kubagsx Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 wszystkiego dobrego, niech szybko zdrowieje Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Ja pierdziu.Oryginalny nie będę, ale to chyba nie o to chodzi w tym temacie :/.Szybkiego powrotu do formy i dawaj znać co i jak.Uważajta ludziska na siebie no... Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Zdrowia! Uważajcie na siebie wszyscy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 jak jechal autostrada to go jakis typ wyjebal z motocykla i przlecial przez barierke. bylo wczesnie to ludzie widzieli i pomogli. jak gadalem z lekarzem to mowili ze stan ciezki ale stabilny a brat juz jest po pierwszej operacji zabezpieczania czaszki i nogi a za dwa dni beda mu ja calkowicie skladac bo podobno kiepsko wyglada dopiero. jutro bedzie mozna go zobaczyc ale pewnie nie bedzie przytomny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Sestorme trzymaj się... trzymam kciuki że wszsytko będzie ok :lalag: musi być... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-2211 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Człowiek uważa jak może a tu... :-( Aby szczęśliwie się skończył pobyt w szpitalu i szybkiego powrotu do grona rodziny i przyjaciół!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domestos_WC Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 przeleciał na drugą jezdnię autostrady jak się domyślam? Miał szczęście chłopak, że go coś z naprzeciwka nie zmieliło. Miałem pęknięcie czaszki i wstrząśnienie, ale nie do tego stopnia by trzeba było to operacyjnie zabezpieczać, z takim urazem trochę się leży w szpitalu niestety. Miejmy nadzieję, że lekarze wiedzą co robią i dobrze go poprowadzą. Czekamy na bieżąco, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Szybkiego powrotu do zdrowia, będzie ok innej opcji nie ma :buttrock: Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Szybkiego powrotu do zdrowia życzę!!!! Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 jak jechal autostrada to go jakis typ wyjebal z motocykla i przlecial przez barierke. bylo wczesnie to ludzie widzieli i pomogli. jak gadalem z lekarzem to mowili ze stan ciezki ale stabilny a brat juz jest po pierwszej operacji zabezpieczania czaszki i nogi a za dwa dni beda mu ja calkowicie skladac bo podobno kiepsko wyglada dopiero. jutro bedzie mozna go zobaczyc ale pewnie nie bedzie przytomny Wywalić się na autostradzie bez dodatkowego uderzenia ze strony innych kierowców to naprawdę cud! Aż mnie ciarki przechodzą jak sobie to wyobrażam. Znając życie odpowiedzialny za ten wypadek nigdy nie zostanie ukarany :banghead: a policja zakończy sprawę raportem Z niewyjaśnionych przyczyn motocyklista stracił panowanie nad motocyklem[..] Jeszcze raz zdrowia! Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Osobiście nie znam Sestorme, ale jak przeczytałem temat to bardzo mi się smutno zrobiło :( Oby wracał do zdrowia jak najszybciej! Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) Kurcze, codziennie jesteśmy informowani o wypadkach motocyklistów.. Szybkiego powrotu do zdrowia! Edytowane 9 Maja 2011 przez jurbassteck Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Powrotu do zdrowia zycze...I za to trzymam kciuki. Mam tez nadzieje, ze mende z puszki zlapali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLA42 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Trzymamy kciuki i jak najszybszego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Zdrowia i cierpliwości!!!! Trzymaj się Chłopaku!!!! Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi