cyborg78 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Rok temu kumpel w trasie tez nalal sobie ropy na stacji wlasnie do Buldoga (na co dzien w pracy jezdzi Lublinem tak wiec z przyzwyczajenia;)) i zajarzyl dopiero po ujechaniu paru km jak motocykl zaczal kopcic na bialo i slabnac. Spuscil to co bylo do rowu, wlal troche benzyny ktora spuscil od kolegi z baku, wyczyscil swiece, wylal ON z komor i motocykl odpalil;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Tak jak juz zostalo powiedziane, nie ma co panikowac, zlales paliwo z olejem, zalej czysta benzyna i odpalaj, nic sie nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Jak spuscic paliwo z komor - na samym dole gaznikow masz srubke od spuszczania paliwa z komory plywakowej. Spuszczasz z kazdej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 jakbym miał litr ropy to bym dolał wachy do pełna i miał to w dupie :D Popieram :lalag: tez bym dolal wachy tym bardziej jak zbiornik sporawy albo co sie da odciagna strzykawka Popieram :lalag: Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florekd80 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ON spuszczony Bulldog odpalony. Dzięki za podpowiedzi. W końcu mogę śmigać na swoim motorku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Witam Wlałem ropę do yamachy fazera-- (5 Litrów a w zbiorniku pewnie tez koło 5 l. miałem. )najprawdopodobniej chociaż nie mam pewności. Zorientowałem sie dopiero po 5 kilometrach kiedy zgasł. (zakładam ze wcześniej musiał brać paliwo z pompy, filtra itd. Teraz objaw jest taki ze zapali, ale chodzi jakby najednym cylindrze i praktycznie nie jest w stanie jechać.Czy wystarczy wylać ze zbiornika, filtra itd i zalać E95 ? Z gaźników nie uda mi sie pewnie wylać wiec chciałem przepalić. Czy moge zaszkodzić silnikowi ? czy musze rozrkęcić wszystko z gaźnika i wyczyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Wylej wszystko ze zbiornika i z gaźników, zalej benzyny, powinien ruszyć. Jak nie to zacznij od świec. Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ale nick zajebisty i nawet pasuje do tematu :biggrin: sry nie mogłem się powstrzymać ;) Zrobisz jak napisał qpa i będzie pan zadowolony :) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 W gaźnikach, masz śruby spustowe. Odkręć je, a paliwo samo się wyleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Czarna rączka ON, zielona czy niebieska czy czerwona czy żółta PB Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 No i świece do wymiany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Jeśli irydówki to dadzą radę, przetestowane :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Świece wcale nie. Z tym kolorem to nie zawsze tak jest. Ja tankuje 98 Verva czyli niebieski, niebieski to także Verva diesel, no i pomyliłem się... Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 wyczyściłem przewody, pompę, filtr, i odskręciłem sruby spustowe z gaznika. zalałem nowe paliwo i działa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 A co ma nie działać, w końcu nie kwas tam wlałeś tylko diesla. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi