bibor80 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Kurcze ja zawsze mam zamknięty wizjer, ludzie nie widzą twarzy, słońce mnie nie razi, muchy nie lecą, same plusy. Ja mam podobnie. Nie umiem jezdzic z otwarta, podobnie jak bez kominiarki i nie wazne czy zimno, cieplo, pada czy slonce :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 W korkach tylko otworze szybkę, lub gdzieś na parkingu, paradzie itp. :) Powyżej 20-40 km/h szybkę zamykam samoczynnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Otwarta do około 60 (gadam z pasażerem)Uchylona do 110 (jak paruje lub za gorąco)Powyżej 110 wiatr sam domyka uchylony wizjer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animalish Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 A ja zawsze na pełnym luuuzie! :crossy: mam orzeszka bez zbednych szybek itp itd - jedyne co mnie chroni to okulary przeciw-sloneczne :) raz jechalem i jakas pszczola/osa mi w gardlo uderzyla - dziwne ze gardlo grube sie zrobilo (preciez nie mogla miec czasu zeby ukąsić bo sie rozbryzgala natychmiast?! ) Wiatr we włosach! :) przynajmniej koncowki wlosów.. to co niezasloniete zostaje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Bo w prawej trzyma się manetę, A jakieś wnioski? :P Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 po mieście w upały nie moge inaczej jak z otwarta czacha, poza miastem zamknięta... to jak z tym miodem? dobre to? co na to wasze panny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 kibelkiem w upalne dni na mieście-zawsze otwarta....w trasie zawsze zamknięta.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Zakładam kolejny być może głupkowaty temat w dziale ""Przy Piwie". Otóż chciałem zadać jedno proste pytanie. Jak często jeździcie na swoim motocyklu z otwartą szybką w kasku, oraz do jakich prędkości. Oczywiście temat nie dotyczy wszystkich, którzy jeżdżą na endurakach, ale jeśli ktoś chce się wypowiedzieć to dlaczego nie :icon_razz: , aczkolwiek mnie też się zdarza jeździć z otwartą szybką, ale w okularach przeciwsłonecznych. Dodatkowo jestem ciekawy jak wygląda sprawa Waszej owiewki/szybki(nie wiem jak to nazwać) w motocyklu. Jak to się wiąże z otwartą szybką.I poza tym zapytam, czy często zdarza się, aby wpadła Wam jakaś pszczoła lub coś podobnego do kasku?Pozdro Motocykliści! LWG. Otwieram szybkę kiedy stoję w korku na światłach i ewentualnie uchylam delikatnie jeśli zaparuje podczas jazdy. Okularów słonecznych nie używam bo mam w kasku blendę zewnętrzną (nolan N84). Nie polecam jazdy z podniesioną szybką, można oberwać kamieniem, płynem od spryskiwaczy. Raz złapałem pszczołę do kasku która się zatrzymała w okolicach ucha. Jakimś cudem się nie zgniotła, więc nie użądliła i po zdjęciu kasku odleciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Okazuje się, że z podniesioną szybką się jeździć nie da, bo śnieg zapycha całą wizję. Sprawdziłem wczoraj. Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miras-Street Fighter Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Niestety ale wczoraj każdego zaskoczyła pogoda i podniesiona szybka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Trochę nie w temacie, ale rok temu podczas upału jechałem z otwartym rozporkiem. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mabi Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Trochę nie w temacie, ale rok temu podczas upału jechałem z otwartym rozporkiem. :icon_mrgreen: Rozumiem, że jesteś łysy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atego815 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Tak ku przestrodze. Jazda z otwartą szczególnie w mieście....http://forum.trojmiasto.pl/BARDZO-PROSZE-t234847,1,60.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 zawsze jeżdżę z otwartą po mieście, jakoś tak lubię Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Pomijając fakt owadów i kamieni, wiatr może wysuszać oczy, a kurz może wbijać się w rogówkę. Mnie po upalnym dniu z otwartą szybą zwyczajnie pieką oczy, ale może to sprawa osobnicza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi