bekriss Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Dobrze wiedziec, ze Seba motor jest niepewnym warsztatem jesli chodzi o regeneracje :icon_evil: Ps Kiedy powinno sie zregeneroweac amortyzator. Czekac az padnie?? No i co z gazami w amortyzatorze. Macie jakies dane ile czego nabic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) a ja pozdrawiam wszystkich XJ-karzy ;) i pytanie z innej beczki czy ma ktos sprzedac albo cos slyszla na temat obrotomierza do XJ-N tzw solniczki ?? Edytowane 12 Lipca 2007 przez kondorio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conan123 Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Witam,W sprawie padnietego amorka. Moze to głupie ze cytuje sam siebie z przed 3 lat, ale widocznie w pewnym wieku juz tak sie ma ;) Witam, Do alan: niestety regeneracja się nie powiodła, udało sie dopasować używany amorek od FZR-ki, trzeba przerobić mocowanie przy wahaczu - śmiga jak szalony, i regulacja inna. Mogę wreszcie spokojnie przejeżdżać przez torowiska i inne miejskie wertepy Za to cena z katalogu nowego była powalająca 5100. O ile dobrze pamiętam, to działało i to całkiem nieźle.PozdrowieniaPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Witaj Conan. A pamietasz jak trzeba bylo przerobic to dolne mocowanie? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Lipca 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Ps Kiedy powinno sie zregeneroweac amortyzator. Czekac az padnie?? No i co z gazami w amortyzatorze. Macie jakies dane ile czego nabic?? Jak tylko zacznie się pocić. Doprowadzenie do dużego wycieku spowoduje, że tłok będzie pracował na sucho, bez oleju i się zatrze, a to oznacza dodatkowe koszty na chromowanie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) :evil: Edytowane 19 Lipca 2007 przez bull Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) No i juz po I ZLocie Yamaha XJ - oto linku do relacji uzytkoników :http://www.yamahaxj.pl/forum/viewtopic.php?p=22485Oraz zapraszam do mojej prywatnej galerii z zlotu http://www.haryb.prv.pl pzodroharyb Edytowane 24 Lipca 2007 przez haryb Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentka00 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Było fantastycznie :crossy: a co najwazniejsze integracja się udała a pogoda dopisała :crossy: wszyscy szczęsliwie dojechali i odjechali do domków :banghead: do nastepnego spotkanka :eek: 00 :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Mam pytanko do szanownych forumowiczów i forumowiczek, nosze się z zamiarem zakupu Yamaszki XJ 900 Diversion, ale nie wiem, czy będzie to właściwe moto dla mnie. Mam ok. 186 cm wzrostu i jestm słusznej wagi ok. 100 kg, jeżdżę z plecaczkiem, raczej długie traski. Jak się sprawuje moto w takich warunkach z bagażem i we dwie osoby. Sorrki, że zadaję takie pytanko, ale chce zmienić motorek, dotchczas śmigałem Virażką 535, gdy jeździłem sam to było jeszcze ok, ale zaczęła ze mną jeździć żonka i myśle o czymś większym i mocniejszym. Nie dysponuję większą gotówką, ale widząc po cenach przyzwoita XJ 900 mieści się w granicach moich możliwości. Prosze o radę.... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Ja mam 189cm i 103 kg ;) i zapakowany zawsze na full jezdze - i bardzo sobie chwale ta maszynke - xj900 S. pozdroharyb :) Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Mam pytanko do szanownych forumowiczów i forumowiczek, nosze się z zamiarem zakupu Yamaszki XJ 900 Diversion, ale nie wiem, czy będzie to właściwe moto dla mnie. Mam ok. 186 cm wzrostu i jestm słusznej wagi ok. 100 kg, jeżdżę z plecaczkiem, raczej długie traski. Jak się sprawuje moto w takich warunkach z bagażem i we dwie osoby. Sorrki, że zadaję takie pytanko, ale chce zmienić motorek, dotchczas śmigałem Virażką 535, gdy jeździłem sam to było jeszcze ok, ale zaczęła ze mną jeździć żonka i myśle o czymś większym i mocniejszym. Nie dysponuję większą gotówką, ale widząc po cenach przyzwoita XJ 900 mieści się w granicach moich możliwości. Prosze o radę.... :) :smile: :lalag:Duza xj bedzie dla ciebie idealna. Chyba jedyna jej wada to spora masa ale jesli piszesz ze jestes slusznego wzrostu i wagi to nie bedziesz mial z tym problemow. A tak to same zalety: ciagnie od samego dolu, malo pali, ma kardana. Do turystyki idealna. Mocy spokojnie starcza na 2 osoby i kufry. Zajrzyj na forum.yamahaxj.pl i popytaj. Jeden z tamtejszych moderatorow przesiadl sie z kawasaki en 500 na duza dywersje i bardzo sobie chwali :). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Duza xj bedzie dla ciebie idealna. Chyba jedyna jej wada to spora masa ale jesli piszesz ze jestes slusznego wzrostu i wagi to nie bedziesz mial z tym problemow. A tak to same zalety: ciagnie od samego dolu, malo pali, ma kardana. Do turystyki idealna. Mocy spokojnie starcza na 2 osoby i kufry. Zajrzyj na forum.yamahaxj.pl i popytaj. Jeden z tamtejszych moderatorow przesiadl sie z kawasaki en 500 na duza dywersje i bardzo sobie chwali :notworthy:.Dzięki za informację, prawdopodobnie od nowego sezonu zawitam do waszego grona....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 http://video.google.pl/videoplay?docid=-43...earch&plindex=3 widzieliscie 51J w akcji ? :icon_biggrin: niezle wymiata jak na takie zawieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 No i juz po I ZLocie Yamaha XJ - oto linku do relacji uzytkoników :http://www.yamahaxj.pl/forum/viewtopic.php?p=22485Oraz zapraszam do mojej prywatnej galerii z zlotu http://www.haryb.prv.pl pzodroharyb Kurcze, ze ja nie wiedzialem wczesniej :icon_mrgreen::( no ale moze za rok chetnie sie dolacze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Kurcze, ze ja nie wiedzialem wczesniej :buttrock::( no ale moze za rok chetnie sie dolacze! tak to jest jak sie nie czyta forum yamahy...w weekend bede prawdopodobnie dywersja w lipsku, jak masz chec mozna sie styknac. jak cos to priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi