nicek27 Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 witam równiez mam cagive ale 650 miałeś juz jakies problemy z maszyną ?ja mam od dłurzszego czasu problem z ladowaniem i nikt mi pomóc nie moze,a z czesciami tez mam problem.pozdrawiam dominik Nikt Ci nie może pomóc? Kto to taki? Jeśli nie masz ładowania to na 99% regler. Jeśli nie, to możliwe, że prądnica. Nie ma takiego czegoś, że nie ma części. Regler możesz dostać uniwersalny w moto-warsztacie Rzeszów, prądnice słyszałem można bez problemu przewinąć. Cytuj Pisz jeśli potrzebujesz czegoś do Cagivy Elefant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaznos Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Nikt Ci nie może pomóc? Kto to taki? Jeśli nie masz ładowania to na 99% regler. Jeśli nie, to możliwe, że prądnica. Nie ma takiego czegoś, że nie ma części. Regler możesz dostać uniwersalny w moto-warsztacie Rzeszów, prądnice słyszałem można bez problemu przewinąć. bylem juz w nie jednym warsztacie i jak nie było ladowania tak i nie ma.powiedzieli mi ze mam malo spotykany silnik.wymienilem mu regulator napiecia i nic, nie miałem wczesniej stycznosci z cgv wiec nie bardzo wiem co robic masz moze jakis kontakt ze sklepem?moze dam rade załatwic schemat silnika i w tedy bede cos prubował robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicek27 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 W takim razie nie pozostaje ci nic innego, jak zaprowadzić moto do dobrego elektronika. Ma sprzęt, to posprawdza wszystko i będzie odpowiedź. Cóż, że będziesz miał sklep. Co wtedy? Będziesz kupował części do skutku? :wink: Cytuj Pisz jeśli potrzebujesz czegoś do Cagivy Elefant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaznos Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 W takim razie nie pozostaje ci nic innego, jak zaprowadzić moto do dobrego elektronika. Ma sprzęt, to posprawdza wszystko i będzie odpowiedź. Cóż, że będziesz miał sklep. Co wtedy? Będziesz kupował części do skutku? :wink: [/quot wiesz co wsadziłem w ten motor juz duzo pieniedzy i nie chce go sprzedawac od roku jezdze z nim od mechanika do mechanika i nie bardzo mi pomogli prawie caly zeszly sezon nie jezdzilem a w tym za wszelką cene chce wyjechac jakis namiar na sklepik pomoze mi w przyszłosci u mnie w okolicy jest sklep ale nic dla mnie nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicek27 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 (edytowane) Jeśli już jesteś bardzo zdesperowany, przyjeżdżaj w moje strony. Masz około 150km. Mamy tu bardzo dobrego mechanika. Na pewno sobie z tym poradzi, ewentualnie mogę lepiej dopytać. Wiem, że miałby też regler Cagivowski w razie czego. Ja za regulator i jego wymianę zapłaciłem 100zł. Edytowane 26 Lutego 2010 przez nicek27 Cytuj Pisz jeśli potrzebujesz czegoś do Cagivy Elefant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Poszukaj serwisówki, może ona coś powie. Nie wiem jak z tym jest, ale jedynie znalazłem serwisówkę do elefanta, ale 750. PS. nicek27 dzięki :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 jest dobry magik pod lublinem w swidniczku jak chcesz dam Ci namiar na pw Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepi Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Zaświtało mi ze do enduro mozna kupić krótsze przednie błotniki o trochę innym profilu, dedykowane do Supermoto na 17 calowej oponie. Zwykłe błotniki enduro powyżej 110-120 zaczynają łopotać. U mnie nic nie łopocze do 200km/h. Szybciej nie sprawdzałem :) Dopasowałem z EXC. Ale nie każdemu może się kolor podobać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harder Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 (edytowane) kaznos zadaj pytanie w dziale mechaniki, na pewno dowiesz się wielu ciekawych rzeczy, np. jak sprawdzić alternator, a może nawet znajdziesz problem. Możesz też popytać "piętro niżej" czyli w wątku Ducati. Twój silnik jest taki sam jak w Pantahu czy Indianie, a taki altek znajduje się z pewnością w paru innych modelach. Zapytaj jakie powinny być napięcia. Skorzystaj z podpowiedzi kolegów gdzie są dobrzy macherzy motocyklowi. Co do sklepu, zobacz tutaj Najlepiej zadzwoń. Edytowane 26 Lutego 2010 przez harder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaznos Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Jeśli już jesteś bardzo zdesperowany, przyjeżdżaj w moje strony. Masz około 150km. Mamy tu bardzo dobrego mechanika. Na pewno sobie z tym poradzi, ewentualnie mogę lepiej dopytać. Wiem, że miałby też regler Cagivowski w razie czego. Ja za regulator i jego wymianę zapłaciłem 100zł. wy pewnie macie silniki od cagivy u mnie siedzi silnik ducati dwu cylindrowy i dla tego moze mam problem z nim co wiecej fabryka go tam umiescila.Narazie stoi u mechanika do konca przyszłego tygodnia powiedział mi ze jest problem z alternatorem ma to zrobic a co z tego wyjdzie to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicek27 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 wy pewnie macie silniki od cagivy :banghead: coś kolega słabo zorientowany jesteś. Pomijając to, życzę powodzenia i oby moto ładowało na rozpoczęcie sezonu. :buttrock: Cytuj Pisz jeśli potrzebujesz czegoś do Cagivy Elefant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaznos Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 kaznos zadaj pytanie w dziale mechaniki, na pewno dowiesz się wielu ciekawych rzeczy, np. jak sprawdzić alternator, a może nawet znajdziesz problem. Możesz też popytać "piętro niżej" czyli w wątku Ducati. Twój silnik jest taki sam jak w Pantahu czy Indianie, a taki altek znajduje się z pewnością w paru innych modelach. Zapytaj jakie powinny być napięcia. Skorzystaj z podpowiedzi kolegów gdzie są dobrzy macherzy motocyklowi. Co do sklepu, zobacz tutaj Najlepiej zadzwoń. dzieki za stronke sprawdze wszystkie tropy gdzies musi byc przyczyna nie ma zeczy nie do zrobienia :banghead: coś kolega słabo zorientowany jesteś. Pomijając to, życzę powodzenia i oby moto ładowało na rozpoczęcie sezonu. :buttrock: nie mialem zbyt wiele takich motorów i miałem mała przerwe w jezdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 nie mialem zbyt wiele takich motorów i miałem mała przerwe w jezdzie No to pojechałeś. Koledzy chcą Ci pomóc., a Ty nawet elementarza nie przeczytałeś. Pozdrawiam hose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon81 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 witam Panowie;] jak tam sezon się udał na słonikach? gdzie planujecie zakończenie sezonu?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicek27 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 witam Panowie;] jak tam sezon się udał na słonikach? gdzie planujecie zakończenie sezonu?? pozdro Ja swoim obleciałem po kawałeczku Dojczlandu, Niderlandów i Brukseli - bez nieprzyjemności. Nakupiłem do niego pierdoł, teraz doszła mi regulacja zaworów, więc moto rozłożone w drobny mak, kasy już prawie brak, do tego szkoła się zaczyna, więc zakończenie będzie w domu niestety. :lalag: Cytuj Pisz jeśli potrzebujesz czegoś do Cagivy Elefant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi