HunterM Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Mają, tylko o ile pamiętam nie ma na to kalkulatora online i o kosztach trzeba z nimi gadać osobiście lub przez infolinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 http://www.cuk.com.pl/kalkulator-ubezpieczen-OC-AC.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ale jak pójdziesz do biura załatwić flepy to zobaczysz dopiero ile to na prawdę kosztuje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 flepy Tee, Hunter-Ty w końcu kaszeba czy poznaniok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Kaszëbsczi poznaniok :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emass Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Witam, mógłby ktos mi pomóc bo robię małe rozeznanie. Chodzi mi o wyskość składki, moze jest tu ktoś z Allianz albo z ubezpieczalni co oferuje dobry pakiet??? INteresuje mnie OC, AC, NW dla yamaha xvs 1300, 2008 wartyość ok 33tys, na oc mam pełne zniżki w pzu. prawko od 98 roku, od tego tez roku bezszkodowa jazda, AC nie miałem nigdzie, z góry dzieki za ew. odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 (edytowane) [email protected] Wyslij zapytanie - dadza Ci oferte w Allianz, PZU i Warta (reszta chyba nie ma AC na moto). Bedziesz mial pelen przekroj ofert na rynku. Albo mozesz z Iskra z forum zagadac - to podobno agentka (ubezpieczeniowa) i moze cos taniej zalatwic. Edytowane 15 Lutego 2010 przez oscar Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostell Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Witam, mógłby ktos mi pomóc bo robię małe rozeznanie. Chodzi mi o wyskość składki, moze jest tu ktoś z Allianz albo z ubezpieczalni co oferuje dobry pakiet??? INteresuje mnie OC, AC, NW dla yamaha xvs 1300, 2008 wartyość ok 33tys, na oc mam pełne zniżki w pzu. prawko od 98 roku, od tego tez roku bezszkodowa jazda, AC nie miałem nigdzie, z góry dzieki za ew. odpowiedź dzwoniłem do mojej agentki i najlepsze teraz OC z AC daje PZU ! przykładowo z 60% znizki pakiet na hondę vtx 1.3 2007 to 1300zł. Bez pakietu, czyli samo AC - 1600zł. kumplowi liczyła na yamahę facer 600 z 2007 pakiet -900zł. rozbój w biały dzień, wiem ze moto łatwo ukraść, ale autko jeszcze łatwiej...a pakiet za samochód warty 50 koła płacę 2100zł. Kogoś chyba popier... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emass Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 rozbój w biały dzień, wiem ze moto łatwo ukraść, ale autko jeszcze łatwiej...a pakiet za samochód warty 50 koła płacę 2100zł. Kogoś chyba popier... :banghead: weź pod uwage że AC nie płacisz tylko od kradzieży. na moto jest dużo większe prawdopodobieństwo uszkodzenia pojazdu. Ja dzwoniłem do allianz, xvs 1300 na 33 tys OC+AC+NW coś koło 2450. Z tym PZU to nie chce mi sie wierzyc, no ale skoro tak Ci mówili.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelek84 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 (edytowane) dzwoniłem do mojej agentki i najlepsze teraz OC z AC daje PZU ! przykładowo z 60% znizki pakiet na hondę vtx 1.3 2007 to 1300zł. Bez pakietu, czyli samo AC - 1600zł. kumplowi liczyła na yamahę facer 600 z 2007 pakiet -900zł. rozbój w biały dzień, wiem ze moto łatwo ukraść, ale autko jeszcze łatwiej...a pakiet za samochód warty 50 koła płacę 2100zł. Kogoś chyba popier... :banghead: Ja w styczniu ubezpieczałem kawe w PZU OC+AC+NW - 1200 zł nie cały z tym ze mam komplet zniżek + coś tam za wiek. Edytowane 26 Lutego 2010 przez majkelek84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emass Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ja w styczniu ubezpieczałem kawe w PZU OC+AC+NW - 1200 zł nie cały z tym ze mam komplet zniżek + coś tam za wiek. Warto dodać na jaka kwotę kto ubezpiecza. Ja ubezpieczyłem moto na 30tys w http://www.ptu.pl/?page=1043&group_id=5831...4&prod_id=62557 i wyszła mi na cały rok pakiet OC, AC, NNW, Assistance 2100zł. Moto 2007 rok, bez zniżek na AC. W allianz mi policzyli koło 2600. W to miejsce wykupie jeszcze DAS,a za 240 zł i i tak jestem do przodu.\ Dzwoniłem do PZU - dostałem kalkulację na ponad 4 koła. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jjacks Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Robiłem z ciekawości kalkulację AC w PZU dla: Kawasaki ZX12R '01 kwota ubezp. 12000 kierowca 25 lat 2 lata bezszkodowej jazdy z AC W PZU 2800zł (łapie mnie jeszcze zwyżka bo nieukończone 26lat) W PTU 1200zł (nie ma już zwyżki za wiek, ale dalej 10% wartości mimo że mam u nich auto). Byłoby lepiej jakby kierownik miał >37lat, i jeździł czopkiem (mają jakiś niezły pakiet dla turystyków). Ogólnie to nie rozumiem, dlaczego stawki AC dla moto do 3 lat wynoszą 5% wartości a dla 9letnich już 10% wartości. Bo zwiększonego zainteresowania złodzieji to raczej nie ma, nie sądzę też, bym chciał specjalnie położyć moto - bo ma już 9 lat, to co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 (edytowane) bo ma już 9 lat, to co mi tam Ty może i nie, ale niektórzy dobrze wychodzą na małych szlifach, za które wszyscy płacą zwyżkami wszelkiego rodzaju dla młodych gniewnych Edytowane 11 Czerwca 2010 przez Kilvov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jjacks Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Też mi biznes wziąć raz kasę i dostać zwyżkę na wszystko co jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emass Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Tak dla informacji, okazało sie że DAS na polisę na moto to wydatek 115 zł na rok. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi