Synjutrzenki Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Dla wszystkich tych co uważają że na pierwsze moto R1 to dobry wybór :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 W ogłoszeniu pewnie napisali " moto w doskonałym stanie po małej glebie parkingowej" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 (edytowane) Moto jeszcze było w pochyleniu po zakręcie, do tego jeszcze te pasy a ten geniusz próbował na koło stawiać, nie chciałbym spotkać takiego na drodze. Edytowane 4 Czerwca 2009 przez soulreaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 to co zobaczyłem na filmiku zamroziło mi krew w żyłach... co za debil hahaha Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 mi to wygladalo, jakby zaczal jechac na kole "niechcaco".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ja tez odniosłam wrażenie, jakby to było nieplanowane... Tak czy inaczej rozsądny to on nie był... Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Już tak nie przesadzajcie... Koleś po zakrętach jechał ok, tylko mu coś wheelie nie wyszło... Chyba że to było "niechcący" wheelie... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 No ... wymsknela mu sie maszyna. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Też wygląda mi to na nieplanowaną gume.Albo postawił specjalnie, tylko z gazem przesadził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Chcialbym zobaczyc tych wszystkich powyzej piszacych madrali jadacych za tym gosciem :D Jestem pewien ze kazdy z was polecialby w krzaki wczesniej niz on-bo juz na winklu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Dobrze, ze mial crashpad'y :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 (edytowane) Spokojnie ogarnia moto, tylko pecha miał i tyle. I nie musi być debil od razu. Edytowane 4 Czerwca 2009 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Wydaje mi się, że troszke przesadził z gazem na kole i tyle. Widać, że jazdę ma opanowaną więc przypadkowe wheelie nie wchodzi raczej w grę... Ale mimo wszystko :clap: :clap: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abraxas Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 I nie musi być debil od razu. A niby kto jak nie debil? Na dodatek skończony. Jak nie umie to niech nawet nie próbuje. A jak miał pecha, nie wyszło to tym bardziej niech nie próbuje. Gdyby auto jadące z przeciwka było troszkę bliżej to dostałoby z motocykla. Po prostu cymbał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondzia Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Hehe, spotkała go zasłużona kara za to, że wyprzedzał na ciągłej :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi