Adam M. Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Co sie stalo z porcelanowym srodkiem swiecy i elektroda centralna ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider143 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Tkwi nadal w glowicy, napewno nie wpadla do cylindra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 To jak to w końcu jest ? urwałeś czy złamałeś świecę ?Bo jeżeli pękła w tym miejscu o którym pisałeś to cały izolator powinien wyjść a w głowicy została tylko część gwintowana z cylindrycznym elementem dociskającym uszczelkę. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 który to juz przykład złamanej swiecy ngk na tym forum ??? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zdejmij zgłowicę, chwyć kombinerkami za elektrodę i spróbuj ją poluzować, gorzej będzie, jak i elektroda pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider143 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) Swieca zostala wykrecona dzis rano o 9:40 :cool: Nie wiem jak sie wrzuca zdjecia na tym forum. Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez rider143 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawada Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Swieca zostala wykrecona dzis rano o 9:40 :flesje: Nie wiem jak sie wrzuca zdjecia na tym forum. i jaką metodą?mam podobny problem i już zrzuconą głowicę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Be problemu ogarniałem takie sprawy metodą opisaną przez Piotra Dudka. Tyle że nie stosowałem pilnika, tylko wykrętak. O ewentualne zanieczyszczenia czy opiłki we wnętrzu cylindra nie ma się co martwić - można je wydmuchać spręzonym powietrzem. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawada Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 no i po bólu,poszło przy pomocy wykrętaka No 4. ale ulga .... pozdrawiam wszystkich, :) zawada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszeknie1971 Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 (edytowane) Witam .Przy wymianie świec jedna świeca mi się urwała tzn. ukręciła i nie mam pojęcia jak ją wyjąć resztę w Kawasaki zl 600.Czekam na mądre rady.Pozdrawiam Edytowane 5 Września 2019 przez zbyszeknie1971 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Youtube Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi