alexlukasz Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Witam mam takie pytanie czy jest możliwość w Fazer1000 z 2001r zamiana mil na km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1r6 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Witam mam takie pytanie czy jest możliwość w Fazer1000 z 2001r zamiana mil na km. http://www.grupy.v10.pl/Czy,ktos,wie,jak,z...39,2008_12.html tam chodzilo o 600ccm ale to chyba to samo tam chodzilo o 600ccm ale to chyba to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 jak tam kilometry nawijacie bo ja czy deszcz czy słońce latam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 W przedostatni weekend nawinełem ok 600km :cool: w ten słabo bo 200 ale wyjechałem tylko w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 ja wczoraj 450 km tak w okolicach Poznania ale mam obecnie łańcuch do wymiany ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablus Maximus Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Ja w niedziele przed śniadaniem wyskoczyłem z kumplem i nawinęliśmy 250 km :) teraz pogoda jest w cyca, pony trzymają, no po prostu cud miód :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 pytanko: na jakich klockach hamulcowych z przodu jeździcie bo mam do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 pytanko: na jakich klockach hamulcowych z przodu jeździcie bo mam do wymiany Oryginały :icon_mrgreen: Szkoda mi tarcz na inne klocki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Oryginały :icon_mrgreen: Szkoda mi tarcz na inne klocki ;) na stronce yamahy napisali że SBS 634HS więc to chyba oryginały ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 wszystko wymienione moto jeździ aż miło a hamuje bajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek10 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 wszystko wymienione moto jeździ aż miło a hamuje bajka... Po jakim przebiegu zmieniłeś :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Po jakim przebiegu zmieniłeś :icon_question: Pytasz sie o klocki? U mnie fabryczne z przodu wymienialem po 17 kkm. Tylne maja 22 i wygladaja nadal jak nowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 (edytowane) ja zrobiłem 7 tyś a ile poprzedni właściciel to nie wiem ... tył jest spoko więc nie wymieniałem :) Edytowane 17 Lipca 2009 przez spili gonzales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek10 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 (edytowane) Czyli na razie zmiana mnie nie czeka :buttrock: , ale ale za oponkami czas się rozglądac :rolleyes: , macie jakiegoś faworyta do fazeka?? Edytowane 17 Lipca 2009 przez Maniek10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Czyli na razie zmiana mnie nie czeka :buttrock: , ale ale za oponkami czas się rozglądac :rolleyes: , macie jakiegoś faworyta do fazeka?? Mi sie dobrze na M3 jezdzilo. A genialnie na Power Race :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi