marcin102_5 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Witam. Chciałbym znać waszą opinie odnośnie kurtek- Cycle Spirit 0207 link: http://www.akcesoriamotocyklowe.pl/product_info.php?cPath=5_37&products_id=2698- Adrenaline Brute link: http://skuteromaniak.pl/kurtka-adrenaline-brute-czarna-m.htmlKtórą byście mi polecili bo jestem teraz na kupnie a moze całkiem inną kurtke znacie godną uwagi.Z góry dzienki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorier Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 "Którą kurtke..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 nie podałeś motocykla w profilu, więc mamy zgadywać, że potrzebna Ci do lansu na jagiellońskiej? weź tą "bardziej mięską"na motocykl, ze względu na nerki i inszą zawartość bebechów, polecam dłuższąjsz ps. jeśli w wieku 13 lat nie radzisz sobie z ortografią, przyda się też słownikps. 2. wyszukiwarka po prawej u góry, hasło "kurtka" Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin102_5 Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Posiadam Kawasaki GPZ 500S. Jestem początkującym posiadaczem motocykla. O chronieniu nerek też już dużo słyszałem i wiem że to jest ważne.Jeżeli chodzi o opis tych kurtek to która będzie lepsza. PS. Sorki za błąd w temacie Yuby taką kurtkę to sobie możesz nosić w niedziele do kościoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 (edytowane) Kurtka z napisem "Piszę poprawnie po polsku" chyba odpada? Edytowane 10 Lipca 2011 przez Sestorme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Chyba ten topic powinien być skasowany bo co odpowiedź to można przeczytać lepsze opinie na temat tych kurtek.Ale spróbujemy jeszcze raz: Moja Modeka się rozleciała i potrzebuję na szybko krótką kurtkę do 300zł, używa ktoś może tę Adrenaline brute? A może spojrzeć w stronę Ozone? Delta albo Solo, a może macie inne propozycje? Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 w pierwszym linku do kurtki jest trojan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chasseur Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Witam, Chcę zmienić kurtkę i nie wiem którą z tych 2 wybrać. Cena praktycznie ta sama, bo jedna z wysyłką gratis za 112 euro a druga z wysyłką do mnie za 97 euro. http://www.ebay.fr/itm/Black-Hazard-Textile-Etanche-Impermeable-Moto-Scooter-Veste-Tout-Saison-Blouson-/121218447960#ebayphotohostinglisting http://www.bikeweardirect.co.uk/cj-hv-hi-vis-black-waterproof-armoured-motorcycle-bike-jacket.html Obie ze wzmocnieniami, wypinanym ocieplaczem i membranami. Doradzicie ? Cytuj Aby jeździć szybko, nie wystarczy benzyna w żyłach, potrzebny jest jeszcze olej w głowie.Każdy chwali to - czym jeździ jego stary.Jeździłem już chyba wszystkim, od dziecięcego chodzika po Magnum 520 DXi z naczepą ponadnormatywną, a teraz przyszedł czas na motocykl.Kierowcą trzeba się urodzić, samo prawo jazdy nie wystarczy ... ale na wszelki wypadek mam wszystkie kategorie :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 pierwsza ;) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaszi Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Wez ta ktora Tobie sie bardziej podoba bo ty w niej bedziesz jezdzil. Mi z wygladu podoba sie pierwsza. Wyglada na to ze ma nawet odblaski co u mnie jest plusem. Druga kurtka tez ok. Ma nieco lepszy mechanizm dostosowywania grubosci rekawow. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pini0 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 również pierwsza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaceksc Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Cycle spirit porwało się koledze od wiatru... Dołóż trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangerus Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Witam, prosze o pomoc w wyborze kurtki tekstylnej, mam juz kilka swoich typow ale o ostateczny wybór chcialbym poprosic bardziej doswiadczonych kolegow 1. Seca Reactor 2. Berik AirTech 3. Probiker PR-12 4. Alpinestars T-GP Plus R Air Zalezy mi przede wszystkim na bezpieczenstwie ale i wygodzie z komfortem w cieple letnie dni tez. Wiem ze Alpinestars jest troche drozsza ale nie wiele, a jezeli jest bezpieczniejsza to moge doplacic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Popatrz ile i gdzie mają protektorów. Zółwia masz? Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Alpinestars jako jedyna z towarzystwa ma miejsce na ochraniacze żeber. Jeśli będzie leżeć ciasno w rękawach, to warto brać (zwykle leży luźno).Oczywiście warto pamiętać, że jest też najbardziej wentylowana ze wszystkich wspomnianych, nie ma żadnej warstwy wiatroszczelnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi