kermadec Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Kolega WILU już podawał namiar ale dam jeszcze raz: http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56426...26,2612757.html To jest dokładnie ten test:) Pozdrawiam ALL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebus00 Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Hmm dzieki kermadec, ten opis to widziałem ale myślałem że w czasopismie cos wiecej jeszcze napisali, Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 ja tam bym sie nie zamienil na inny sprzet ;) poszukaj jeszcze w swiecie motocykli lipiec 2004 i sierpien 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrupa Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Witek. Czy ktoś z użytkowników forum jest posiadaczem tego motocykla?? W sieci nie ma za wiele o tym motocyklu. Chętnie dowiedziałbym się czegoś więcej na temtat tej pszczółki :notworthy: Jezeli ktoś dysponuje materiałami, artykułami itp. a chciałby się podzielić prosze o odpisanie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 ciezko o czesci zamienne a jak juz cos znajdziesz to ceny są astronomiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 no cuz motocykl albo do lansu albo do fest naginania na torze itp , pali od 10 w gore , lancuch wyciagnie w 10tys km , brak zamiennikow i uzywanych czesci :bigrazz: albo masz duzo kapusty ,albo jezdzisz nim po piwo lub na piwo :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 z tym spalaniem to prawda chcialem kiedys kupic vtr 1000 ale to mie odstraszylowszystkie stacje paliw twoje pozdro :-) Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax997 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Ja tak w kwestii formalnej jak by jeszcze kogoś interesowało. W zeszłym roku kupiłem VTRkę i faktycznie paliła nie mało ale na to na koło postawiła się(jestem w tej kwestii laikiem i sam nie potrafię) przy 2500 obr/min. Chcąc wybrnąć ze spalania dałem znajomemu mechaniorowi, który to wstawił inne dysze w gaźnikach. Moto uspokoiło się to fakt, ale z gazu na 2 koło bez problemu w górę idzie więc jeżeli komuś to za mało to nie polecam a spalanie spadło do 7 l/100. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 moim zdaniem jeden z fajniejszych motongow na rynku (szczegolnie SP2). gada niesamowicie ale niestyty bardzo duzo pali. ale to mnie nie zraza. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 no... niezle tematy... duzo pali bo ma duzo palic!! dla mistrzow oszczednosci sa skutery :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax997 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zapomniałem dopisać, jak by ktoś miał ochotę nabyć ładniutką sztukę, bardzo zadbaną i serwisowaną i w ogóle to sprzedaję :icon_rolleyes: swoją z 97 roku 40 tys przebiegu czerwona z rajchu przyjechała. Dodatki jak błotniczek nad tylnym kołem i inne pierdółki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Witam,Potrzebuje informacji na temat Hondy VTR 1000 rocznik 2000 wady zalety itd ....Trzeba zainwestować z głową czy warto ? Z góry dziękuję za wskazówki :icon_mrgreen: Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILU Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 http://forum.motocyklistow.pl/HONDA-VTR-10...orm-t41954.html Tu o Firestorm'ie. Chyba ze pytasz o SP1 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Witam,Potrzebuje informacji na temat Hondy VTR 1000 rocznik 2000 wady zalety itd ....Trzeba zainwestować z głową czy warto ? Z góry dziękuję za wskazówki :banghead: No nareszcie rozglądasz się za normalnymi motocyklami. a nie jakieś tam BMW :evil: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Gregor don't worry to info jest dla kolegi :banghead: nie zdradze śmigła :evil: za stary jestem by się przesiadać na niewygodne motory :evil: :P :evil: :evil: Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi