Engels Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Co ty wiesz o dawnych czasach? Powiem ci po staropolsku - w dupie byłeś, gówno widziałeś.Miałem okazję być na szkoleniu moto w Legionowie. Widziałem, czego uczy się policjantów i co umieją i jak jeżdżą instruktorzy. Szacun ja byk. Wielu z nas nigdy tak nie opanuje motocykla jak oni.A że gościu się wyszlifował ... Właśnie - może piach, może olej, może mulda a może puszkarz, który nie spojrzał w lusterko.pzdr W tym akurat przypadku to wg mnie puszkarz albo piasek (oleju nie widziałem :buttrock: ) po deszczu... Bo już raczej droga wyschła po przelotnym deszczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 każdemu sie może zdarzyć :/ najgorsze to że znając specyfike tej instytucji i ubezpieczenie jakie mają na to moto, to on sam bedzie musiał pokryć szkody.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny69 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Jutro moto będzie w serwisie, może będę znał szczegóły co ze sprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Jutro moto będzie w serwisie, może będę znał szczegóły co ze sprzętem. Fajnie by było... Bo na oko to szlif niespecjalnie duży... Tylko był lakieru (nawet niespecjalnie głęboko...) i kufry odpadły... Sprzęt to BMW, ciężkie, nie wiem jaki model musiałbym sprawdzić w katalogu :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 (edytowane) Fajnie by było... Bo na oko to szlif niespecjalnie duży... Tylko był lakieru (nawet niespecjalnie głęboko...) i kufry odpadły... Sprzęt to BMW, ciężkie, nie wiem jaki model musiałbym sprawdzić w katalogu :wink: Zapewne bylo to BMW R1200 GT ? :icon_razz: http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr...W-R-1200-GT.htm Edytowane 5 Maja 2008 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Niedostosowanie prędkości do warunków panujących na drodze.Tyle miałbym mu do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Policjantowi życzę zdrowia, ale mam szczerą nadzieję, że wideoradar w motocyklu się rozpieprzył i będzie chociaż trochę spokoju na ulicy! :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Jutro moto będzie w serwisie, może będę znał szczegóły co ze sprzętem. Dosyp mu cukru do baku :icon_evil: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 każdemu sie może zdarzyć :/ najgorsze to że znając specyfike tej instytucji i ubezpieczenie jakie mają na to moto, to on sam bedzie musiał pokryć szkody....Faktycznie widać, że znasz się na rzeczy. :D Wypadki zdarzają się każdemu. Nawet policjantom. Sam widziałem jak kiedyś trenowali na Bemowie. Stoją sobie w szeregu, instruktor coś mówi i nagle bach - moto leży na gmolu :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Morał - będą mu odciągać z pensji, a później z emerytury za naprawę tego moto :icon_mrgreen: Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin700 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Morał - będą mu odciągać z pensji, a później z emerytury za naprawę tego moto :icon_mrgreen:Maksymalnie mogą potrącić mu równowartość trzech miesięcznych wynagrodzeń. Cytuj Wszędzie dobrze, ale najlepiej w siodle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFI Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) Nawet gdyby mu potrącili pobory za całe życie, dałby sobie chłopina radę ;-). W jego fachu nie ma strachu ;-)Kto milicję ma lub księdza w rodzie, tego bieda nie ubodzie... -UFI- Edytowane 6 Maja 2008 przez UFI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Zapewne bylo to BMW R1200 GT ? :icon_mrgreen: http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr...W-R-1200-GT.htm Tak :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 a ja słyszałem ze jesli chodzi o kierowców samochodowych jak i motocyklowych to giną tylko najlepsi!No to chcę być najch*jowszym kierowcą na świecie. :icon_mrgreen: i Wam wszystkim życzę tego samego :icon_mrgreen:Co to za chora teoria. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Nawet gdyby mu potrącili pobory za całe życie, dałby sobie chłopina radę ;-). W jego fachu nie ma strachu ;-)Kto milicję ma lub księdza w rodzie, tego bieda nie ubodzie... -UFI- rozumiem, że piszesz z własnego doświadczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi