heniek128 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 to w złych modelach szukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 moze tu mi ktoś odpowie. Właśnie ta idea podpowiada mi żeby się przesiąść na 2T, ale kanistry na plecach mnie nie zadowalają, Jaka jest różnica w spalaniu na motogodziny między 450EXC a 250EXC w 2T? Jakie sa różnice w rocznikach, modelach 250exc, tych starszych 0d 2000 do nowszych w nowej ramie. ja zrobię 200ccm max 2mth na baku, 250exc robi tyle samo, jezdzę na torze i w terenie na niskich biegach i troche dojazdów z domu, ale jak zapnę 5,6 to lecę polną drogą za półdarmo, wiec dojazdy to pikus, powiem szczerze, ze paliwa juz dawno nie brałem na plecy, zrobic motogodzinę na torze dobrym tempem, scigając sie z kolegami to dla mnie spory wysiłek, 450tka 4T spali znacznie mniej, co prawda u nas latają głównie tylko crf i yz-f, ale przy o 2l mniejszych bakach oni nie mają stresu o wahę a ja mam, co się dziwic, jak ja muszę jechać pełnym ogniem tam gdzie oni se tylko musną gazem Ja osobiście chciałbym tym motocyklem jeździć po asfalcie i po bezdrożach, czasami może po lesie, tor mnie nie interesuje tak samo jak i jakieś wyczyny( podjazdy pod ogromne wzniesienia czy jakieś wyskoki) chyba sam nie wiesz co chcesz, kup cokolwiek z podniesionym blotnikiem i bedziesz zadowolony, jakbym miał 18nascie lat i 10k na moto to kupiłbym cos co urywa dupe i zrzuca wiewiórki z drzew, no ale co kto lubi, napewno nie kupuj nic w 2T bo sie zamęczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Ja osobiście chciałbym tym motocyklem jeździć po asfalcie i po bezdrożach, czasami może po lesie, tor mnie nie interesuje tak samo jak i jakieś wyczyny( podjazdy pod ogromne wzniesienia czy jakieś wyskoki) To może Honda Transalp? Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiadek204 Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 (edytowane) To może Honda Transalp?Transalp do lasu, trochę bym się bał o owiewki;)Myślałem tez o XT 660 R Ale wiecie prawka nie mam, KTM'em łatwiej czmychnąć do jakiegoś lasu Edytowane 14 Listopada 2011 przez niedzwiadek204 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 (edytowane) Ja osobiście chciałbym tym motocyklem jeździć po asfalcie i po bezdrożach, czasami może po lesie, tor mnie nie interesuje tak samo jak i jakieś wyczyny( podjazdy pod ogromne wzniesienia czy jakieś wyskoki) to zakup exc ma w twoim przypadku taki sam sens jak ferrari żeby jeździć po kartofle do spożywczaka :D kup jakieś dualowe 125 2T albo 350 4T typu dt 125 i po sprawie na twoje potrzeby to np xr400 byłaby już szaleństwem i nie do wykorzystania w 100% nie mówiąc o exc aczkolwiek offroad wciąga :D a jak cie wciągnie to szybko dt 125 stanie się niewystarczająca.... chyba że budżet masz typu 10k czy 20k no to faktycznie można by poszukać czegoś lepszego chociaż bo ja wiem co za 10k jest fajnego z takich trochę bardziej lajtowych sprzętów :D ?? Ale wiecie prawka nie mam, KTM'em łatwiej czmychnąć do jakiegoś lasu jesteś taki głupi czy tylko udajesz ?? bo tą wypowiedzią to mnie po prostu zwaliłeś z krzesła....... to masz 10k na moto a nie masz 1000 zł na prawko ?? litości....... jeszcze jakoś tam rozumiem ludzi co latają 100% off bez prawka bez blach ale uważam że to nie są wysokie koszta a w zamian święty spokój, ale jak chcesz po czarnym bez prawka latać to ja ci sukcesów życzę za dużo filmów gangsterskich za mało życia, jak nie masz zielonego pojęcia o offie to na swoim exc 450 uciekając przed policją sie poprostu zabijesz (adrenalina+mocny moto+brak umiejętności=dawca organów ) czego ci nie życzę.. Edytowane 14 Listopada 2011 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiadek204 Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Będę miał okazje przysiąc się do DT 125, jak ma się jej wysokość do wysokości takiego KTM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Będę miał okazje przysiąc się do DT 125, jak ma się jej wysokość do wysokości takiego KTM? w porownaniu z EXC 250 2T jest moim zdaniem dużo niższa i kanapowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiadek204 Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 w porownaniu z EXC 250 2T jest moim zdaniem dużo niższa i kanapowaWłaśnie się tego obawiam. podobno ma wysokość 865mm a ktm 925, zawsze można obniżyć siedzenie o te np. 4 cm, ewentualnie obnizyc profil obony z 70 na 60 co teoretycznie daje 15mm mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekOzzy Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Wybierz swój sprzęt i wprowadź swoje dane ;) http://cycle-ergo.com/ Mam nadzieję że choć trochę pomoże :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiadek204 Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Wybierz swój sprzęt i wprowadź swoje dane ;) http://cycle-ergo.com/ Mam nadzieję że choć trochę pomoże :)w jakiej jednostce podawać tam wzrost? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 masz tam wybór na cm... Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Wybierz swój sprzęt i wprowadź swoje dane ;) http://cycle-ergo.com/ Mam nadzieję że choć trochę pomoże :) Fajna sprawa, tyle, że nie wszystkie modele można tak sprawdzić (np. mojego SLRa nie ma). Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi