KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 fajne miejsce, nie oni pierwsi tam latają ;) tylko nie wiedzieć czemu wydaje mi się, jakby to było całkiem niedawno, kiedy oddawaliśmy krew dla chłopaka, który się tam na takich popisach strzaskał. droga publiczna bywa zdradliwa... jsz Z tego co pamiętam to tam już nie jeden sie wyłożył ..... czy Motocyklem czy Samochodem ...... trzeba uważać ....... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ależ sensacja! W naszym kraju jest tak niewiele dróg nadających się jako tako do jazdy motocyklem, że nie ma się co dziwic iż chłopaki wykorzystują każdy kawałek dobrego asfaltu. A jeszcze jak znajdzie się tam jeden czy drugi ładny winkielek..? Poganiają ładnie, teren nie zabudowany, dla mnie OK... Już widzę czaszki w oczach puszkarzy mijanych przez kilku kolesi na kole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgaga144 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 (edytowane) Z tego co pamiętam to tam już nie jeden sie wyłożył ..... czy Motocyklem czy Samochodem ...... trzeba uważać ....... Zgadzam sie ...miejsce fajne..ale niebezpieczne...:(( Ależ sensacja! W naszym kraju jest tak niewiele dróg nadających się jako tako do jazdy motocyklem, że nie ma się co dziwic iż chłopaki wykorzystują każdy kawałek dobrego asfaltu. A jeszcze jak znajdzie się tam jeden czy drugi ładny winkielek..? Poganiają ładnie, teren nie zabudowany, dla mnie OK... Już widzę czaszki w oczach puszkarzy mijanych przez kilku kolesi na kole. Fakt..ale do tego idzie się przyzwyczaić...i nie wystraszyć jak sie was zobaczy:)....ja tylko troszku na boczek sie usuwam a wy mykajcie dalej... :)))) Edytowane 28 Maja 2009 przez zgaga144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 imho wieksze zagrozenie powodowali tym, ze "skupiali" uwage innych uzytkownikow drog. Ciekawe czy to Ci sami co mi spac w internacie nie dawali :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jesli by Policja organizowala akcje gdzie zamykaliby ladne nieuczeszczane drogi na powiedzmy 2h (np. wirazowa w w-wie) i pozwalaliby tam ludziom cwiczyc w kontrolowanych warunkach to nie musieliby wszystkich caly czas od bandytow wyzywac. Nie twierdze ze ludzie nie szaleliby na codzien, ale przynajmniej dawaliby mozliwosc pocwiczenia w kontrolowanych tez przez nich warunkach (i zagrozenia dla innych uczestnikow ruchu by nie bylo - o ktorym nie omieszkaja nie wspomniec w kazdym artykule). A takie demonizowanie motocyklistow zaczyna mnie bardziej smieszyc niz irytowac juz w tym momencie. Bo predkosc akurat z odpowiedzialnym zachowaniem na drodze ma niewiele wspolnego. Bardziej sie boje blondi ktora malujac sie przy 10km/h zmienia pas bez kierunkowskazu nie patrzac w lusterka i mnie nawet jadacego przepisowo zdejmie... Tyle w tym temacie. Respect dla kolegow za piekne zlozenia :) PS - tak sie chlopaki Cargo chwala - macie jakies filmy z glebszymi zlozeniami na Wirazowej? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Pewnie ze maja i to jakie :cool: ci tu, to sa przy nich zwykli lanserzy... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovvero Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Nie widzę tych setek samochodów jadącyh zakopianką a nawet jeśli moto wypada to leci na zewnetrzą w barierkę a nie na auto które jest po wewnętrznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Chyba ze moto leci po wewnetrznej... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Pięknie się składają. :clap: Droga znakomita - aż zaczynam żałować, że opuściłem sądeczyznę na rzecz Wrocławia. P.S. Ostatni raz przeczytałem kawałek forum onetu (i chyba pierwszy). Niektórych nie powinni dopuszczać do internetu. Zaczynam się bać ludzi :icon_eek: . Porównując poziomy forum onetu i forum motocyklistów, yyy.. nie ma porównania :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_dan Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Zainspirowaly mnie te filmiki... ale tutaj trzeba duzo jezdzic i trzeba miec gdzie jezdzic... Podlinkujcie filmiki chlopakow z Cargo :D Oby to nie te z Kilera :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Znajdziesz je w temacie o MGS... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Pięknie się składają. :clap: Droga znakomita - aż zaczynam żałować, że opuściłem sądeczyznę na rzecz Wrocławia. (...) tylko ze tej znakomitej drogi jest coś kolo 4km... plusem jest jeszcze to ze przy dobrej pogodzie, na szczycie przy kościele ładnie tatry widać :) Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Z tego co pamiętam to tam już nie jeden sie wyłożył ..... czy Motocyklem czy Samochodem ...... trzeba uważać ....... Dokładnie. Te zakręty są źle wyprofilowane (czyt: w ogóle bez profili). Jadąc puszką z góry od strony Zakopca nie trzeba wiele więcej niż jest na ograniczeniu żeby na lewym zakręcie jak jest mokro wylecieć. No ale dla moto to są najlepsze winkle na zakopiance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Tiaaa. A najfajniejsi sa pomarancz 1:37, czerwony 3:31, czerwono-bialy i obaj czarni 3:41, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 A mnie tam się podoba :icon_mrgreen: Chłopaki ładnie jeżdżą... Mniej mnie się podoba tylko jazda na kole jak obok puszka jedzie... Ale jak puszki obok nie ma to luuuz... :) Nawet jak ktoś się wysypie (czego oczywiście nie życzę!) to zrobi sobie krzywdę a nie innym... Ponieważ pieszych tam nie widzę (?) a w przypadku walnięcia w puszkę to też w 90% (albo i wiecej) przypadków to najwyżej puszka ucierpi najwyżej a pasażer nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi