edzio Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Nic nie podpowiem bo nie widząc tłumika ciżko określić jaka jest jego budowa i możliwości. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ALrCTrsu27Y&feature=youtu.be Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzioch Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Poki co zrobilem fotki bez odkrecania calego wydechu. Po tym jak odkręcę śruby z fotki nr 2, nadal srodek jest nie do ruszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Ja tam nie widze DB kilera . Choć mogą być różne wykonania. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Na wylocie niema .By dobrać się do środka trzeba go roznitować.A co chcesz w nim zrobić bo nie czaję? Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekV Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 (edytowane) Ja nie wiem co ty chcesz pd tego tłumika? Miałem takiego remusa i całkiem fajnie mruczy...to co tam widzisz (na samym dnie) to jakaś zwężka ale nie wygląd to na db-kilera jedyne co można zrobić to rozebrać go na części, wyciąć tą zwężke jeśli ci przeszkadza? pospawać i zmontować - ewentualnie wypchać innym materiałem ale w dźwięku myślę że szoku nie doznasz bo to już jest przelot.... ! :) Edytowane 13 Lipca 2014 przez MaciekV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzioch Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Problem rozwiazny, dzieki za pomoc. Po prostu chciałem byc jeszcze bardziej glosniejszy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
net_world Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Witam! Mam Honda Shadow vt 1100 c3 aero z 1998 roku. Chciabym przerobic wydech na glosniejszy. Ten w oryginale jest poprostu nieslyszalny na drodze:(Czy moglby ktos mi doradzic co moge zrobic badz gdzie za nieduze pieniadze. Moze sam ktos rozpruwal takowego i chetnie podzielilby sie ze mna doswiadczeniami. Z gory bardzo bardzo dziekuje za wszelkie podpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) Robiłem już kila takich.Jak chcesz i masz techniczne możliwości mogę udzielić pomocy w samodzielnej przeróbce doradczo i materiałowo. A jesli nie masz możliwości wykonać to samodzielnie to zgłoś się tu: http://www.motobazyl.hpu.pl/readarticle.php?article_id=1 Popytaj co i jak ale nie mam opini na temat jego jakości wykonania.Lub zadzwoń do mnie bo ja też troche zajmuję się takimi zagadnieniami. Edytowane 17 Lipca 2014 przez edzio Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
net_world Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) Robiłem już kila takich.Jak chcesz i masz techniczne możliwości mogę udzielić pomocy w samodzielnej przeróbce doradczo i materiałowo. A jesli nie masz możliwości wykonać to samodzielnie to zgłoś się tu: http://www.motobazyl.hpu.pl/readarticle.php?article_id=1 Poppytaj co i jak ale nie mam opini na temat jego jakości wykonania.Lub zadzwoń do mnie bo ja też troche zajmuję się takimi zagadnieniami. Oki fajnie, jutro się odezwę, bo dziś już trochę późno na zawracanie Ci gitary :rolleyes: Edytowane 16 Lipca 2014 przez net_world Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 A co robić z tym jak kupilem moto i ktoś wypatroszył przelot?? Nie ma tej rurki w środku i wygłuszenia. Na wolnych to pierdzi jak polonez.pozdr Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Wstawić :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 A wygłuszenie. ?? moze to być zwykła rura czy powinna być po nawiercana ??? Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 https://www.google.com/search?q=budowa+tlumika&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=RMzIU9_CCaaw0QXt3YCQBw&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1280&bih=961#facrc=_&imgdii=_&imgrc=6b0peHWt8C1ERM%253A%3BQdwv4_NvvTMhYM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.skuteryostrow.pl%252Fstrona%252Fimages%252Ftlumik%252Fjedna_rura.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.skuteryostrow.pl%252Fstrona%252Fpolski-tlumik-zuzlowy-pm-38.html%3B550%3B413 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi