YARECK Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) No i nabyłem rzeczoną bieliznę Grene. Jeździłem już w niej w sobotę i niedzielę oraz dziś rano, a temperaturka na dworze jak sami wiecie nie należy do wysokich.W tej bieliźnie jest ciepło, rzeczywiście jak wejdę do jakiegoś pomieszczenia w łachach z moto to się nie pocę. Naprawdę polecam. Edytowane 30 Października 2006 przez YARECK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 witamGraff od dawna przoduje w produkcji ubrań dla myśliwych i wędkarzy sam się oglądałem za jakąś fajna kurteczką z ich firmy do rybaczenia ale nie sa to tanie ciuszki też patrzyłem na tą bieliznę grene z allegro może się skuszę chociaż bardziej podoba mi się ten ciuszekhttp://www.allegro.pl/item137758101_craft_..._windstopper_xl].htmlpozdrawiam witamGraff od dawna przoduje w produkcji ubrań dla myśliwych i wędkarzy sam się oglądałem za jakąś fajna kurteczką z ich firmy do rybaczenia ale nie sa to tanie ciuszki też patrzyłem na tą bieliznę grene z allegro może się skuszę chociaż bardziej podoba mi się ten ciuszekhttp://www.allegro.pl/item137758101_craft_..._windstopper_xl].htmlpozdrawiamhttp://www.allegro.pl/item137758101_craft_..._windstopper_xl].html witamGraff od dawna przoduje w produkcji ubrań dla myśliwych i wędkarzy sam się oglądałem za jakąś fajna kurteczką z ich firmy do rybaczenia ale nie sa to tanie ciuszki też patrzyłem na tą bieliznę grene z allegro może się skuszę chociaż bardziej podoba mi się ten ciuszekhttp://www.allegro.pl/item137758101_craft_..._windstopper_xl].htmlpozdrawiamhttp://www.allegro.pl/item137758101_craft_..._windstopper_xl].html sory ale chyba link nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 No i nabyłem rzeczoną bieliznę Grene. Jeździłem już w niej w sobotę i niedzielę oraz dziś rano, a temperaturka na dworze jak sami wiecie nie należy do wysokich.W tej bieliźnie jest ciepło, rzeczywiście jak wejdę do jakiegoś pomieszczenia w łachach z moto to się nie pocę. Naprawdę polecam. Wiec chyba oboje mozemy sie podpisac pod tym, ze to co tanie nie zawsze okazuje sie beznadziejne :bigrazz: Pozdr kolege cieplo w te zimne dni :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Masz całkowitą rację. Dzieki za pozdro i wzajemnie.A tak swoja drogą to powiem, że juz planuje zakup drugiego kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Kupiłem w Larssonie Craduro i nie narzekam :) Edytowane 31 Października 2006 przez mareksit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Masz całkowitą rację. Dzieki za pozdro i wzajemnie.A tak swoja drogą to powiem, że juz planuje zakup drugiego kompletu. A co zakladasz jeden na drugi :) ?!?A tak powaznie to zima sie zbliza wielkimi krokami, wiec trzeba sie obatuchac ;) Szerokiej drogi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 A tak swoja drogą to powiem, że juz planuje zakup drugiego kompletu. Yarek a powiedz jak z rozmiarówką.Czy jest tak jak podali w aukcji.Bo przy moim wzroście 188 napisali XXL a ja ciuchy max kupuje XL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Wlasnie zamowilem dwa komplety, dla mnie i dla panny, zobaczymy jak bedzie sie sprawowala ta bielizna na desce. 55 zl, to jak za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Ja rowniez kupilem Bielizne firmy Grene, jestem bardzo zadowolony no i jaka cena atrakcyjna! Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Mi się te wszystkie cordury, windstopery i bielizny termoaktywne czy też nieaktywne popieprzyły i już nie kumam o ssso chodzi :biggrin: Weźta mnie wyjaśnijta, ta bielizna termoaktywna to jest taka którą zakładam w ciepłe dni żeby mniej/w ogóle nie piździło, czy też właśnie na odwrót zakładam w upalne dni pod kombi coby się nie pocić jak świnia ? No bo chyba nie jest ona tak magiczna żeby działać i tak i tak :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Mi się te wszystkie cordury, windstopery i bielizny termoaktywne czy też nieaktywne popieprzyły i już nie kumam o ssso chodzi :biggrin: Weźta mnie wyjaśnijta, ta bielizna termoaktywna to jest taka którą zakładam w ciepłe dni żeby mniej/w ogóle nie piździło, czy też właśnie na odwrót zakładam w upalne dni pod kombi coby się nie pocić jak świnia ? No bo chyba nie jest ona tak magiczna żeby działać i tak i tak :notworthy: Poczytaj sobie co pisza o tej bieliznie http://www.allegro.pl/item126894497_bieliz...omplet_xl_.html A co do rozmiarowki to ja zamowilam "S" i jest mi lekko za duza, zatem nalezy troszke zanizac, bo wiadomo, zeby dobrze dzialalo to musi byc dopasowane !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Dostałem w prezencie komplecik termoaktywny pod kombinezon firmy BERI, pojeździłem miesiąc i w życiu go nie oddam. Komfort, ciepło,... niesamowite! Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker girl Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Chyba mnie zainspiroawliscie kupnem termoaktywnej bielizny. :D Tylko zastanawiam sie jaki rozmiar wybrac. Niby M pasuje do mojego wzrostu ale podejrzewam, ze komplet bedzie nieco za szeroki. Prawdopodobnie S byloby w miare dobre tylko nie chce tez aby to bylo zbyt przykrotkie. Crossgirl, pisalas, ze kupilas rozmiar S. Mozesz jeszcze dac znac ile masz wzrostu? Pomogloby mi to w dopasowaniu rozmiarowki. Pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Chyba mnie zainspiroawliscie kupnem termoaktywnej bielizny. :notworthy: Tylko zastanawiam sie jaki rozmiar wybrac. Niby M pasuje do mojego wzrostu ale podejrzewam, ze komplet bedzie nieco za szeroki. Prawdopodobnie S byloby w miare dobre tylko nie chce tez aby to bylo zbyt przykrotkie. Crossgirl, pisalas, ze kupilas rozmiar S. Mozesz jeszcze dac znac ile masz wzrostu? Pomogloby mi to w dopasowaniu rozmiarowki. Pozdrawiam :lalag: Juz spiesze z odpowiedzia - mam 170 cm wzrostu. Przewaznie ciuszki kupuje rozmiar "M", ale w tym wypadku "S" jest wystarczajaca. wiec zaniz o jeden rozmiar w doł od normalnie kupowanych.Pozdrawiam i zycze cieplej jazdy ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 (edytowane) Juz spiesze z odpowiedzia - mam 170 cm wzrostu. Przewaznie ciuszki kupuje rozmiar "M", ale w tym wypadku "S" jest wystarczajaca. wiec zaniz o jeden rozmiar w doł od normalnie kupowanych.Pozdrawiam i zycze cieplej jazdy ;o) Jeśli możesz, napisz czy ta bielizna jest również antyalergiczna, wolałbym żeby nie swędziało mnie wszystko po kilku minutach jazdy :flesje: Jeśli tak, to będę zamawiał :) Edytowane 14 Listopada 2006 przez kristi_rx125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi