bart_b Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 castrol ma gówniane smary do łańcucha. nie brał bym tego. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Już od tamtego sezonu mam ten Silkolene Gel, jest tani i duży ;D Naprawdę wystarcza na długo, nie brudzi i jest naprawde wpożo. Polecam Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukki Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) Castrol ma gówniane? Od zawsze praktycznie używam smar castrola racing, długo i dobrze trzyma się łańcucha, nie obrzuca mi felgi. Wydaję mi się, że część negatywnych opinii na temat smarów powstaje, ponieważ użytkownicy nie potrafią poprawnie nasmarować łańcucha i później narzekają, że ogon brudny albo felga. Edytowane 17 Marca 2012 przez Lukki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1r6 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Od zawsze praktycznie używam smar castrola racingwychodzi na to, ze nie bardzo masz porownanie z innymi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukki Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Niestety ale mam porównanie, chociażby z liqui moly, s100, valvoline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 najlepszy to jest z lidla za 7zł, nie brudzi, nie syfi, jakoś się trzyma łańcucha, kosztuje dużo mniej niż inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukki Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Taaa, wypróbowałem go kiedyś w jednym motocyklu i za każdym razem znajdowałem cały smar na feldze a łańcuch czyściutki i ładnie się błyszczał. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Ja też używałem castrola i teraz wiem że byłem zadowolony, chyba nie będe czekał aż wymarnuje mi się pucha tego syfu co aktualnie używam tylko podjadę po castrola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 A ja kiedyś też używałem Castrola, ale chyba to nie był wspomniany wyżej Racing, był generalnie do dupy. Cały czas jadę na Motul R+ i jest kozak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawa350ts Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 A ja kiedyś też używałem Castrola, ale chyba to nie był wspomniany wyżej Racing, był generalnie do dupy. Cały czas jadę na Motul R+ i jest kozak.Jeden jest do dupy a drugi kozak.Dlaczego jeden do dupy a drugi kozak/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 teren - obojętnie co - aktualnie motul off road. Szosa elf - tani, robi się z niego taka biała pianka i później ładnie siada na łańcuchu. Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 (edytowane) Yuby ,pojezdziłeś coś, jak smar? Edytowane 18 Marca 2012 przez Syrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Przy okazji dyskusji, może kogoś zainteresujehttp://www.motocykl-online.pl/artykuly/spraye-do-lancuchow-8211-test Ja osobiście zaprzestaje używania smarów w spray'u. To co zobaczyłem przy wymianie napędu załamało mnie. 1,5h czyściłem mega lepki glutowaty szlam z piachem.Teraz tylko olej przekładniowy, przymierzam się też do zrobienia oliwiarki.Wcześniej używałem spray'u YAMALUBE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Spróbujcie smaru francuskiej firmy IPONE, jak dla mnie rewelka pod każdym względem! Nawet można kupić pod kolor motocykla, cena też nie odstrasza,za 500ml zapłaciłem 41 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Właśnie to IPONE kupiłem i uważam że jest do dupy. Mam uwaloną całą felgę a łańcuch wygląda jak by miał kożuch bo w ogóle się nie wchłania zostaje taki syfiasty biały osad jak bym bitą śmietaną moto uwalił. Masakra jadę w poniedziałek i kupuje coś innego choć tego cała pucha. Może faktycznie s100 warto przetrenować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi