bibor80 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 (edytowane) ja od jakiegos czasu stoje jak przyslowiowa 'pi**a' w korkach.. a wszystko od czasu gdy to przeciskajac sie pewnego razu na pole position, zachaczylem kierownica o lusterka puszki:] jak dla mnie za malo miejsca zostawiaja Polscy kierowcy, nie to co w Anglii U mnie kolo jezdzi bez lusterek, bo mowi, ze im nie ufa, a i w korku lepiej sie jezdzi. Jak pojechal do Francji i zatrzymala go policja to im wkrecal, ze w Polsce nie trzeba miec lusterek :buttrock: Ale masz racje z tym miejscem. Na wyspach jest go dostatek. Tylko czy to kwestia kierowcow czy szerszych pasow ruchow, a moze jedno i drugie. Pzdr Edytowane 25 Stycznia 2010 przez bibor80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 A Ja napieram byle mieć poleposition. To. Od jakiegoś czasu szeroka kiera wadzi... innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Bardzo czesto stoi (nie powiem, ze kobieta) samochod i czeka jak na zbawienie zamiast wykonac szybko i sprawnie manewr. Czeka i stoi żebyś mógł przejechać pierwszy :icon_razz: :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Jeszcze jeden filmik instruktażowy: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Jeszcze jeden filmik instruktażowy: Nawet nikt nie otworzył drzwi chcąc się przywitać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misman Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nawet nikt nie otworzył drzwi chcąc się przywitać. Otwieranie drzwi jest niezgodne z przepisami, zachowanie takie podlega udupieniu z urzędu. To tak gwoli uzupełnienia. KD, Art. 45. 1. Zabrania się: 3. otwierania drzwi pojazdu, pozostawiania otwartych drzwi lub wysiadania bez upewnienia się, że nie spowoduje to zagrożenia bezpieczeństwa ruchu lub jego utrudnienia; ;) Jak ktoś Wam otworzy drzwi, to najpierw walić w ryj :icon_mrgreen: , a potem dzwonić po policję :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondzia Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nawet nikt nie otworzył drzwi chcąc się przywitać. Jestem pod wielkim wrażeniem stylu jazdy tego pana z wideoklipu. Szkoda tylko , że ani razu na 1 kole nie jechał. Moim się tak nie da w korkach :rolleyes: Chyba skuszę się, sprzedam motor kupię skuter :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Unikam tylko jazdy środkiem koło ciężarówek i innych lawet kurde, między autobusami i tirami jest najfajniej :cool: Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1men Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ja tam tez się przeciskam jak się tylko da ,nie po to ma sie te 2 oo żeby stać w korku,oczywiście oczy trzeba mieć wszędzie no i myśleć też trzeba za innych niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Jeszcze jeden filmik instruktażowy: Tak trochę zbaczając z tematu, to jeździ tylko w prawej rękawicy... Chłopina z golfa wraca albo boi się że skórę na dłoni pościera od tego kręcenia manetą do czerwonego pola :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Jeszcze jeden filmik instruktażowy: Dorzucam kolejny ;) - lokalny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Dorzucam kolejny ;) - lokalny :) Fajny filmik bo "tutejszy", tylko tyle że rowerowy... A co do tematu, to też jak się da to pcham się na Pole Position... :icon_mrgreen: Czasem nawet pasem do skrętu i wciskam się przed puszki na światłach... Jak samochody jadą (szybciej niż 20 km/h) to zwykle (choć nie zawsze...zalezy od wielu czynników...) wracam grzecznie na pas i jadę... Dopiero jak znowu staną to pociskam znowu pomiędzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 A Ja napieram byle mieć poleposition. po co wogole stajesz na czerwonym?? :icon_razz: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acidus Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Ja tam jestem tchórz i najczęściej grzecznie stoję. Musze mieć naprawdę sporo miejsca i dobrą widoczność by wjechać między samochody. Ale najbardziej mnie stresują tory tramwajowe nie prostopadłe do kierunku jazdy. Nigdy nie wpadłem w poślizg na czymś takim ale jakoś tak zawsze mam "stresa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Ja tam jestem tchórz i najczęściej grzecznie stoję. Musze mieć naprawdę sporo miejsca i dobrą widoczność by wjechać między samochody. Ale najbardziej mnie stresują tory tramwajowe nie prostopadłe do kierunku jazdy. Nigdy nie wpadłem w poślizg na czymś takim ale jakoś tak zawsze mam "stresa". Tory nie są problemem jeżeli są prawidłowo osadzone w jezdni,jeżeli są zapadnięte można się wyłożyć :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi