chopin_123 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Witam Mam pytanie czy strzelanie w rury przy zchodzeniu z obrotow to wina nie zsynchronizowanych gaznikow czy czegos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Czegoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 to wina nie wyregulowanych gaźników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Ale może też być to wina wydechów. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 to jest z reguły wina braku (w starych maszynach) lub puszczania benzyny (w nowszych gaźnikach) przez zawór zwany cut-off. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 (edytowane) Nie napisałeś jaki to motocykl, niektóre po prostu tak mają np. R3 z Hinckley :) Edytowane 7 Lipca 2009 przez soulreaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Jakie pytanie, takie odpowiedzi ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 to jest z reguły wina braku A czasami braku wina. Jak strzela? Masz przelotowe? Jesli tak to normalne. Wiecej szczegolow. Sprecyzuj pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 A czasami braku wina. Proszę o wybaczenie, pisałem to na ciężkim kacu i umysł mój trochę błądził :flesje: chodziło mi to, że gaźniki starej konstrukcji nie mają zaworu cut-off i z założenia powoują strzały przy schodzeniu z obrotów. Jeżeli gaźnik ma taki zawór, to często membranka jest sparciała i przepuszcza powietrze, co w konsekwencji prowadzi do braku odcinania dopływu benzyny przy dużym podciśnieniu w kolektorze ssącym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 przyczyn moze byc wiele zalezy jaki to moto?! zapłon,gazniki(zła mieszanka) puste wydechy.itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 A moja strzela potwornie jak odpuszczam gazu, czy się popsuła. :icon_question: Od VTR nie można zbyt wiele oczekiwać, w końcu to fałka :icon_razz: :bigrazz: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Najczestsza przyczyna strzelania przy zejsciu z obrotow sa nieszczelnosci ukladu wydechowego przy glowicy i na zlaczce przed tlumikiem. Cala reszta powodow zdarza sie duzo zadziej tak ze najpierw sprawdz szczelnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi