Skocz do zawartości

167cm wzrostu a KTM EXC

Rekomendowane odpowiedzi

moze tu mi ktoś odpowie. Właśnie ta idea podpowiada mi żeby się przesiąść na 2T, ale kanistry na plecach mnie nie zadowalają, Jaka jest różnica w spalaniu na motogodziny między 450EXC a 250EXC w 2T? Jakie sa różnice w rocznikach, modelach 250exc, tych starszych 0d 2000 do nowszych w nowej ramie.

ja zrobię 200ccm max 2mth na baku, 250exc robi tyle samo, jezdzę na torze i w terenie na niskich biegach i troche dojazdów z domu, ale jak zapnę 5,6 to lecę polną drogą za półdarmo, wiec dojazdy to pikus, powiem szczerze, ze paliwa juz dawno nie brałem na plecy, zrobic motogodzinę na torze dobrym tempem, scigając sie z kolegami to dla mnie spory wysiłek, 450tka 4T spali znacznie mniej, co prawda u nas latają głównie tylko crf i yz-f, ale przy o 2l mniejszych bakach oni nie mają stresu o wahę a ja mam, co się dziwic, jak ja muszę jechać pełnym ogniem tam gdzie oni se tylko musną gazem

Ja osobiście chciałbym tym motocyklem jeździć po asfalcie i po bezdrożach, czasami może po lesie, tor mnie nie interesuje tak samo jak i jakieś wyczyny( podjazdy pod ogromne wzniesienia czy jakieś wyskoki)

chyba sam nie wiesz co chcesz, kup cokolwiek z podniesionym blotnikiem i bedziesz zadowolony, jakbym miał 18nascie lat i 10k na moto to kupiłbym cos co urywa dupe i zrzuca wiewiórki z drzew, no ale co kto lubi, napewno nie kupuj nic w 2T bo sie zamęczysz

Ja osobiście chciałbym tym motocyklem jeździć po asfalcie i po bezdrożach, czasami może po lesie, tor mnie nie interesuje tak samo jak i jakieś wyczyny( podjazdy pod ogromne wzniesienia czy jakieś wyskoki)

To może Honda Transalp?

Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :)

https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc

to zakup exc ma w twoim przypadku taki sam sens jak ferrari żeby jeździć po kartofle do spożywczaka :D

kup jakieś dualowe 125 2T albo 350 4T typu dt 125 i po sprawie na twoje potrzeby to np xr400 byłaby już szaleństwem i nie do wykorzystania w 100% nie mówiąc o exc aczkolwiek offroad wciąga :D a jak cie wciągnie to szybko dt 125 stanie się niewystarczająca....

chyba że budżet masz typu 10k czy 20k no to faktycznie można by poszukać czegoś lepszego chociaż bo ja wiem co za 10k jest fajnego z takich trochę bardziej lajtowych sprzętów :D ??

Ale wiecie prawka nie mam, KTM'em łatwiej czmychnąć do jakiegoś lasu

jesteś taki głupi czy tylko udajesz ?? bo tą wypowiedzią to mnie po prostu zwaliłeś z krzesła.......

to masz 10k na moto a nie masz 1000 zł na prawko ?? litości.......

jeszcze jakoś tam rozumiem ludzi co latają 100% off bez prawka bez blach ale uważam że to nie są wysokie koszta a w zamian święty spokój, ale jak chcesz po czarnym bez prawka latać to ja ci sukcesów życzę

za dużo filmów gangsterskich za mało życia, jak nie masz zielonego pojęcia o offie to na swoim exc 450 uciekając przed policją sie poprostu zabijesz (adrenalina+mocny moto+brak umiejętności=dawca organów ) czego ci nie życzę..

Edytowane przez michoa

"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian

michoa-100% stylistów bez szyku

http://miszczua.cba.pl

w porownaniu z EXC 250 2T jest moim zdaniem dużo niższa i kanapowa

Właśnie się tego obawiam. podobno ma wysokość 865mm a ktm 925, zawsze można obniżyć siedzenie o te np. 4 cm, ewentualnie obnizyc profil obony z 70 na 60 co teoretycznie daje 15mm mniej

• 3 tygodnie później...

Wybierz swój sprzęt i wprowadź swoje dane ;)

http://cycle-ergo.com/

Mam nadzieję że choć trochę pomoże :)

Fajna sprawa, tyle, że nie wszystkie modele można tak sprawdzić (np. mojego SLRa nie ma).

<seryjna kolekcjonerka>

Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jest

Patrzy w oczy tak, jakby znała mnie od lat

Kiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie