Mrx Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Ja zmieniłem wydechy na akcesoryjne. Brzmią świetnie, a przede wszystkim czuję się bardziej bezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 >>instrukcja<< ja zrobiłem tak - brzmi super... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 a robiles później regulacje jakąś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Tak - wrzuciłem dodatkowo filtr powietrza K&N'a i przeregulowałem skład mieszanki. Chodzi i brzmi ... :D Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Jesli moge cos doradzic co do zwiekszenia glosnosci vn, to NIC LEPSZEGO niz wyprucie oryginalnych wydechow. Ja tak wlasnie zrobilem w Dandim i owe puzony (jak ja je nazywam) grzmia pieknym basem. Nic nie regulowalem. Mozemam farta, ale moto chodzi jak szwajcerski zegarek :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maddog26 Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 kupilem vz - walnałem sie nad Balaton i spowrotem ( ok 1200 km ) wpier.. ok 0,4 l oleju - ile wam biora dodam ,ze moj ma na budziku 54 tys km i jest zalany 10w40 castolem ( pisze na opakowaniu ze syntetyk - nie wiem czy to mozliuwe w tej klasie lepkosci !!) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Troche nie trafiles w dzial z tym tematem...Ale mialem Maraśka wiec moge cos powiedziec. Bral mi 100 ml na 1300 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Mój jak na razie nie wziął nic.Zalałem półsyntetykiem castrol (dokładniejszej nazwy teraz nie pamiętam) na początku sezonu i jak na razie jest ok.Ale czytałem, że podobno motocykle lubią podpić sobię ciut oleju ale czy to prawda przekonam się na własnej skórze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość livgren Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Czesc, przede wszystkim wcale nie bierze tak duzo- moim zdaniem w normie (no i czy przebieg jest prawdziwy ;) ), chociaz jak mialem do czynienia z VZ800 i kilkoma VSami, to nie braly nic... Poza tym, pogadaj z wlascicielami VNow (750 i 1500) to zobaczysz, co to znaczy brac olej :) Jak ubywa litr/1000km to sa szczesliwi :P PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Czesc, przede wszystkim wcale nie bierze tak duzo- moim zdaniem w normie (no i czy przebieg jest prawdziwy :crossy: ), chociaz jak mialem do czynienia z VZ800 i kilkoma VSami, to nie braly nic... Poza tym, pogadaj z wlascicielami VNow (750 i 1500) to zobaczysz, co to znaczy brac olej :buttrock: Jak ubywa litr/1000km to sa szczesliwi :buttrock: PZDR Wlaśnie przed wczoraj gadałem z kolegą. Vulcan 1500, 0,8l/600km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Mój Intruz VL1500 0,5 l na 1000 km. Początkowo byłem tym faktem przestraszony poważnie, ale się przyzwyczaiłem. Słyszałem, że VL1500 i litr na tysiąc przebiegu weźmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 ...podobno niektóre motocykle biorą olej i już. Samochody z resztą też, np Toyota Corolla dizelek z 2006 roku potrafi urozmaicić sobie paliwko, i to nie mówię tutaj o jednym egzemplarzu. Mój klient we flocie ma ich kilkananaście i każda bierze....kolega mówił, że motocykle BMW też biorą..... może tak ma być ??? sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 taaa biora ale jak mialem virago to nic nie bralaa VN bierze kolo 300- 400 ml na 1000 km zalezy jak odkrecam manetke :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf1 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ja zmieniłem wydechy na akcesoryjne. Brzmią świetnie, a przede wszystkim czuję się bardziej bezpiecznie. Chętnie odkupię od ciebie oryginały ja mam akcesoryjne i są za głośne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Nie , nie odpuściłem tematu, zamówiłem cały kit czyli koła pasowe i pasek + zapasowy pasek + osłona w stanach (USA bo tylko tak to wyczaiłem), więc trzeba 2-3 miechy poczekać aż to do mnie dotrze. Myślę że zostawię sobie to jako zadanie na zimę. Jasne że jak zrobię to się pochwalę ;).Minęło kila miesięcy a tu cisza :biggrin: Więc chciałem zapytać WWaldiego jak daleko jesteś z tą przeróbką napędu :biggrin: ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi