Mikołaj_xj Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 A czym się różni 20 w 50 od 10 w 40? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 zakresem temperatur w jakich się stosuje... odsyłam do zapoznania się z dyskusjami o olejach w dziale mechaniki, bo zaraz zaczniesz pytać o różnice między mineralnym a syntetycznym jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj_xj Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 zakresem temperatur w jakich się stosuje... odsyłam do zapoznania się z dyskusjami o olejach w dziale mechaniki, bo zaraz zaczniesz pytać o różnice między mineralnym a syntetycznym jsz OK, dziękuję za wskazówki i przepraszam za upierdliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Ja Ci polecam olej Liqui Moly. Z kilku rozmów wywnioskowałem, że to jeden z najlepiej spisujących się olei w XJ 600. Moje subiektywne odczucia stawiają Liqui Moly zdecydowanie nad podobno podrabianym u nas Motulem 5100 ... Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Czy jest jakiś sposób na szybką regulacje lampy w trasie? Chodzi mi o regulacje światła (góra dół) przy jeździe z pasażerem lub bez. Jak w ogóle wygląda reg. świateł w diversionie po 99 roku? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 W dniu wczorajszym dzięki temu, że zakupiłem czarną XJ 600N z 1999 dołączyłem do grona jeżdżących Yamahą XJ :D Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdi Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 No to wszystkiego najlepszego i wielu spokojnych kilometrów :) Bolo, a czytałeś ty w ogóle instrukcje manuala? śrubki masz przy lampie. Cytuj -------------------Pozdro HerdiŚrubkomistrz w serwisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Mam problem ze zdjeciem pokrywy zaworow, poniewaz jedna ze srub mocujacych w miejscu lba ma tulejke na ktora wchodzi waz od odmy, i nie mam jak tego zlapac. Probowalem kombinerkami samozaciskowymi ale sie obracaja. Moglby ktos cos poradzic? Macie jakies patenty na to? Z gory dzieki. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakir_ Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Mam problem ze zdjeciem pokrywy zaworow, poniewaz jedna ze srub mocujacych w miejscu lba ma tulejke na ktora wchodzi waz od odmy, i nie mam jak tego zlapac. Probowalem kombinerkami samozaciskowymi ale sie obracaja. Moglby ktos cos poradzic? Macie jakies patenty na to? Z gory dzieki. imbusem wykręć jak pozostałe, tylko że w tą śrubę dość głęboko wchodzi klucz imbusowy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=g6GuEswXOXo Myślałem że wewnątrz tej tulejki jest dziura na wylot. Dzięki :flesje: Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez Limo Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakir_ Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=g6GuEswXOXo Myślałem że wewnątrz tej tulejki jest dziura na wylot. Dzięki :flesje: bo jest dziura na wylot, ale spokojnie dasz radę odkręcić imbusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorier Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 ...spokojnie dasz radę odkręcić imbusemByle nie takim do skręcania mebli. Śruby pokrywy są bardzo "wrażliwe" na jakość imbusów, łatwo jest je "objechać". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekkopinski Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witam!Wiem, że jest idealna dla poczatkujacego (ktorym jestem). Ale obawiam sie czy nie znudzi mi sie zbyt szybko. Nie jestem fanem wielkiego odwijania i zapieprzania by kask z glowy urywalo. Jednak fajnie by miec jakis zapas mocy by od czasu do czasu pokazac puszkom kto rzadzi :P I samemu miec frajde z w miare dynamicznego, przyspieszajacego silnika. Moto na trasy blizsze (rzadziej dalsze np. nad morze) i na codzienne dojazdy na zajęcia spod miasta. Doswiadczenie: 250 cm z nauki jazdy i egzaminu.Ogolnie wyglad nie bardzo mi sie podoba, ale glownie liczy sie latwosc w prowadzeniu i wdrozenie sie w swiat bardziej wymagajacych sprzetow. Prosze o opinie i porady! Dziekuje i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorier Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 ...fajnie by miec jakis zapas mocy by od czasu do czasu pokazac puszkom kto rzadzi ... Bierz "litra", najlepiej R-litra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witajta, przymierzam się do Diverki 900. Jaki olej lejecie do kardana? i jak się tam olej w ogóle wymienia? ilość to dwie setki zdaje się. Założyłem temat ogólnie, na temat tego motocykla, chciałbym żeby jak najwięcej użytkowników się wypowiedziało na temat tego sprzętu. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/144952-wasze-spostrzezenia-na-temat-xj-diversion-900-wzgledem-innych-moto/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi