qla Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Na moje to on był pijany :D Cytuj Mój kanał Youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Zdeka pedał, bo ze sprzęgłem bije w górę:) W Polsce taki numer nie przejdzie, bo każdy zmienia pas 15x na 100 metrach drogi, a to wydatnie zmniejsza szanse na przeżycie i predkość przelotu tym samym:) ogólnie dobre złooo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 (edytowane) Komentarz pod filmikiem: "This is what you do when you find out you have aids." :icon_mrgreen: a filmik momentami faktycznie jest przyspieszony. Widac jak w niektorych momentach skokowo zmienia sie predkosc motocykla a to metalowe koleczko przy kluczykach waha sie w nienaturalnie szybki sposob. Edytowane 24 Września 2010 przez PeKaWu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 ja mam wrazenie, ze obiektyw troche znieksztalca po bokach i przez to mijane puszki przesuwaja sie na obrazie szybciej. co nie zmienia faktu, ze sie spocilem ogladajac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setop Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 na 100% filmik jest przyspieszany no chyba ze momentami gosc wchodzi na prędkość nadświetlną jak w star treek :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radko Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 taaa, albo jakaś specyficzna kamera tzn soczewka, żeby efekt był lepszy przy wyprzedzaniu. ale filmik sam w sobie SZOK :icon_eek: chociaż wcześniej był też jakiś z jazdy po moskwie, co koleś po mokrym jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Podajcie moment w którym jest rzekomo przyspieszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgor Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 eee tam. Gdyby to robił cały czas na gumie to byłoby coś, a tak lipa. na dwóch kołach i to cały czas w jedną stronę na wielopasmowej ulicy. Zobaczcie froga na yt w warszawie to - ten to przy nim pikuś - no może Pan pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcadiush Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 A widzieliście filmik z jazdy po obwodnicy Paryża? (Black Prince) Cytuj Człowiek człowiekowi motocyklistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 A widzieliście filmik z jazdy po obwodnicy Paryża? (Black Prince) Było ze 100 razy. No i mu się kiedyś umarło :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 A Gołst Rajedera widzieliście? A kawał o wróbelku albo nauce jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 jak szedł ten kawał o wróbelku? :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 jakim wróbelku? :icon_biggrin: Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 (edytowane) Czym się różni wróbelek? Ma jedną nóżkę bardziej. Ale dla mnie to typowa ekranizacja bajki o zwłaszczy. Wszyscy umieraja a zwłaszcza taki koleś jak na filmie. Dla mnie to nie jest jazda dla adrenaliny tylko po śmierć.Mam wrażenie, że naoglądał się swieżo głost rajdera. Edytowane 24 Września 2010 przez _Monter_ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Bardzo możliwe, no i na gorąco chciał sobie udowodnić że też tak umie. Ale tego typu jazda prędzej czy później kończy się dzwonem - rachunek prawdopodobieństwa jest bezlitosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi