krzychu83 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 B - 2001 za pierwszym razemC+E -2009 - za pierwszym razemA - 2011 - za pierwszym razem :)pozdrawiamKrzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutek65 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 A - 1982T - 1982B - 1988 We wszystkich przypadkach za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil123 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 A możecie powiedzieć jak w ogóle taki egzamin na A wygląda? Ja dopiero zapiszę się na kurs, ale jestem ciekaw. Jest coś, co warto wiedzieć, a czego raczej nie mówią na kursie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 A możecie powiedzieć jak w ogóle taki egzamin na A wygląda? a co, bozia łapki uje.. ła u samego odwłoka? wyszukiwarka po prawej u góry, kilka wątków jest o tym jak wygląda egzaminjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Xp_ Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 (edytowane) A możecie powiedzieć jak w ogóle taki egzamin na A wygląda? Ja dopiero zapiszę się na kurs, ale jestem ciekaw. Jest coś, co warto wiedzieć, a czego raczej nie mówią na kursie? Egzamin na A jest prosty jak konstrukcja cepa. Trasa na mieście jest z góry ustalona, więc już na samym kursie prawa jazdy przejedziesz ją kilkadziesiąt razy, na stronie twojego WORD-u/MORD-u na pewno jest przedstawiona. Jedynym problemem może być ogarnięcie motocykla na placu manewrowym - możesz popełnić jeden błąd, w czym do błędu zalicza się przykładowo nie obejrzenie się do tyłu podczas ruszania do ósemki. Prawdę mówiąc jeśli zaliczysz plac, to praktycznie prawko masz już w kieszeni, bo na mieście trzeba mieć naprawdę pecha, aby coś spieprzyć. Gdy ja zdawałem prawko na kat. A, to miasto wszyscy zaliczyli, odpadło jedynie kilka osób na placu (o teorii nic nie mówię, bo to pryszcz). A na placu masz ósemkę, ruszanie pod górkę, hamowanie awaryjne i inne pierdoły. A co do egzaminów - A i B za pierwszym. Edytowane 6 Marca 2012 przez _Xp_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 jakże by inaczej. za 1 razem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Rock'N'Roll Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 B- za pierwszym razem w 2007r.A- za pierwszym razem w 2012r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świezy Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 A i B za pierwszym ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewar84 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 B za drugim, A za drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 b za drugim a za pierwszym :biggrin: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Temat troche z d..y. Kogo to obchodzi że Wiesiek z Waplewa zdał za drugim razem a Marian z Gnojewa za czwartm. To moze ja inaczej :A - za 681 razemB - za 932C - za 2422D - za 8531T - w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto96 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 A1- zdane w zeszłym tygodniu za 1 razem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek30 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 A- za pierwszym B- za pierwszym Ale pewnie bez odrobiny szczescia nie poszlo by tak łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Rock'N'Roll Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 (edytowane) Temat troche z d..y. Kogo to obchodzi że Wiesiek z Waplewa zdał za drugim razem a Marian z Gnojewa za czwartm. Gdybyś przeczytał choćby początek tematu, to byś wiedział po co go ktoś stworzył. Tworzy się tu swojego rodzaju statystyka zdawalności. Od co poniektórych można dowiedzieć się o nietypowych sytuacjach podczas egzaminu. A inni chcą się tutaj zwyczajnie pochwalić.Lepiej krytykować... :dry: Edytowane 25 Czerwca 2012 przez Mr. Rock'N'Roll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Jasne, oprócz ciebie nikt nie wierzy w te "tworzące się " statystyki. Sorry że ci zanizyłem zdawalność za pierwszym razem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi