spili gonzales Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 kolejne 300 km :) moto spisało się bez zarzutu:) torba na zbiornik wypakowana po brzegi sprawiła się zajebiście :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Oj nie przesadzaj taka przeróbka wcale nie jest jakoś chorendalnie droga,pchaj w paczke,ślij do mnie,1 dzień roboty,wieczorkiem przed zamknięciem poczty komin będzie jechał spowrotem do ciebie,mogę jutro ci dać wszelkie namiary do chłopaka który zdecydował się na ta robotę będziesz miał możliwość wypytać co i jak.Z Poznania do Gorzowa nie masz daleko chłopak pracuje na stacji paliw zawsze możesz podjechać ,pogadać,posłuchać ,polukać.Koszt takiej przeróbki jest niewspółmiernie wiele niższy niż zakup tak brzmiącego jak nie lepiej tłumika akcesoryjnego. W dziale -Mechanika ogólna jest temat: TUNING UKŁADU WYDECHOWEGO to jest mój wątek można troszke poczytać i dowiedzieć się małe conieco. niestety nawet na takie przeróbki nie mam kasy ...:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam posiadaczy Fazera 1000:) to i ja sie pochwale Fazerkiem:) Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam posiadaczy Fazera 1000:) to i ja sie pochwale Fazerkiem:) Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie:) Ładny fazerek, ten na ostatnim zdjeciu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zajc ale na tym ostatnim zdjeciu juz nie wyglada tak jak go kupilem od Ciebie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 fajny sprzęt :) szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablus Maximus Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Piękna maszyna, milionów kilometrów. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 jak tam nawijacie asfalt na koła , jak spisują się wasze sprzęty :) ja już 1500 km zrobiłem i super się wszystko sprawuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Dopiszcie mnie do listy :) , mały rozbity tej wiosny, więc szczęśliwym zbiegiem okoliczności dosiadam własnie większego braciszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 powitać :) a coś więcej napisz o swoim moto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1r6 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 u mnie 2000km od poczatku sezonu, wczoraj widzialem cos ok godz 13 jadacego z przeciwka niebieskiego kilofazera na polczynskiej... moze ktorys z was?:] 30 km pozniej wylapalem na tylna opone jakiegos szpikulca, :( pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Moja maszynka to Fazerek made in USA :). Ma 6800 km przebiegu(wersja S). No i niezałącza mi się jeden z wentylatorów chłodnicy. Na początku myślałem że moze przy większej temp ruszy . Ale niewydaje mi się, bo przy 230( 110 C) fahrenheitach bez zmian, działa tylko lewy. Sory za miejsce ale ostatnio mam utrudniony dostęp do netu. Aha fazerek jest z 26-12-2007 jeśli to pomoze w odpowiedzi. Poza tym ta maszynka jest jak na mnie szyta, narazie nie przesadzam, bo muszę wymienic oponki, i olej. Jak dla mnie jest bardziej zwrotny, zwarty, lepiej skręca niz 600cm, nie muszę wahlować biegami. Mi zalezy głownie na poręczności i zwrotności, sprycie w mieście. Czasem szybkie przeloty kilkuset kilomnetrowe. Więc w zasadzie to nawet niewidziałem alternatywy. Do tego podoba mi się :biggrin: , i jest lekki. :biggrin: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablus Maximus Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 u mnie 2000km od poczatku sezonu, wczoraj widzialem cos ok godz 13 jadacego z przeciwka niebieskiego kilofazera na polczynskiej... moze ktorys z was?:] 30 km pozniej wylapalem na tylna opone jakiegos szpikulca, :( pozdro Tak sobie myślę, że to mogłem być ja :) Ale mój to bardziej grafitowy wchodzący w fiolet :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1r6 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Tak sobie myślę, że to mogłem być ja :) Ale mój to bardziej grafitowy wchodzący w fiolet :) fazer mial oryginalna niska przezroczysta szybe i nadal bede sie upieral ze byl niebieski;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablus Maximus Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 fazer mial oryginalna niska przezroczysta szybe i nadal bede sie upieral ze byl niebieski;D No to skoro tak, to nie będę sie upierał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi