foks Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 (edytowane) Dlatego też jutro pojadę i będę podpuszczał Ty Adaś, ale jak znów Ci wpierdolą rumuńskie dzieci to tym razem nie licz, że przyjedziemy na odsiecz i radź sobie sam Ty homofobie! Edytowane 16 Czerwca 2008 przez foks Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 (edytowane) Spoko spoko, gdyby to był polski chłopiec miałbym do niego takie samo nastawienie. Daleko mi do rasisty czy nacjonalisty. Ależ ku*wa, jak można dotykać cudzej własności, zwłaszcza w momencie gdy właściciel okazał gest zrozumienia, a nie olał na dzień dobry???? Dlatego też jutro pojadę i będę podpuszczał. Podejrzewam, że odkręcanie maetki jest stałym punktem programu. Oczywiście dusić nie mam zamiaru :icon_evil: (to do tych co mnie nie znają) , ale wykażę się refleksem... :bigrazz:ABG,ale zachowaj uwage bo dzieciak moze uciec a zza krzaków wypadnie Ci paru kafarów w dresie!! :) :biggrin: Miałem taką sytuacje w Nowym sączu to sie chowałem po sklepach ,zeby nie dostac w twarz:D:D :biggrin: :biggrin: Pozdro Edytowane 16 Czerwca 2008 przez barthezzz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1sport Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Debilizm nie zna granic. Gdyby taki do mnie podbiegł i ruszył moje moto to bym mu sprzedał strzała :crossy:, aż by mu się odechciało takich durnych zaczepek i ogień :icon_question: . Romun nie romun ale ma posrane we łbie, co to ma za naczenie, ważne jest jak się zachowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Romun nie romun ale ma posrane we łbie, co to ma za naczenie, ważne jest jak się zachowuje. Wlasnie o to chodzi pozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 1. Rumunia rozwija sie dzis rownie szybko jak Polska, jest czlonkiem Unii Europejskiej, a dziecko, ktore zaczepialo skuterowca bylo prawdopodobnie narodowosci Cyganskiej. 2. Gowniarz zasluguje na kopa w dupe za takie rzeczy. 3. Kiedy wielmozni panstwo Warszawiacy nauczycie sie podawac nazwe miasta przy ulicy, na przyklad na ogolnopolskim forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 3. Kiedy wielmozni panstwo Warszawiacy nauczycie sie podawac nazwe miasta przy ulicy, na przyklad na ogolnopolskim forum? To są jakieś miasta poza Warszawą? ;/Ja myślałem że cała reszta polski to tylko pola i wsie są:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 (edytowane) To są jakieś miasta poza Warszawą? ;/Ja myślałem że cała reszta polski to tylko pola i wsie są:DNo tak np:wrocław to tez wies!!(ŻART) :biggrin: :icon_mrgreen: :) Kuzwa cała polska przyjezdza do Warszawy to powinni wiedziec o jakie ulice chodzi....Wszyscy tu przyjezdają i jeszcze narzekają ,tak naprawde Warszawiacy to tylko mały procent ludnosci tu mieszkającej Pozdro Edytowane 16 Czerwca 2008 przez barthezzz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkronin Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 no ABG jezeli zamierzasz jutro to daj znac bedzie nas dwoch... jezeli mnie jesze pamietasz...odzywaj sie czasem pozdro P.S.a na czym teraz latasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 (edytowane) Spoko spoko, gdyby to był polski chłopiec miałbym do niego takie samo nastawienie. Daleko mi do rasisty czy nacjonalisty. Ależ ku*wa, jak można dotykać cudzej własności, zwłaszcza w momencie gdy właściciel okazał gest zrozumienia, a nie olał na dzień dobry???? Dlatego też jutro pojadę i będę podpuszczał. Podejrzewam, że odkręcanie maetki jest stałym punktem programu. Oczywiście dusić nie mam zamiaru :notworthy: (to do tych co mnie nie znają) , ale wykażę się refleksem... :bigrazz: A to i ja "se" podjadę :D A propos rumunów - wkurwiają mnie te żebrzące pseudobiedaki kiedy się przeciskam w korku. Ostatnio tak miałem i jakaś stara cyganka opóźniła mój czas dojazdu na pool position. O której to było Adasiu? Edytowane 16 Czerwca 2008 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 ... nigdy nie złapałbym w kevlarowych rękawiczkach rumuńskiego chłopczyka za szyję . jeden raz... :notworthy: PS. Tzw. Rumuni na naszych ulicach to zupełnie inni ludzie niż Rumuni w Rumunii. Ten kraj naprawdę zaskakuje wysokim poziomem rozwoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Kuzwa cała polska przyjezdza do Warszawy to powinni wiedziec o jakie ulice chodzi....Wszyscy tu przyjezdają i jeszcze narzekają ,tak naprawde Warszawiacy to tylko mały procent ludnosci tu mieszkającejAhem, mów za siebie. Co to są "wszyscy"? Jakiś kompleks, czy co? JA serdecznie w du...żym poważaniu mam to co się dzieje w stolycy (tudzież innych duzych miastach) i tam nie jeżdżę bo nie ma po co. A wiecie że są większe i fajniejsze miasta od stolycy ....... na świecie? Jest nawet takie gdzie więcej Polaków mieszka.... Prowincjonalni zaściankowcy..... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tas Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Rumuni w Polsce to w większości - cyganie pochodzący z Rumunii, i tego ścierwa nie znoszę, raz 3 ok 9 letnie dziewczynki próbowały mi portfel wyciągnąć z kieszeni :evil: na szczęście poczułem :) ale doktorek, który szedł obok mnie miał mniej szczęścia :evil: zresztą, zna ktoś pracującego legalnie cygana (ja osobiście nie, ale jak znacie, to chwała im). Mam kilku znajomych wśród Rumunów i są to sympatyczni i inteligentni ludzie, czego nie można niestety powiedzieć o ich cygańskich sąsiadach.pozdroa takiego gówniarza, to... :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Dzieciaki w tym całym syfiastym biznesie są najmniej winne. Ktoś je kiedyś sprzedał i teraz mają posrane dzieciństwo. Proponuję obejrzeć Czas cyganów Emira Kusturicy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek146 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 To są jakieś miasta poza Warszawą? ;/Ja myślałem że cała reszta polski to tylko pola i wsie są:lalag: Polska wg warszawiaków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 A podobala Wam sie reklama w niemieckiej telewizji, kiedy niemieckim kibicom na postoju Polacy kradna auto? Bolalo wtedy? To takie samo chamskie uogolnienie jakie wlasnie Wy stosujecie wobec Rumunow. Tak samo jak nie kazdy Polak jest zlodziejem nie kazdy Rumun zebrze i kradnie. Troche szacunku dla narodu, ktory jako jeden z niewielu nie odwrocil sie od Polakow gdy nasi wielcy sojusznicy Wielka Brytania i Francja poswiecaly nas dla swojego wlasnego dobra. Tu jest właśnie cały myk, że to Romowie rumuńskiego pochodzenia a nie Rumuni. Rumuni to mili ludzie i naprawdę na poziomie. Ze wszystkich moich klientów z europy południowej chyba najfajniejsi. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi