tomb2 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Proszę co znalazłem na allegro: :icon_twisted: http://www.allegro.pl/item106901824_jeansy...upalne_dni.htmlI cena nawet nawet :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ja kupiłem sobie spodnie firmy Motto na ostatnim bajzlu - model Stunt. Dzisiaj przyleciałem do roboty, temperatura około 11 st. C. (miałem jeszcze bielizne termoaktywną, żeby mi gnatów nie przewiało) - wniosek -> spodnie są SUPER !!! :D W robocie wyjąłem ochraniacze na kolanach i teraz wyglądają jak zwykłe spodnie. Polecam. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ile dałeś za nie ? - jeśli to nie tajemnica - w Tarborze są po 350 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) Ile dałeś za nie ? - jeśli to nie tajemnica - w Tarborze są po 350 złdałem za nie 340 zł :D bo więcej nie miałem :notworthy: kupiłem jeszcze inne rzeczy i byłem spłukany Edytowane 6 Czerwca 2006 przez rommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 firma "madis" z warszawy tel. 022 872 43 24, innych namiarów nie mam. szyją kurtki i spodnie motocyklowe. rozmawiałem z właścicielem na motobajzlu w łodzi, mają w ofercie spodnie motocyklowe na lato oraz dżinsy specjalnie wzmocnione z kieszeniami na wyjmowane protektory. zapomniałem dodać, cena za dżiny madisa ok. 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Gdzie kupić kewlar nie wiem ,ale widziałem takie spodnie na ostatnim Moto Bazarze w Poznaniu za 350 zl , za tyle chciał je sprzedać koleś z Warszawy . Wyglądały bardzo ładnie , czarne z kieszeniami ,wzmocnienia pod dzinsem na kolanach , zachwalał je że hoho . wyglądały jak czarna bojówki. Jeśli zaś idzie o ich wytrzymałość trzeba by wypowiedział się ktoś kto szlifował w nich asfalt :DTeż widziałem te spodnie w ostatni weekend na Moto Bazarze w Warszawie, chyba nawet u tych samych chłopaków (cena ta sama). Zastanawiam się nad zakupem bo czasem jak chcę wyjechać do pracy na moto to normalne spodnie z twardymi protektorami nie są zbyt wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Panowie, 300zł za takie jeansy to naprawdę niewiele. Jakiś rok temu szukałam spodni na moto i trafiłam na takie cudeńka w Krakowie-wyglądały na dosyć trwałe-za to cena zabijała na miejscu-prawie 1000zł!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Kiedy i gdzie jest bazar w Wawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Kiedy i gdzie jest bazar w Wawie? Mototarg - Warszawski Bazar Motocyklowyhttp://www.mototarg.pl Adres :Służewiec Tor Wyścigów Konnychul.Puławska 266WarszawaTel: 0 602 800 534, (22) 754 29 98 Bazar był w ten weekend :banghead:Polecam zajrzeć na mapkę: http://warszawa.motomapka.info/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Mototarg - Warszawski Bazar Motocyklowyhttp://www.mototarg.pl Adres :Służewiec Tor Wyścigów Konnychul.Puławska 266WarszawaTel: 0 602 800 534, (22) 754 29 98 Bazar był w ten weekend :biggrin:Polecam zajrzeć na mapkę: http://warszawa.motomapka.info/ dzięki :buttrock:za często to się nie odbywa Edytowane 8 Czerwca 2006 przez aciddrinker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) http://sklep.scigacz.pl/spodnie-jeansowe-m...ion-p-6142.html obcencie kurcze wolalbym sto razy takie cos od czarnej skory ala blekitna ostryga hehe,co o tym sadzicie?to przeniescie tam gdzie trzeba Edytowane 15 Listopada 2006 przez szeryf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Nie ten dzial chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capon Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 zgadza się, nie ten dział ale skoro juz jest temat to może ktoś wie gdzie w Polsce kupić takie spodnie ?Spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 "nasciga" chyba wybrałbym kombi "ala" Rossi :/jszps. dział "Forum Motocyklistów > Fora główne > Co, jak i gdzie kupić - odzież, części, akcesoria"ps. 2. i lekcje języka polskiego... póki jeszcze szkoła (wiek: 13) zapewniona jest na koszt podatników :buttrock: Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) ale sie czepiasz literowek normalnie miodek jestes,mowilem przeniescie temat i tyle Edytowane 15 Listopada 2006 przez szeryf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi