STIFF Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 mieszkam obok trasy i jest to moja glowna arteria do dostanai sie w dowolny punkt wawyod czasu remontu to na tej S'ce jade zawsze prawym pasem bo strach jak widze te zapierd...ace auta z naprzeciwkapozdr To tak jak ja. Jak na polskie warunki wszystko jest bardzo dobrze oznaczone, trasa jest czysta bo pojazdy budowy nie wjeżdżają tu na trasę, ograniczenia do 40 widoczne wszędzie a mimo to każdy ładuje ile może. Tylko nie wiem po co bo i w jedną i w drugą stronę jadąc zazwyczaj zaraz ładuje sie w korek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ks, jak ty się kiedyś wysypiesz, to cały Twój światopogląd runie i nie będziesz miał po co żyć. jestes tego pewny ? Bledy zdarzaja sie wszystkim, jednym wieksze innym mniejsze. Organizm i psychika czlowieka podlega restauracji wiec wczesniej czy pozniej kazdy z regoly sobie z tym poradzi. :icon_idea: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adwent Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 zanim zaczęli remontować- to były moje ulubione zakręty :icon_razz: . Teraz poza tym, że auta z naprzeciwka zasuwają i pełno błota z budowy, to do tego jeszcze korek najczęściej zakorkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 zanim zaczęli remontować- to były moje ulubione zakręty :) . Teraz poza tym, że auta z naprzeciwka zasuwają i pełno błota z budowy, to do tego jeszcze korek najczęściej zakorkowane Niestety nawet przed remontem były to kiepskie zakręty do "uwielbiania". Fajne, długaśnie i całkiem nieźle wyprofilowane - nieźle można było się poskładać. Szkoda ze jakikolwiek błąd kończył się "na czymś", a nie w polu... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DEALER Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Niestety nawet przed remontem były to kiepskie zakręty do "uwielbiania". Fajne, długaśnie i całkiem nieźle wyprofilowane - nieźle można było się poskładać. Szkoda ze jakikolwiek błąd kończył się "na czymś", a nie w polu... :biggrin: Moim zdaniem fajne były w stronę Bródna, natomiast w stronę Dw.Zachodniego; po pierwsze średnio wyprofilowane zwłaszcza drugi, czyli prawy, po drugie na środkowym pasie studzienki.....które zmuszały do jazdy wewnetrznym, lub zewnętrznym pasem.....znacznie fajniejsze w Wawie były ślimaki na Moście Poniatowskiego, przy zjazdach na Wisłostradę.........a w okolicach Wawy polecam odcinek Nasielsk-Pomiechówek przez Psucin.....dobra, wyremontowana nawierzchnia(zaczynajaca się od strony Nasielska za torami wąskotorówki) stosunkowo małe odcinki terenu zabudowanego, małe natężenie ruchu...polecam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devnull Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Poczekajcie jak zakończą remont, to będą dwa ładniejsze szybkie winkle w Wawie. Ja przed remontem jak się składałem miałem ok 160km/h :icon_twisted: wow ale ciołeś 3 pasy chyba ? :D , widze ze ostro ufasz nawiezchni :P ostanio sie tam koles na armaturze polozyl bo na jakis syf najechal , w kazdy razie zycze zebys mial dalej takiego fuksa :)pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 (...)o stluczkach na stopach ktore sa na wjazdach na trase (broniewskiego, powazkowska) nawet szkoda gadac bo sa po pare razy dziennie , bo kto by tam na znaki patrzyl :icon_mrgreen:(...)Właśnie, większość kierowców ignoruje znaki STOP stojące na zjeździe na trasę. Kilka razy miałem okazję nawsadzać posrańcom trąbiącym z pretensjami, gdy kursant zatrzymywał się przed linią towarzyszącą znakowi.Najgorzej jest, gdy posraniec w dużym aucie podjedzie tak blisko, że siedząc na motocyklu ani ja, ani kursant, nie jesteśmy w stanie upewnić się o możliwości ruszenia. Co do motocyklisty który nie zmieścił się w łuku, to koleś nie wie czemu motocykl skręca i jak wywołać/zacieśnić skręt... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 (edytowane) Poczekajcie jak zakończą remont, to będą dwa ładniejsze szybkie winkle w Wawie. Ja przed remontem jak się składałem miałem ok 160km/h bigrazz.gifJa 130km/h, ale na kostkach :icon_mrgreen:. 160 na VTR na pewno spokojnie zrobi się jednym pasem. Skoro ja poleciałem jednym... Edytowane 2 Listopada 2008 przez wieczny student Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 (edytowane) Zakręty były dobre ale w tym 2011 będą znów a dostaniemy jeszcze wjazd na drogę w kierunku Poznania (chyba Poznania? Nie chciałbym pokręcić) co może dać jakiś fajny wiadukcik :crossy:ps: ja tam też zawsze leciałem jednym pasem. Edytowane 2 Listopada 2008 przez foks Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abraxas Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Poczekajcie jak zakończą remont,(...) Ja przed remontem jak się składałem miałem ok 160km/h Niektórzy do 2011 nie dożyją. Szczególnie Ci, których podniecają prędkości, osiągi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abraxas Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 O widzę że kolega wróżbita, wie co mnie podnieca :bigrazz: Uderz w stół a nożyce się odezwą?? Absolutnie nie miałem Ciebie na myśli. Miałem na mysli tych, dla których istotą jazdy na motocyklu jest maksymalna prędkość osiągnięta w danym winklu. Zaliczasz się do tego zbioru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Niektórzy do 2011 nie dożyją. Szczególnie Ci, których podniecają prędkości, osiągi ...Z nudów też można umrzeć :icon_mrgreen: Podejrzewam, że jak dobrze poszukać to znajdą się także ofirary pie*dolenia (i nie chodzi mi broń boże o stosunki seksualne szeroko pojęte :icon_razz: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abraxas Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Z nudów też można umrzeć Poważnie? Jakoś nie słyszałem. A o śmierci szukających prędkości w winklach słyszymy i czytamy bardzo często. Może odrobina szacunku dla mających inne poglądy na czerpanie przyjemnosci z jazdy na motocyklu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 abraxas zima jeszcze nie przyszła-cieplutko jest, wiec wsiadaj na moto i jezdzi a nie smuć:buttrock: Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DEALER Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 (edytowane) Przeważnie to giną miszczowie prostej, a dla mnie każdy zakręt to ekstaza. :buttrock: mam to samo,jazda po prostej dla mnie jest równoważna z nudą.....samochodem już chyba fajniej, bo mniej wieje :lol: :buttrock: Edytowane 3 Listopada 2008 przez DEALER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi