grzeh750 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) Sorki :buttrock: Ale jakby tu powiedzieć .... To byłem ja :icon_biggrin: Możemy Twoje straty browarkiem wyrównać :flesje: Posdrufki K54 http://www.dzikijunak.org/gallery/Krzysztof HA , a ja właśnie odczytałem maila od Ciebie z Allegro i postanowiłem wysłać link do tej strony co byś był świadom że byłeś pośrednio przedmiotem eksperymentu,ale jak już wiesz to OK, browarek przy jakiejś okazji jak najbardziej, a co do ceny to świadomie dałem taką wywoławczą i nie rwę sobie włosów ze łba, jak eksperyment to eksperyment,mogło być odwrotnie i wtedy byłbym bogaczem :biggrin: :buttrock: :crossy: Edytowane 1 Lutego 2009 przez grzeh750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Panowie i Pani :biggrin: kończę moją besę i szukam następnego "motura", coś mnie wzięło na Janka. Oprócz lampy i błotników co w nim jeszcze powinno być innego biorąc pod uwage rocznik '59 i czy przy obecnej cenie warto o niego walczyć - wygląda na taki wyciagnięty z szopy - niby malowany, ale to musiało być dawno temu i wydaje sie być kompletny. Czy te spawy na 2. zdjęciu sa fabryczne? malowany był bo miał dzwona i był spawany? Wszelkie wskazówki zanim zadzwonię do sprzedającego baaardzo mile widziane. http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=626854585 Pozdr abu Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 O kazdy polski zabytek nalezy i trzeba walczyc :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K54 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 (edytowane) coś mnie wzięło na Janka. Oprócz lampy i błotników co w nim jeszcze powinno być innego biorąc pod uwage rocznik '59 i czy przy obecnej cenie warto o niego walczyć - wygląda na taki wyciagnięty z szopy - niby malowany, ale to musiało być dawno temu i wydaje sie być kompletny. Czy te spawy na 2. zdjęciu sa fabryczne? malowany był bo miał dzwona i był spawany? abu Witaj. To wygląda na przejściówkę, więc może być i ta lampa i te błotniki. Ale ... Na pierwszy rzut oka troszku składany/kombinowany, rama naprawiana i to mocno, kolor całkiem nie teges, ale jak ma papiery to w miarę kompletny materiał do odbudowy... Pozdrawiam K54 Edytowane 5 Maja 2009 przez K54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Nie wiem czy wiesz, ale twoja BSA byla jednym z motocykli badanych w okresie wstepnych przymiarek do budowy Junaka i zrobila na konstruktorach na tyle duze wrazenie ze przod zywcem skopiowali od niej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K54 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 ... BSA byla jednym z motocykli badanych w okresie wstepnych przymiarek do budowy Junaka i ..... przod zywcem skopiowali od niej :) Ajajaj Adasiu, nie mów tak ;) przeca to jest całkiem NASZA myśl techniczna, a że właśnie taka moda wtedy panowała .... :flesje: Pozdro K54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 No nasza, ale jakas podobna do tej angielskiej. Tak jak z Sokolem 1000, bardzo podobny do amerykanskiej mysli technicznej z tego okresu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Bardzo podobny bo wzorowany z polskim udoskonaleniem na Harley'u i Indianie... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K54 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 ... jakas podobna do tej angielskiej....jak z Sokolem 1000, bardzo podobny do amerykanskiej mysli... Uś, czepiacie się Kolegi :-) Przeca napisałem ...moda ... :-) Pozdro K54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Widze ze temat bumerang? Skąd wzioł sie Janek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K54 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Widze ze temat bumerang? Skąd wzioł sie Janek??? Witaj koliego Wybuchowy :wink: Junak się wziął ze ... Szczecina oczywista ;) Pozdro K54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ile trzeba dac za Junaka M10 który ma nigdy nie rozbierany silnik, sprężanie jakby swiezo po szlifie był, jest zarejestrowany, lakier ma w kiepskim stanie ale 100% oryginal, widać szparunki malowane w SFM, blacharka nie pognieciona, zadnych 'tuningowych' dziur w blotnikach ani nic z tych rzeczy, stoi u rolnika w szopce zawalony dętkami od stara i szmatami, jedyny brak to tłumik, reszta jest w pełni kompletna, ma zerwany ktoryś gwint w iskrowniku i to go unieruchomiło na X lat, kolo zarzeka sie ze jak sie zrobi iskrownik to zapali bez problemu na kopa bo zawsze palił i czemu miałby nie zapalić skoro ma dopiero 4tys km przejechane... stoi tak i czeka... Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K54 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ile trzeba dac za Junaka M10 który ma nigdy nie rozbierany silnik, sprężanie jakby swiezo po szlifie był, jest zarejestrowany, lakier ma w kiepskim stanie ale 100% oryginal, widać szparunki malowane w SFM, ......ma dopiero 4tys km przejechane... stoi tak i czeka... Witaj. Tyle ile będą chcieli :-) A serio,to warto brać, to jużokazja. Pozdro K54 PieS A gdzie ta obórka ??? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz87 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 To pytanie w stylu patrzcie i zazdrośćcie czy naprawdę chcesz znać wartość tego sprzętu?? Co by się nie działo nie dasz więcej niż masz zamiar, więc lepiej się pochwal nowym nabytkiem i nie zawracaj głowy pytaniami retorycznymi... Ja bym dał 34zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Tak to było pytanie pod tytułem patrzcie i zazdrośćcie ale tak naprawde chciałbym zebyscie mi podpowiedzieli ile on jest wart bo ciezko mi oszacować... Koles troche marudzi, nie chce sprzedać bo mu synowie rosną i moze oni beda jezdzic a dla mnie to oznacza ze podrosna chlopaki i go zakatuja albo poprzerabiaja bo nie beda wiedzieli z czym to sie je dlatego musze im go zabrac :biggrin: Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi