Liartez Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Nprzechodził sobie przez Sobieskiego gdzieś tak w połowie odległości między Nałęczowską a Bonifacego. Na ty odcinku jest ich pełno - wędrują tam od strony rezerwatu przyrody nad Jeziorkiem Czerniakowskim. Najwięcej ich jest na Powsińskiej ale te małe łaziki potrafią zawędrować nawet do Dolinki Służewieckiej. Ogólnie trzeba tam uważać chociaż asfalt całkiem niezły i korci żeby odkręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malvina Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 W Łodzi też uważajcie. Spiloki/kolcoki/igloki lubią takie ekstremalne eskapady na drugą stronę Al. Włókniarzy, w godzinach szczytu. W ubiegły piątek taka bestia wlazła mi pod auto, wzięłam kulkę między koła, zniosłam obelgi rzucane z auta za mną i zerknęłam w lusterko upewnić się, że idzie dalej w swoim marszu śmierci. Nie przepoławiajmy jeży :bigrazz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 jeże to mordercy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Olsen .... Sobieskiego ma trzy pasy ruchu w jedną stronę ...... a Ty hamujesz przed Jeżem!??!?!!? Nie lepiej ominąć? :biggrin: W tej okolicy dużo jest Jeży od kilku dobrych lat. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Wiewiórki też bywają takie odważne tudzież szalone :bigrazz: Wracając z długiego weekendu z Bieszczad widziałam na skrzyżowaniu w Opatowie (podczas oczekiwania na zmianę świateł) wiewiórkię przechadzającą się pomiędzy samochodami :icon_eek: Na szczęście zdołała czmyhnąć nim nadjechałam swoim SeLeRem...lubię te rudzielce i szkoda byłoby przejechać... :biggrin: Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 jeże to mordercy. Przy prędkości 600 km/h mucha uderzy w ciebie z siłą przedmiotu ważącego 50 kg :) a co dopiero jeż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 To nie sztuka zabić kruka, ale gołą ....... jeża. Jakby Was ktoś miał rozjechać, to na pewno ostatnie co by Wam przyszło do głowy, to go zabić. Ja wczoraj wieczorem u siebie na wsi musiałem zatrzymać auto, wysiąść i poprosić grzecznie, żeby raczył jeść na poboczu, a nie środku drogi. A t bydle zamiast posłuchać to się w kulkę zwinęło i musiałem jaśniepana przenieść na pobocze kując sobie ręce. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Pewnie jak przyjechałeś to znowu wyszedł na środek :D Ja mówie to taka akcja policyjna z tymi jeżami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Ja wczoraj wieczorem u siebie na wsi musiałem zatrzymać auto, wysiąść i poprosić grzecznie, żeby raczył jeść na poboczu, a nie środku drogi. A t bydle zamiast posłuchać to się w kulkę zwinęło i musiałem jaśniepana przenieść na pobocze kując sobie ręce. Tak jadł? :bigrazz: A może śpiewał jeszcze? :D http://www.youtube.com/watch?v=K-tA2mnJ6XY&feature=related No już bajki o "Jeżyku we mgle" wklejać nie budu, kto pamięta, ten zna :icon_mrgreen: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Ten jedzący zaje**sty! :icon_mrgreen: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 wiewiórkię przechadzającą się pomiędzy samochodami :icon_eek: i nikt jej nie powiedzial : "stoj glupia kur** bo wszyscy stoimy!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Pewnie jak przyjechałeś to znowu wyszedł na środek :D Ja mówie to taka akcja policyjna z tymi jeżami :D Na 100% wrócił. I jeszcze pretensje miał, że "Nie mam gdzie jeździć!?" i takie tam. Tak jadł? :bigrazz: Jak ktoś go karmi marchewką, to się nie dziwię, że takie maski trzaska. Jak by dostał dżdżownicę to co innego :lalag: Ale ten z marchewką jest słodziutki :icon_biggrin: Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Jeży ci u nas dostatek. Jakiś miesiąc temu wracałem po zmierzchu do domu a na drodze.. co to ku**a jest?! Aż zsiadłem z motocykla i oczom nie wierzyłem! Najprawdziwszy borsuk sobie pomykał przez drogę, długi ryj, krótkie łapki i pasek na grzbiecie! A wielki skurczybyk! Na takim można się nieźle przewieźc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Czy jak zsiadłeś z motocykla, to postawiłeś trójkąt ostrzegawczy :icon_question: A po co? Nawet nie wiesz jakich to bydlę ruchów dostaje jak się przestraszy! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 W takim razie stworzyłeś zagrożenie na drodze. Powinieneś za to odpokutować i odmówić 10 zdrowasiek. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi