m16 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 Znalazlem to na necieSam nie wiem co o tym myslec - pierwszy raz widze cos takiego 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 moim zdaniem ktos zepsul fajna etke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 Lipa :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 dlaczego od razu "zepsul" ? jak dla mnie zaj***** przerobka..bez zbednych dupereli itd...bardzo dobrze ze ludzie sie w Tobie bawia...wlasciciel tego motoru wie przynajmniej ze drugiego takiego samego na trasie nie spotka...mnie sie bardzo podoba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 Lipa z tym siodłem. Ogólnie wygląda troche jak Tajfun z egzaminu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 e tam...nie znacie sie :P hehe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 Czolem! Taka, hmm, jako ciekawostka nawet nawet...Nie wiem czy bym na takiej jezdzil...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 Gdydy nie to oparcie to motorek byłby jak dla mnie całkiem całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 Jakos nie widzi mi sie etka jako chopper ... to road bike`i a nie jakies cruisery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 Jakby zrobić jakieś fajne siodło (a la easy rider), a nie poduszki to by było spoko.Fajnie zrobiony przód, tył jak już napisałem nie bardzo. Wyszedł MUTANT :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 image chopperowy do mz-tki nie pasuje ale trzeba oddac gościowi że zrobił to bardzo estetycznie Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 W sumie nie jest to brzydki sprzet, może być, nie wiem tylko jak sie na tym jeździ. Poza tym pierwszą rzeczą do wymiany jest siodło- mnie sie nie podoba i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 A mi się bardzo podoba. Oczywiście z innym siodłem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 30 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2003 Co się tak czepiacie przerabianych etz-ek? :banghead: Wg mnie moto is moto i kazdy ma święte prawo przerabiania go sobie jak mu sie podoba albo jak mu wygodnie (chocby to była MZ). Gostkowi należy sie uznanie, że zrobił coś w miarę ciekawego z motorkiem będącym i tak niełatwym materiałem do przeróbek. A że dźwięk i elastycznośc silnika nie te, to inna sprawa. Sam zrobiłbym to wszystko trochę inaczej (przede wszystkim siodło :banghead: ), ale uważam, że dobrze, że ktoś wreszcie ruszył "świętą etz", podczas gdy poprzerabiane Janki sa na porządku dziennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 8 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2004 eeeeeeee z mz-ety taki chopper jak z koziej d**y trąba- takie jest moje zdanie i wg mnie charakterek etki nie pasuje do stylu easy rider. Prosze nie zjedzcie mnie za tą wypowiedź ;) :roll: :oops: :) :) :flesje: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi