YAGO Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 E tam, ja ostatnio 2 opony samochodowe wiozlem, 15 cali Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 (edytowane) Wuja jak miał Junaka za starych lat kładł deskę na siedzeniu i wchodziło kilku gości i tak sobie na zabawę jeździli. Edytowane 24 Lipca 2011 przez Tytexo Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_op Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Znalazłem fotę z agregatem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Kiedy po kilku tygodniach pobytu poza domem przypomniało mi się że obiecałem córeczce kupić rowerek to kazałem go sprzedawczyniom w sklepie dokleić mi do pleców taśmą klejącą i przywiozłem go na mojej R1 ok 10 km .Rowerek nie był z tych najmniejszych więc cała operacja klejenia przebiegała gdy siedziałem na moto.Miny ekspedientek oraz przechodniów - bezcenne. :icon_mrgreen: Wymiatasz :D Definitywnie najlepszy ładunek w całym temacie. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skystep Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Wymiatasz :D Definitywnie najlepszy ładunek w całym temacie. łahahaha szkoda, że foty nie ma! Ja nie mam się zbytnio czym pochwalić, woziłem wielki plecak zawalony złomem jak sprzątałem piwnice - przy okazji sprzedałem i trochę zarobiłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyleta Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 2 opony podobnie jak koledzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Baz szaleństw, ale w sumie to komicznie mogłem wyglądać wioząc gixxem dwie wypchane torby warzyw po jednej i drugiej stronie kierownicy i przeciskając się w korkach. :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 (edytowane) Kosę, widły, grabie, duży worek ziemniaków na baku, buraki, ze cztery wiaderka, trawę w tobołku i jeszcze by się coś znalazło.Wszystko na starej WSK 125. Oczywiście nie było to za jednym kursem. :icon_mrgreen:Potem woziłem już różności na przyczepce ciągniętej za WSKą. Zaczep zrobiłem na wzór zaczepu w ciągniku C330, tylko, że odpowiedno pomniejszony do skali pojazdu :icon_mrgreen: Edytowane 28 Lipca 2011 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skystep Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Dziś na smogu obczaiłem jak koleś drzwi wiezie :D http://www.smog.pl/wideo/46617/transport_drzwinbspna_motorze/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian65 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Dziś na smogu obczaiłem jak koleś drzwi wiezie :D http://www.smog.pl/wideo/46617/transport_drzwinbspna_motorze/Ale gamoń,mógł przecież te drzwi do ramion doczepić-miałby motolotnię :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Kurcze, już się bałem, że ktoś założył temat po tym, jak wczoraj widział mnie na gixerze z 2 rzeczami: z tyłu pompa wielkości agregatu, natomiast przed sobą 10-metrowy wąż do wypompowywania wody. Oparty na baku i na owiewce :buttrock: Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 MZ150 - komplet opon do Toyoty Yaris z Centrum do serwisu w Markach, cztery rolki papieru do drukarek architektonicznych (każda po 12 kg i chyba z metr długości), wielki kosz kwiatów. MZ250 - Rower, dwa worki ziemniaków i jeden marchewki, rama do 251, przeprowadzka (dwie torby podróżne, dwa plecaki, jakiś namiot, karimaty, zapasowy silnik w kufrze) CB500 - żandych ekscesów - jeden wózek do przewożenia butli z gazem technicznym. Ale szykuje się duuuża przeprowadzka, więc ostatniego słowa nie powiedziałem. A, no i deska snowboardowa w Pecu (z awatara). Kurcze, już się bałem, że ktoś założył temat po tym, jak wczoraj widział mnie na gixerze z 2 rzeczami: z tyłu pompa wielkości agregatu, natomiast przed sobą 10-metrowy wąż do wypompowywania wody. Oparty na baku i na owiewce :buttrock: Dajesz radę :buttrock: Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Żona mi właśnie relacjonowała, że widziała skuter, wiozący przęsło ogrodzenia w przybliżeniu 1,5 x 1m. Umocowane w poprzek pomiędzy kolanami kierowcy a kierownicą. Kosę, widły, grabie, duży worek ziemniaków na baku, buraki, ze cztery wiaderka, trawę w tobołku i jeszcze by się coś znalazło.Wszystko na starej WSK 125. Oczywiście nie było to za jednym kursem. :icon_mrgreen:Potem woziłem już różności na przyczepce ciągniętej za WSKą. Zaczep zrobiłem na wzór zaczepu w ciągniku C330, tylko, że odpowiedno pomniejszony do skali pojazdu :icon_mrgreen:Motocyklista z kosą :buttrock: Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpimek Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 http://www.wiocha.pl/124861,Co_za_Ciele_na_motorze_porywa_murzyna Cytuj zero smutków, zero złości wyj**ane po całości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 A ja wiozłem ostatnio żonę z zakupami.Pojechaliśmy do marketu po kawę, a wyszła z wielką torbą. Po tym jak z torby wyfrunęły 2 bułki, przełożyła torbę między mnie a siebie.PS.Nie wiedziałem że xj 900 na koło z gazu idzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi