ucio Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Powitać! Sprawa jest. Do wszystkich, którzy posiadają klasyczne japońskie motocykle. Powoli biorę się za robienie strony o starych japsach. Zależy mi głównie na motocyklach, które jeżdżą (albo stoją :bigrazz: ) w Polsce. I tu prośba do posiadaczy takowych: dajcie znać, co macie, niezależnie od stanu motocykla. Szczegóły za niedługo, doprecyzuję o co mi dokładnie chodzi. Teraz chciałem tylko obudzić w Was niepokój... :biggrin: Myślcie, wyciągajcie z szuflad i zakamarków twardych dysków foty... No i piszcie do mnie... ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał.89 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Jak chcesz to mogę ci napstrykać zdjęć mojej Hondy CB900C 1982r. jeżeli o to chodzi w tym temacie :icon_question: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 A co jeśli ktoś miał klasyka a już nie ma? Mogą być foty? Bo jeszcze niedawni miałem takie coś: http://picasaweb.google.com/JoseJallapeno/...MDro7u01_nA9QE# :biggrin: Fotki wykorzystuj jak chcesz. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 tylko ze to nie klasyk :/ ja mam fotki kumpla hondy ca72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 ja mam w oryginale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 XS 400 heritage special II do dyspozycji, do końca roku powinna być XV 1000 midnight special Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 no nie wiem czy się łapię... ;) A co do fotek - są do odebrania na następnym SSJ... :D Tylko trzeba dojechać... :crossy: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid_toxin Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 XR350R z 1983 w 95% oryginalny (opony ma nowsze i kilka naklejek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboo Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Może moja Honda CB 700 SC Nighthawk podejdzie? Obadaj na fotach: http://www.bikepics.com/members/seboo/85cb700/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Honda cb 360 police 74 rok i kawa kz 440 80r bez boczków moze byc?wiecej japoni nie mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris cx 500 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 no no to moze i ja sie lapie z moim cx 500 euro sports :) super sprzet troche ma remonty a foty na emaila moge podeslac :) czeka go jeszcze lakiernik ale na nastepny sezon bedzie smigac :) :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 No własnie powiedz mi jak sie cx sprawuje na długich trasach?Interesuje mnie spalanie, wygoda, wibracje pakownosc i takie tam:pytam bo sie szykuje na takiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris cx 500 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 tak na moj gust wspaniala maszyna w dlugiej trasie spisuje sie wspaniale przyjechalem nim z niemiec i bez zbednych problemow wygoda : smiga sie dobrze nie ma zbednych jakis wibracji nie narzekam a pakownosc to niestrety nie wiem jeszcze nic nie wozilem w dwojke to sie leci elegancko spalanie 5 na setke jak na moja jazde :) zachecam do zakupu tylko ostrzegam u mnie w regionie ciezko z czesciami ale jakos daje rade szukam i bede szukal bo motorek jest swietnyco prawda ma juz swoje lata no ale coz daje rade v-max 180 km/h :crossy: poleacam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 No własnie mysle o tym sprzecie, tylko kase trzeba uzbierac a wydatków co niemiara, jak pokoncze rozebrane sprzety na warsztacie to bedzie czas za szukaniem i kasa:)A z tego co juz gadałem z włascicielami cx to raczej sa to maszyny bezawaryjne i nie trzeba za bardzo inwestowac w czesci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 To ja się przyłączę, ratująć honor "pci" pięknej ;) Chociaż widzę, że rocznikowo najmłodszy-Yamaha Radian'86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi