Ghost_lbn Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Tam nie potrzeba crash padów ?oficjalnie- nie, ale wiadomo że jak są to lepiej i dla Twojego moto i dla nawierzchni jakby miał się jakiś dekiel rozwalić... nie. Ale jak rozlejesz olej to masz przej**ane u wszystkich ;) żartuję, nie wiemTy żartujesz, inni mogą nie być tacy mili i ograniczyć się tylko do żartowania :biggrin: zaolejanie toru nie jest mile widziane :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 A co mają crash-pady do dekli? Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_lbn Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 jak nie ma żadnej ochrony to chyba łatwiej o przetarty albo połamany dekiel silnika, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 jak nie ma żadnej ochrony to chyba łatwiej o przetarty albo połamany dekiel silnika, nie?Ghost jeździłeś po torze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Ale się okoliczni mieszkańcy ucieszą :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Ale się okoliczni mieszkańcy ucieszą :Dciekawe ile jeszcze będzie istniał tor :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 jak nie ma żadnej ochrony to chyba łatwiej o przetarty albo połamany dekiel silnika, nie?Nie do końca, bo jak masz crash-pad, to motur szoruje crash padem i deklem właśnie. Chyba, że pójdzie w kozły, wtedy szoruje zadupkiem, bakiem i przednim stelażem :icon_mrgreen: Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikolajXJ Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Nie do końca, bo jak masz crash-pad, to motur szoruje crash padem i deklem właśnie. Chyba, że pójdzie w kozły, wtedy szoruje zadupkiem, bakiem i przednim stelażem :icon_mrgreen: No to Ty opowiadasz, mój szorował crash-padem i podnóżkiem pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikolajXJ Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Hhehe, moj szorował zbiornikiem, kierownicami, czachą, owiewkami z dwóch stron, felgami, tarczą hamulcową, zadupkiem, setami, wydechem.Ale jest bezwypadkowy. :) Yuby, no jak sam wyhamował to jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Hhehe, moj szorował zbiornikiem, kierownicami, czachą, owiewkami z dwóch stron, felgami, tarczą hamulcową, zadupkiem, setami, wydechem.Ale jest bezwypadkowy. Po głębszym zastanowieniu to większość handlarzy nie kłamie w ogłoszeniach. Wypadek jest wtedy gdy gdy ktoś zostanie ranny albo umrze, więc jak motocykl zderzy się z przystankiem a kierownikowi nic się nie stanie to motocykl będzie dalej bezwypadkowy i co najlepsze będzie to prawda :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Tak samo, jak motocykl torowy: używany tylko w niedziele ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Super info! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 mój też na kraszpadzie i secie się oparł... no i trochę na baku i owiewce i lampie... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 A ja się ciągle dobrze nie sypnąłem to nie wiem na czym się oprze. Krasze mam za krótkie, zamontowane głównie po to żeby na Radom wpuścili. No ale u mnie dekle nie wystają bo mam chudzinkę. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 U Ciebie to chłodnica obrywa jako pierwsza. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi