuję za odpowiedzi i podpowiedzi :icon_rolleyes: Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luis71 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam. Szukam motocykla dla kobiety na pierwsze moto.Wzrost: 170Wiek: 40Moto ma posiadać ABS i gmole, być lekkie i ładne. Styl podobny do tego: http://allegro.pl/honda-vtx-1300c-vance-hines-hypercharger-i1953546091.html . Z góry dziękuję za odpowiedzi i podpowiedzi :icon_rolleyes: No no piękny ten sprzęt ale ani gmoli ani abs i o ile gmole to nie problem bo zawsze możesz dokupić to z tym abs-em to celujesz w nowsze motocykle.Jeśli chodzi o tę lekkość to osiągniesz ją przy małej pojemności do 1000, a więc honda shadow 750 Cytuj ...nikt nie będzie mi mówił jak mam żyć i jak mam jeździć, bo nikt za mnie nie będzie umierał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crash1990 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 W listopadowym Motocyklu był test małych cruiserów. Był tam VN 900, sportster 883, shadow 750 i trampek speedmaster. Jak będę miał chwile to wrzucę skany. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilet91 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Ja bym wybrał HONDA SHADOW 600. Ładny, tani i pojemność odpowiednia dla początkujacych..(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 W listopadowym Motocyklu był test małych cruiserów. Był tam VN 900, sportster 883, shadow 750 i trampek speedmaster. Jak będę miał chwile to wrzucę skany. :wink: Dzieki, ale nie musisz sie fatygowac, gdyz Motocykl kupuje za kazdym razem od dluzszego czasu wiec test takze tam jest, ale mimo wszystko dzieki za informacje. Co do tematu, macie jeszcze jakies propozycje? :) Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Z ABS to cieżko bedzie. To ma być motocykl dla świerzaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luis71 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 W listopadowym Motocyklu był test małych cruiserów. Był tam VN 900, sportster 883, shadow 750 i trampek speedmaster. Jak będę miał chwile to wrzucę skany. :wink: ale z tych wszystkich sprzętów tylko shadow ma abs Cytuj ...nikt nie będzie mi mówił jak mam żyć i jak mam jeździć, bo nikt za mnie nie będzie umierał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi