Vector Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Łysy przy okazji ma Ci coś do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Łysy przy okazji ma Ci coś do powiedzenia. Niech zadzwoni, jak pilne. Numer masz przecież. To kto nie potrafi do*ebać na prostej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Koniec dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 I tak nie wiemy dalej kto nie potrafi przyjebać na prostej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Wiesz, ciężko się ku*wa domyślić. No a przecież to my jesteśmy miszczami prostej. I po części Ty do momentu aż opuściłeś nasze szeregi wstępując w nowe swoich nowych kolegów :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Wiesz, ciężko się ku*wa domyślić. No a przecież to my jesteśmy miszczami prostej. I po części Ty do momentu aż opuściłeś nasze szeregi wstępując w nowe swoich nowych kolegów :icon_twisted: Po prostu nie mogłem nadążyć :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 (edytowane) To skończ z tymi marnymi komentami :bigrazz: Polatamy, będziesz komentować :icon_twisted: Edytowane 1 Listopada 2009 przez Vector Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Vector, właśnie tego się boję że polatamy i będę komentował :bigrazz: Czyli do zobaczenia na torze. :bigrazz: Chętnie poczytamy porady mistrza :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 czuje jakis forumowy pojedynek :icon_mrgreen: wpadne pokibicowac :icon_razz: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Będziemy zapie**alać na startmecie w tą i z powrotem, kto szybciej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Jeszua oni chyba kurfa spamują :) daj im po 10% Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek19 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Panowie rozluźnijcie poślady u wrzućcie na luz temat nie jest o tym kto jest mistrzem prostej ... a o konkretnych modelach i sam go sledze z ciekawością ja akurat użytkuje tzw wiejski sprzęt czyli R1 no ale cóż motor pod względem wyglądu bije 929 czy nawet 954 osiągi tez lepsze ale i tak niewykorzystywane w naszych warunkach :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Mam poważne pytanie, a w jakich konkretnie aspektach R1 bije na głowę 954 :icon_question: W spalaniu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Od 10 tysięcy km ujeżdżam 929. Jak pewnie 90% z Was jestem zakochany w swoim motocyklu i mam nadzieję zajeździć ją i zostawić dla siebie na zawsze :icon_mrgreen: Możliwości tego motocykla są ogromne. Nie wiem czy jest szybszy, wolniejszy, ładniejszy od innych ale na pewno daje dużo fanu i jest niezawodny. Im dłużej się na nim jeździ tym bardziej docenia się jego zalety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Mam poważne pytanie, a w jakich konkretnie aspektach R1 bije na głowę 954 :icon_question: Nie kupują jej dresy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi